dako elment aludni, vagyis offolhatunk
a szádra egyetlen gyógyír van
mellesleg azt írta, hogy Jó játszadozást!!!... szóval játszadozhatnánk
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 21:48
a szádra egyetlen gyógyír van
mellesleg azt írta, hogy Jó játszadozást!!!... szóval játszadozhatnánk
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
LOL LOL LOL LOL!!!!
Ne röhögtess, Kedves, mert tiszta takonykór vagyok, cserepes a szám, Katicika beszólásakor már kirepedt, úgy röhögtem, most megint!!!
JAJJ, fáj az oldalam, úgy röhögök!!! Na, majd kapunk a pofánkra!!!
Ne röhögtess, Kedves, mert tiszta takonykór vagyok, cserepes a szám, Katicika beszólásakor már kirepedt, úgy röhögtem, most megint!!!
De csak egy paraszthajszállal!!! Különben is vszínűleg helytelen lesz a megfejtésünk, mert az 100 fölötti ládákkal nem számoltunk, sőt, az utolsó után lehagyott ládákkal sem!!!
mennyit írtatok basszus:))) most aztán olvashatok:))))
LOL LOL LOL LOL!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
és a 100 fölötti ládák közül?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 21:39
Számításaim szerint zárva marad 10 darab láda, az 1-es (sosem nyúlunk hozzá), a 4-es, a 9-es, a 16-os, a 25-ös, a 36-os, a 49-es, a 64-es, a 81-es és a 100-as. Magyarul 1-től 10-ig terjedő számok négyzeteinek megfelelő ládák.
Nem kell számolgatni, elegendő a négyzeteket venni.
Asszem ez elfogadható, indokolással, mindennel.
Ja, ha 10 láda lesz zárva, 90 darab marad nyitva.
Számításaim szerint zárva marad 10 darab láda, az 1-es (sosem nyúlunk hozzá), a 4-es, a 9-es, a 16-os, a 25-ös, a 36-os, a 49-es, a 64-es, a 81-es és a 100-as. Magyarul 1-től 10-ig terjedő számok négyzeteinek megfelelő ládák.
Jó éjszakát neked is!!! Jó korán lefexel!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 21:10
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
Na jó éjszakát!
Aztán nem szétbarmolni a TOPIC-ot!!!
Annak nagyon örülök, hogy sikerült egy elég pörgős és értelmes TOPIC-ot létrehoznom, persze a Ti aktív részvételetek segítségével!
Jó játszadozást!!!
Annak nagyon örülök, hogy sikerült egy elég pörgős és értelmes TOPIC-ot létrehoznom, persze a Ti aktív részvételetek segítségével!
Jó játszadozást!!!
Na jó éjszakát!
Jó játszadozást!!!
Jó játszadozást!!!
"Mondtam, nem fogok ma összeveszni veled. Hiába provokálsz, vagy esetleg szemétkedsz, nem veszem fel. A magam részéről innentől kezdve a kérdésre koncentrálok, további beszólásod csak téged minősítő bunkózássá válik ezáltal."
Javaslom a "bunkózás"-on elgondolkodást. Te vered még itt magad, pedig én jeleztem, hogy nem kívánok sem összeveszni, se mást, csak a feladat érdekel, erre te ütöd tovább a vasat... Erről ennyit. Ha végképp kötözködni akarsz, menj tényleg a dühüngőbe, és feljets már el!
Javaslom a "bunkózás"-on elgondolkodást. Te vered még itt magad, pedig én jeleztem, hogy nem kívánok sem összeveszni, se mást, csak a feladat érdekel, erre te ütöd tovább a vasat... Erről ennyit. Ha végképp kötözködni akarsz, menj tényleg a dühüngőbe, és feljets már el!
Te engem hülyének nézel? Tudom, hogy kellene végig csinálni, de ahhoz már fáradt vagyok! Meg elkezdtem, de erre fel lehet írni valami egyenletet? De lassan leragad a szemem!
fiúk!!! vagy kitudja!? vitát befejezni! ez nem arra való topic! :)))
javaslom a dühöngőt!!!
javaslom a dühöngőt!!!
Mondtam, nem fogok ma összeveszni veled. Hiába provokálsz, vagy esetleg szemétkedsz, nem veszem fel. A magam részéről innentől kezdve a kérdésre koncentrálok, további beszólásod csak téged minősítő bunkózássá válik ezáltal.
403-ban válaszoltam!!! jó a megfejtés?
Nos, térjünk vissza a kérdéshez, én már dolgozom rajta...
Szerinted mi többen nem értjük a magyar nyelvet, de te helyesen fogalmazol? Kellemes hozzáláálás, főleg a "menjünk a ..." dologgal együtt. Hjaaa, aki nem képes beismerni, ha nincs igaza. Sokan vannak így, ezt tudjuk. Ta azt írtad: "100 fölé érsz". Ha 100 láda van, SOSEM érhetsz 100 fölé. Aztán lehet ezt magyarázni, mosdatni a szerecsent, szart fűrészelni, ahogy te írtad, de összegezve akkor is lama volt a megfogalmazás....
egyébként szerintem 1 láda lesz nyitva, 99 pedig zárva! vagy fordítva!
én nem azt mondtam, hogy csalafinta, hanem azt, hogy nem jó a feladat, mert szar!!! érted?
de minden harmadikat nem tudom megnyomni, mivel a 100-ban a három nincs meg maradék nélkül. azaz 1 marad és nem tudok tovább lépni! ha tovább lépnék, akkor 2 vel több lenne, azaz elkezdeném a következő kört, amit meg már négyesével kellene nyomkodnom! ez a feladat nem jó!
LOL LOL LOL
Nem kell, hogy home rázogassa a kábelt, ettőla beszólástól simán hanyattestem a székkel a röhögéstől!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 20:22
Nem kell, hogy home rázogassa a kábelt, ettőla beszólástól simán hanyattestem a székkel a röhögéstől!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
A 100 is beletartozik avagy az már nem értendő bele???
Na, akkor rázogasd: Nos, akkor a 100 végül is a pontos és korrekt megfogalmazásod alapján már 100 felettinek számít ezek szerint? Mert ne azért legyen így, hogy nekem gyereknapom legyen, hanem azért, mert
ad 1.: ezek szerint nem szart fűrészeltem, sem sziszifuszi munkát nem végeztem;
ad 2.: te fogalmaztál helytelenül, pontatlanul.
Így legfeljebb neked lehet gyereknapod...
ad 1.: ezek szerint nem szart fűrészeltem, sem sziszifuszi munkát nem végeztem;
ad 2.: te fogalmaztál helytelenül, pontatlanul.
Így legfeljebb neked lehet gyereknapod...

denoni