kérem a kedves adminokat, hogy napi egy kérdést engedélyezzenek ebben a topikban, s a megfejtés végeztével zárolják a topikot. ebbe bele lehet őrülni.
Csoki!
1db DROPKICK MURPHYS koncertjegy eladó (Február 1. Bécs)
Eredeti áron 6000HUF pak40@freemail.hu
1db DROPKICK MURPHYS koncertjegy eladó (Február 1. Bécs)
Eredeti áron 6000HUF pak40@freemail.hu
de az első semmit nem lát, mert előtte van a fal vagy mögötte
jó nyomon jársz csak tovább kell lépned
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 21:23
Törölt felhasználó (69371)
amúgy az utolsó, mert látja az előtte lévő kettőt és onnan ki tudja következtetni
lerajzoltam, hát!
az sityakok anyaga közt van akkor a különbség? nem...
várj mán! én jobb felé rajzoltam a tekintetük :) tehát nekem a második látja a következő kettőt. tekerjem el a nyakukat?
az sityakok anyaga közt van akkor a különbség? nem...
várj mán! én jobb felé rajzoltam a tekintetük :) tehát nekem a második látja a következő kettőt. tekerjem el a nyakukat?
az utolsó lát 1 fehéret meg 1 feketét ettől az ővé még lehet fekete vagy fehér is,tehát ő nem tudja
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 21:23
amúgy az utolsó, mert látja az előtte lévő kettőt és onnan ki tudja következtetni
segítségül fel hívom a figyelmet arra h nem mind1 melyikük mit lát...mindegyik az elötte lévőt a negyedik az előtte lévő 2-t értelemszerűen.
nincs összefüggésben h a feketét jobban tűzi a nap...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 21:18
valamelyik fekete kalapos, mert neki jobban melegíti a fejét,mivel a sötét szín ugyebár tudjuk
lerajzoltad? úgy könnyebb:)
valamelyik fekete kalapos, mert neki jobban melegíti a fejét,mivel a sötét szín ugyebár tudjuk
nem kandikál:)
vagy... átlátni ugyan nem lehet, de a sisak vége kikandikál... hm?
nincs is libasor szó a szövegben
bassz, igy nem tudom.
bassz, igy nem tudom.
nem kör alakzatban,libasorban,tükör sehol:)
kör alakzatban vannak beásva, a tükör stimmel, de az első ember látja magát :)
hát nem,sajna:(
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 30. kedd 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
a második, mert a falon tükör van:):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 21:06
Sztem rajzoljátok le úgy átláthatóbb lesz: 4ember nyakig van a homokba beásva,az első és második ember között fal húzódik,átlátni nem lehet.az első ember fején fekete süveg vagy kalap ahogy jobban tetszik a másodikon fehér a harmadikon fekete,a negyediken fehér van.Egyirányba néznek,mki csak az előtte lévőt látja.(az utolsó értelemszerűen az előtte lévő kettőt)Kapnak 5percet h az egyikük megszólaljon h milyen szinű kalap van rajta különben kivégzik őket.Pár perc múlva az egyik megszólal és helyes választ ad. A saját kalapszínüket nem látják azt tudják h vagy fekete vagy fehér a kérdés melyik mondja a helyes választ és honnan tudja??? (komunikálniuk sem szabad.)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
Sztem rajzoljátok le úgy átláthatóbb lesz: 4ember nyakig van a homokba beásva,az első és második ember között fal húzódik,átlátni nem lehet.az első ember fején fekete süveg vagy kalap ahogy jobban tetszik a másodikon fehér a harmadikon fekete,a negyediken fehér van.Egyirányba néznek,mki csak az előtte lévőt látja.(az utolsó értelemszerűen az előtte lévő kettőt)Kapnak 5percet h az egyikük megszólaljon h milyen szinű kalap van rajta különben kivégzik őket.Pár perc múlva az egyik megszólal és helyes választ ad. A saját kalapszínüket nem látják azt tudják h vagy fekete vagy fehér a kérdés melyik mondja a helyes választ és honnan tudja??? (komunikálniuk sem szabad.)
na hun van már!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 21:02
Törölt felhasználó (62015)
VIP
jöhet az enyém?