mert csak egyel és önmagával osztható!
ennél közelebb már nem leszek. valami még a legközelebbi oázis dologgal lehet, de passz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 20:33
Törölt felhasználó (69371)
majdnem! közel vagy!
157471 azaz az A
majdnem! közel vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 20:32
Törölt felhasználó (21812)
"a tevének kell később odaérni, nem nektek"
Ha a háromszög alsó számait alapnak és hatványkitevőnek vesszük, elvégezzük a hatványozást, majd a felső szögben kuporgó számot kivonjuk ebből, megkapjuk a középső számot... Nem?
"a tevének kell később odaérni, nem nektek"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 20:28
nem jó! nem ezt mondta!
nem jó! nem ezt mondta!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 20:27
Törölt felhasználó (21812)
"ismerem apátokat, szép adósságot hagy hátra..."
Asszem, meglettem: 12 lehet csak. Azonnal mondjátok, hogy jó, mert az agyam már-már leveti a szíjat!
"ismerem apátokat, szép adósságot hagy hátra..."
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 20:25
Az öreg haldokló arab magához hívja két fiát, hogy eldöntsék, kié legyen az örökség. A következőt parancsolja nekik:
- Rendezzetek teveversenyt. Mindketten induljatok el a tevéteken a legközelebbi oázishoz. Azé lesz az összes vagyonom, akinek a tevéje KÉSŐBB ér az oázisba.
A két fiú el is indult, de egyiknek sem volt nagyon sietős a dolog, alig haladtak előre. Az egyik homokbuckánál meg is álltak, még a tevékről is leszáltak, és nem mozdultak tovább. Egyszer csak arra járt egy bölcs öreg ember, és kérdezte tőlük, hogy mit csinálnak itt a sivatagban. Elmondták gondjukat, hogy milyen furcsa feladatot kaptak az apjuktól. Az öreg mondott nekik valamit, mire azonnal felpattantak a tevékre, és vágtázva versenyeztek az oázisig.
Vajon mit mondhatott az öreg bölcs?
Az öreg haldokló arab magához hívja két fiát, hogy eldöntsék, kié legyen az örökség. A következőt parancsolja nekik:
- Rendezzetek teveversenyt. Mindketten induljatok el a tevéteken a legközelebbi oázishoz. Azé lesz az összes vagyonom, akinek a tevéje KÉSŐBB ér az oázisba.
A két fiú el is indult, de egyiknek sem volt nagyon sietős a dolog, alig haladtak előre. Az egyik homokbuckánál meg is álltak, még a tevékről is leszáltak, és nem mozdultak tovább. Egyszer csak arra járt egy bölcs öreg ember, és kérdezte tőlük, hogy mit csinálnak itt a sivatagban. Elmondták gondjukat, hogy milyen furcsa feladatot kaptak az apjuktól. Az öreg mondott nekik valamit, mire azonnal felpattantak a tevékre, és vágtázva versenyeztek az oázisig.
Csak a 64-et lehet! Hrrrrr!
Már a gyökvonást is próbálgatom...Csak hogyan már, a fenébe!
Hrrrr!
Összeadtam, kivontam, szabtam varrtam, még mi az istencsudát csináljak :((((
Összeadtam, kivontam, szabtam varrtam, még mi az istencsudát csináljak :((((
A nappali csak pár hónapja üzemel. Kb. 20 hsz volt benne, amikor beköltöztünk. De asszem, hogy ez a szoba is fénysebességgel halad :-)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 19:33
Ha Gennyzsákszem nappalija 2 év és 4 hónap alatt 20000 hsz. szedett be, akkor ha a KVÍZ-szoba 4 nap alatt 600-at, akkor mennyi lesz a hsz.-ek száma a KVÍZ-szobának 2 év múlva?
Ha Gennyzsákszem nappalija 2 év és 4 hónap alatt 20000 hsz. szedett be, akkor ha a KVÍZ-szoba 4 nap alatt 600-at, akkor mennyi lesz a hsz.-ek száma a KVÍZ-szobának 2 év múlva?
Tudom, már nyomon vagyok, de ezek a számok félrevezetők...Az az érzésem....
Ugye a 7, 17, 27 és a 37 csak szopatás?? :))))
Thx, nem pont ugyanaz, amit Te beírtál, de addig ügyeskedtema vonalzóval, hogy így is összekötöttem!!! Az enyém egyfajta háromszög alakzatot adott ki a tied meg villám, de így is összejött, tán a tiéd könnyebb!!!
ÁÁÁÁÁ, mire leírtam, beraktad!!!
Kezd dertengeni!!! Csak az a baj, hogy ezt már nem lehet leírni, ez le kellene rajzolnom, de az eddig rajzaim közröhelyt váltottak ki!
Szóval megpróbálom leírni: Első vonal jobb felső kör jobb külső oldalát érinti, átlósan lefelé az alsó sor középső köre felé, a vonal érinti a jobb oldali sor középső körének belső felét, majd továbbhúzva az alsó sor középsőt érinti (1. vonal), a második átlósan felfelé bal oldalra, hasonlóan az előzőhöz, de az érinti a bal oldali sor legalsót, átmegy a bal oldali sor középsőn és érinti a másik külső oldalról a bal sor legfelsőt (2. vonal), egészen feltoljuk magasra, és a harmadik vonalat úgy húzzuk meg, hogy érinti a felső sor középsőt, a központit és jobb sor legalsót.
Szóval megpróbálom leírni: Első vonal jobb felső kör jobb külső oldalát érinti, átlósan lefelé az alsó sor középső köre felé, a vonal érinti a jobb oldali sor középső körének belső felét, majd továbbhúzva az alsó sor középsőt érinti (1. vonal), a második átlósan felfelé bal oldalra, hasonlóan az előzőhöz, de az érinti a bal oldali sor legalsót, átmegy a bal oldali sor középsőn és érinti a másik külső oldalról a bal sor legfelsőt (2. vonal), egészen feltoljuk magasra, és a harmadik vonalat úgy húzzuk meg, hogy érinti a felső sor középsőt, a központit és jobb sor legalsót.
No meg az ötnek, ötvennek és az ötszáznak is van szerepe abban, hogy melyik számpár következzék, most látom !!!!

esztipisti