nem hiszem el!
a nyelvem a lakmuszpapír és egyenként ellenőrzöm, h melyikőtöké a legsavasabb!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 21. péntek 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
a nyelvem a lakmuszpapír és egyenként ellenőrzöm, h melyikőtöké a legsavasabb!

Lactacidos, tejsavas a puncikánk!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 21. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 21. péntek 09:02

nem gondoltam volna, h a nyál enyhén lúgos kémhatású!
a hüvely egyértelmű volt, mert a szervezetnek savas védőburka van és az egyik legsavasabb hely/etek/.
és mivel a pisi ott jön ki sejtettem, h a pisi is savas kémhatású lesz.
az ízéből kiindulva ezek a kémhatások stimmelnek, a pisi enyhén savasabb a szájízemnél, a puncitok íze + sokkal savasabb!
a hüvely egyértelmű volt, mert a szervezetnek savas védőburka van és az egyik legsavasabb hely/etek/.
az ízéből kiindulva ezek a kémhatások stimmelnek, a pisi enyhén savasabb a szájízemnél, a puncitok íze + sokkal savasabb!
nem gondoltam volna, h a nyál enyhén lúgos kémhatású!
az ízéből kiindulva ezek a kémhatások stimmelnek, a pisi enyhén savasabb a szájízemnél, a puncitok íze + sokkal savasabb! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 18. kedd 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 18. kedd 13:32
az ízéből kiindulva ezek a kémhatások stimmelnek, a pisi enyhén savasabb a szájízemnél, a puncitok íze + sokkal savasabb! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 18. kedd 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Na, majdnem.
1) Nyál
2) Hüvely
3) Pisi
1) Nyál
2) Hüvely
3) Pisi
logikusnak tűnik az a feltételezés, hogy azt nevezzük hétalvónak, aki rengeteget alszik, és ha hagynák talán az egész hetet végigaludná, de mégsem!
Tótfalusi István Magyar Szótörténeti Szótára szerint ez a kifejezésünk mégsem a hét napig tartó alvásra vezethető vissza, hanem egy ókori legendára:
A történet szerint Decius, római császár üldözései elől hét keresztény ifjú egy barlangba menekült. A császár emberei rájuk találtak, és befalazták őket. Két évszázad múlva, amikor kibontották a barlang bejáratát csodával határos módon élve, pontosabban alvás közben találták a fiúkat.
A magyar szó a német Siebenschläfer tükörfordítása, az pedig a latin septem dormientes megfelelője, amely hét alvót jelent. Jenó:

Tótfalusi István Magyar Szótörténeti Szótára szerint ez a kifejezésünk mégsem a hét napig tartó alvásra vezethető vissza, hanem egy ókori legendára:
A történet szerint Decius, római császár üldözései elől hét keresztény ifjú egy barlangba menekült. A császár emberei rájuk találtak, és befalazták őket. Két évszázad múlva, amikor kibontották a barlang bejáratát csodával határos módon élve, pontosabban alvás közben találták a fiúkat.
A magyar szó a német Siebenschläfer tükörfordítása, az pedig a latin septem dormientes megfelelője, amely hét alvót jelent. Jenó:

zíbnsléfer ( siebenschläfer ) es az egy allat....magyarul: pele / de nemtom melyik..lehet a mogyoros, vagy az erdei /
7 honapig alussza a teli almat ( oktobertöl majusig )
de minnya megnezem, hogy a natgeo mit hablatyol
megneztem
haaaat...a fene se tudja...mindket magyarazat logikusnak tünik (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 22:59
7 honapig alussza a teli almat ( oktobertöl majusig )
de minnya megnezem, hogy a natgeo mit hablatyol
megneztem
haaaat...a fene se tudja...mindket magyarazat logikusnak tünik (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)

A siebensláfer szó szerinti forditása.
Egy ókori legendára utal, amikor 7 fiatalember néhány száz évet aludt egy barlangban.
A napokban volt erről egy cikk Nationel Geographicban. Te is ott olvastad ?
Egy ókori legendára utal, amikor 7 fiatalember néhány száz évet aludt egy barlangban.
A siebensláfer szó szerinti forditása.

Tudjátok????
"Honnan ered a hétalvó kifejezésünk? Valóban arra utal, hogy valaki átalussza az egész hetet?"

(44360)
sztem azt jelenti,h a nödnek ne legyen nagyobb laba,mint a tied,mert az eleg hülyen nezne ki!
nalunk mindenkepp, hiszen en 48-as cipöt hordok-valljuk be,eleg ocsmany lenne egy 49-es magassarku nöi szandal egy 172centis nö laban! (Ez egy válasz Gusztika69 üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 17:28
nalunk mindenkepp, hiszen en 48-as cipöt hordok-valljuk be,eleg ocsmany lenne egy 49-es magassarku nöi szandal egy 172centis nö laban! (Ez egy válasz Gusztika69 üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Valaki okos (vagy akinek van szakkönyve, vagy kellő tapasztalata) magyarázza meg nekem mit jelent az a szólás, hogy: "nagylábú nőt ne végy el soha".
Nagyon érdekelne, hogy mé' kell ennyire óvakodni a nagylábú nőktől!
NAGYLÁBÚNŐ
ez közmondásba van meg és magyarázatot a következőkbenn találhatod
"A közmondások leggyakoribb üzenete, hogy a nő legyen kisebb, fiatalabb és butább, mint a férje. Ennek az üzenetnek a gyakorisága azt tükrözi, hogy a férfiak félnek, hogy elveszítik a nők teste, viselkedése és különösen méhe fölötti uralmukat.
Még ha ma, a történelemben először, és még mindig viszonylag kevés férfi és nő egyenlő oktatásban részesül is, és végezhetik ugyanazt a munkát, nem feledkezhetünk meg az ezt sokfelé és sok területen akadályozó tényezőkről, amelyeket kultúráink évszázadok óta táplálnak. A könyv címe egy mozambiki mondásból ered: Soha ne végy el olyan nőt, akinek nagyobb a lába, mint a tiéd. A mondás Kínában is csaknem ugyanígy hangzik: ott direkt módon arra utal, hogy az önálló nők nem találnak férjet. Európában pedig sokáig ez a mondás volt elterjedt: A latinul tudó nő nem talál férjet, és nem ér jó véget.
Még ha a mondások egyes elemei kultúránként eltérnek is (attól függően, hogy hol milyen növényt termelnek, milyen az éghajlat, van-e elég ennivaló, stb.), megdöbbentő a hasonlóságuk a nők megregulázásának tekintetében."
(Ez egy válasz Gusztika69 üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ez közmondásba van meg és magyarázatot a következőkbenn találhatod
"A közmondások leggyakoribb üzenete, hogy a nő legyen kisebb, fiatalabb és butább, mint a férje. Ennek az üzenetnek a gyakorisága azt tükrözi, hogy a férfiak félnek, hogy elveszítik a nők teste, viselkedése és különösen méhe fölötti uralmukat.
Még ha ma, a történelemben először, és még mindig viszonylag kevés férfi és nő egyenlő oktatásban részesül is, és végezhetik ugyanazt a munkát, nem feledkezhetünk meg az ezt sokfelé és sok területen akadályozó tényezőkről, amelyeket kultúráink évszázadok óta táplálnak. A könyv címe egy mozambiki mondásból ered: Soha ne végy el olyan nőt, akinek nagyobb a lába, mint a tiéd. A mondás Kínában is csaknem ugyanígy hangzik: ott direkt módon arra utal, hogy az önálló nők nem találnak férjet. Európában pedig sokáig ez a mondás volt elterjedt: A latinul tudó nő nem talál férjet, és nem ér jó véget.
Még ha a mondások egyes elemei kultúránként eltérnek is (attól függően, hogy hol milyen növényt termelnek, milyen az éghajlat, van-e elég ennivaló, stb.), megdöbbentő a hasonlóságuk a nők megregulázásának tekintetében."
(Ez egy válasz Gusztika69 üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Valaki okos (vagy akinek van szakkönyve, vagy kellő tapasztalata) magyarázza meg nekem mit jelent az a szólás, hogy: "nagylábú nőt ne végy el soha".
szerintem meg azt jelenti, hogy valojaban ferfi, csak atoperaltak

Nem lehet, hogy azt jelenti, hogy nagy lábon él?!

erről valamelyik topicban nem is olyan régen idéztem egy tudományos (ha jól emlékszem: origo) cikkből, de helyesnek látom az eredményt, csak mindig hozzá kell tenni, hogy "attól függ", hogy milyen előzmények vannak a kilövelés előtt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 17. hétfő 23:08

Van de Velde adatai szerint az átlag kilövellési távolság 15-20 cm, és maximálisnak 1 métert meghaladó értéket ír.

oksa nincs baj
szép dutánt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 18. kedd 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 18. kedd 13:32

szép dutánt

Csak te érzed. Rákerestem, de nem találtam. Ennél többet nem tudtam tenni...
Csak te érzed. Rákerestem, de nem találtam. Ennél többet nem tudtam tenni...
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 18. kedd 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 18. kedd 13:28

? vagy csak én érzem hogy nem is akarod fejteni?
a* isaac asimov: a tréfamester
2* victoria beckham

2* victoria beckham
Na, majdnem.
1) Nyál
2) Hüvely
3) Pisi (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 18. kedd 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
1) Nyál
2) Hüvely
3) Pisi (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 18. kedd 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
? vagy csak én érzem hogy nem is akarod fejteni?
2* victoria beckham (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 17. hétfő 23:14

2* victoria beckham (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)

passz
passz
passz
azért ugrott be mert ő az
erre:
az elsőre mit mondol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 18. kedd 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 18. kedd 00:30

az elsőre mit mondol?

Törölt felhasználó (75419)

Nekem Victoria Becham (?) ugrott be róla.
nah...akkor
1. vér
2. hüvely
3. vizelet
1. vér
2. hüvely
3. vizelet
hehe...nem lehet, hogy felborult a kémhatás-háztartásod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 18. kedd 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 18. kedd 08:50

Egyik sem talált. Nézd át a biológia könyvet még egyszer