Sztem most nincs is aktuális, megfejtetlen feladványunk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 22:15
Törölt felhasználó (62015)
VIP

visszaolvasva sok feladványt nem találtam

visszaolvasva sok feladványt nem találtam

VÁLASZOLTAM!!! De csak pár sort, mert nagyon rendetlenkedik az Integrity!
Remélem megkapod...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 22:04

VIP

reméle üzit megkaptad......bár sajna választ nem kaptam

Sz.arakodik az Integrity szervere, láttam, de nem tudtam még elolvasni, mert kb 20 perces várakozás után se nyitja meg a "beérkezett levelek" mappát!
Remélem még ma este el tudom olvasni és tudok válaszolni!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 22:04
Remélem még ma este el tudom olvasni és tudok válaszolni!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, esse BASIC! Vgy nem BASZIK???

Úgy legyen, akkor offoljuk szét a topicját, hogy mire megjön holnap, tépje egy kicsit a haját! Na, Kedves, akkor dobj be valamit! Egy kérdés? Egy kis kvíz? Valami érdekesebb??? Ja, és szándékosan visszafogom magam, hogy ne nyalogassam a szám, mert úgy durvább.
Ismered? A cowboy megérkezik a kisvárosba (ami körül kb 100 mérföldes körzetben sivatag van csak), leköti a lovát, majd a seggéhez megy, felemeli a farkát, és egy cuppanós csókot nyom a paci s.gglyukára. Látja ezt ez helyi lakos, és kérdi, miért csinálta? A válasz: Tudja, a sivatagban így értem el, hogy ne nyalogassam folyton a számat!!! :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 21:52
Ismered? A cowboy megérkezik a kisvárosba (ami körül kb 100 mérföldes körzetben sivatag van csak), leköti a lovát, majd a seggéhez megy, felemeli a farkát, és egy cuppanós csókot nyom a paci s.gglyukára. Látja ezt ez helyi lakos, és kérdi, miért csinálta? A válasz: Tudja, a sivatagban így értem el, hogy ne nyalogassam folyton a számat!!! :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)

dako elment aludni, vagyis offolhatunk
a szádra egyetlen gyógyír van
mellesleg azt írta, hogy Jó játszadozást!!!... szóval játszadozhatnánk

dako elment aludni, vagyis offolhatunk
a szádra egyetlen gyógyír van
mellesleg azt írta, hogy Jó játszadozást!!!... szóval játszadozhatnánk
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 21:48

LOL LOL LOL LOL!!!!
Ne röhögtess, Kedves, mert tiszta takonykór vagyok, cserepes a szám, Katicika beszólásakor már kirepedt, úgy röhögtem, most megint!!!
JAJJ, fáj az oldalam, úgy röhögök!!! Na, majd kapunk a pofánkra!!!

De csak egy paraszthajszállal!!! Különben is vszínűleg helytelen lesz a megfejtésünk, mert az 100 fölötti ládákkal nem számoltunk, sőt, az utolsó után lehagyott ládákkal sem!!!

mennyit írtatok basszus:))) most aztán olvashatok:))))
LOL LOL LOL LOL!!!!
Ne röhögtess, Kedves, mert tiszta takonykór vagyok, cserepes a szám, Katicika beszólásakor már kirepedt, úgy röhögtem, most megint!!!
JAJJ, fáj az oldalam, úgy röhögök!!! Na, majd kapunk a pofánkra!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)

és a 100 fölötti ládák közül?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 21:39

Számításaim szerint zárva marad 10 darab láda, az 1-es (sosem nyúlunk hozzá), a 4-es, a 9-es, a 16-os, a 25-ös, a 36-os, a 49-es, a 64-es, a 81-es és a 100-as. Magyarul 1-től 10-ig terjedő számok négyzeteinek megfelelő ládák.
Nem kell számolgatni, elegendő a négyzeteket venni.
Asszem ez elfogadható, indokolással, mindennel.
Ja, ha 10 láda lesz zárva, 90 darab marad nyitva.
Számításaim szerint zárva marad 10 darab láda, az 1-es (sosem nyúlunk hozzá), a 4-es, a 9-es, a 16-os, a 25-ös, a 36-os, a 49-es, a 64-es, a 81-es és a 100-as. Magyarul 1-től 10-ig terjedő számok négyzeteinek megfelelő ládák.
Jó éjszakát neked is!!! Jó korán lefexel!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 21:10

Törölt felhasználó (69371)

Na jó éjszakát!
Aztán nem szétbarmolni a TOPIC-ot!!!
Annak nagyon örülök, hogy sikerült egy elég pörgős és értelmes TOPIC-ot létrehoznom, persze a Ti aktív részvételetek segítségével!
Jó játszadozást!!!
Annak nagyon örülök, hogy sikerült egy elég pörgős és értelmes TOPIC-ot létrehoznom, persze a Ti aktív részvételetek segítségével!
Jó játszadozást!!!
Na jó éjszakát!
Jó játszadozást!!!
Jó játszadozást!!!
"Mondtam, nem fogok ma összeveszni veled. Hiába provokálsz, vagy esetleg szemétkedsz, nem veszem fel. A magam részéről innentől kezdve a kérdésre koncentrálok, további beszólásod csak téged minősítő bunkózássá válik ezáltal."
Javaslom a "bunkózás"-on elgondolkodást. Te vered még itt magad, pedig én jeleztem, hogy nem kívánok sem összeveszni, se mást, csak a feladat érdekel, erre te ütöd tovább a vasat... Erről ennyit. Ha végképp kötözködni akarsz, menj tényleg a dühüngőbe, és feljets már el!
Javaslom a "bunkózás"-on elgondolkodást. Te vered még itt magad, pedig én jeleztem, hogy nem kívánok sem összeveszni, se mást, csak a feladat érdekel, erre te ütöd tovább a vasat... Erről ennyit. Ha végképp kötözködni akarsz, menj tényleg a dühüngőbe, és feljets már el!
Te engem hülyének nézel? Tudom, hogy kellene végig csinálni, de ahhoz már fáradt vagyok! Meg elkezdtem, de erre fel lehet írni valami egyenletet? De lassan leragad a szemem!
fiúk!!! vagy kitudja!? vitát befejezni! ez nem arra való topic! :)))
javaslom a dühöngőt!!!
javaslom a dühöngőt!!!
Mondtam, nem fogok ma összeveszni veled. Hiába provokálsz, vagy esetleg szemétkedsz, nem veszem fel. A magam részéről innentől kezdve a kérdésre koncentrálok, további beszólásod csak téged minősítő bunkózássá válik ezáltal.
403-ban válaszoltam!!! jó a megfejtés?