Kvíz - szoba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 60 61 62 63 64 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2981   2007. 06. 29. péntek 13:49
tom1019 tom1019 VIP Admin
a soviniszta "megfejtés" tökéletes! (nekem is ezt adta ki a google) eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 06. 29. péntek 10:22
Talán ez segít:

Ha nem, akkor még annyit: ismert megyeszékhely (Hu) városközpontjától 5 percnyi autóútra található, a Tisza és egy főcsatorna által határolt területen.
A soviniszta szó egy Chauvin (Soven) nevű franciától származik, aki elfogultan imádta Napóleont.A sovinizmus nemzeti kizárólagosságot jelenet, hogy a saját nemzet mindennél és mindenkinél előrébbvaló , és csak az maradhat az adott területen, aki ennek a nemzetnek a részévé válik.
#2980   2007. 06. 29. péntek 13:47
már korábban megadtam a pontos választ (olvass vissza!)
az eruónál valóban egy kisebb és nagyobb euro gömb, a másikon (a kerítés mögötti réten) pedig 5 db fa és egy ló (akinek négy lába van, és mégis időnként megbotlik) van! smile
(Ez egy válasz oszi60 üzenetére (2007. 06. 29. péntek 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 13:36
a pénzesen két pénzgömb, a másikon facsemeték? v. virágok?
#2979   2007. 06. 29. péntek 13:44
X Törölt felhasználó (7767)
Ne zárd ki! Surdapapának kimondottan kitűnőek az intuitiv képességei! smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 06. 29. péntek 13:31
szerintem csak egy bőséges határvonalat adott meg katicika...tehát nem a tisza és a főcsatorna közös területe van 5 percre, hanem a kettő által határolt területen belül van a várostól 5 percnyire...vagyis szolnokot és szegedet zárhatjuk ki

marad miskolc és nyíregy
#2978   2007. 06. 29. péntek 13:42
surdapapa surdapapa
ne feledkezzetek meg arról, h megyeszékhely központját említette!

én pl. nehezen képzelem el miskolcot a megoldáshoz közeli megyeszékhelyként

valahogy inkább szolnokhoz kötném ...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 06. 29. péntek 13:31
szerintem csak egy bőséges határvonalat adott meg katicika...tehát nem a tisza és a főcsatorna közös területe van 5 percre, hanem a kettő által határolt területen belül van a várostól 5 percnyire...vagyis szolnokot és szegedet zárhatjuk ki

marad miskolc és nyíregy
#2977   2007. 06. 29. péntek 13:36
oszi60 oszi60 VIP
a pénzesen két pénzgömb, a másikon facsemeték? v. virágok?
#2976   2007. 06. 29. péntek 13:36
Pedig említetted a megfelelő székhelyet, csak éppen a - minden híreszteléssel ellentétben, és minden túrakalauzzal egybehangzóan ! -,létező főcsatornáról feledkeztél meg. A főcsatorna neve megegyezik a képen látható takaros épület nevével! Nos, szabad a gazda? smile
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 29. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 13:24
Ez érdekes település akkor...

Magyarországon a Tisza az alábbi megyéket érinti:

Beérkezve végigfolyik Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyék határvonalán. Székhelyeik Miskolc és Nyíregyháza, mindkét településtől jókora távolságra (nem mértem le, de legalább 30-40 km-re, tehát nem 5 percre) folyik a Tisza.
Utána továbbfolyik Borsod-Abaúj-Zemplén és Hajdú Bihar megye határán, de Debrecentől is nagyon messze folyik a Tisza.
Innen belép Jász-Nagykun-Szolnok megyébe, és rövid távon JNKSzolnok megye és Heves megye határán folyik. Heves megye székhelye Eger, amitől jókora távolságra van a Tisza. Szolnokon keresztülfolyik a Tisza, viszont a közelében nincs főcsatorna. A Zagyva folyó található még itt. JNKSzolnok megyéből Bács-Kiskun megye érintésével (székhelye Kecskemét, tőle is jelentős távolságra folyik) Csongrád megyébe torkollik, keresztül megy Szegeden, ami ezen megye székhelye.

Szegedet nem ismerem annyira, de főcsatornát itt sem ismerek, de kizárásos alapon csak ez lehet, mert az 5 perces belvárosi távolság miatt Szolnokon és Szegeden kívül minden más megyeszékhely kiesik.

De milyen főcsatorna is lehet? "A Nyugati főcsatorna a Hortobágy nyugati felét, ezzel együtt a Halgazdaság tavait látja el kiváló minőségű vízzel. A csatorna Tiszavasvárinál ágazik ki a Keleti-főcsatornából, vagyis vizét közvetve a Tiszából kapja" A Keleti pedig: "A 98 kilométer hosszú mesterséges „folyó” a tiszalöki erőmű felduzzasztott vizéből indul, s Tiszavasvári, Hajdúnánás, Hajdúböszörmény, Balmazújváros, Hajdúszoboszló érintésével, Bakonszeg és Berettyóújfalu közelében ömlik a Berettyóba.". Sem Szolnokot, sem Szegedet nem érinti, de meg sem közelíti.
Szóval ismereteim szerint nincs olyan megyeszékhely Magyarországon, amienk belvárosától 5 perc alatt (tehát max 10 km távolságra) megközelíthető lenne bármilyen, a Tisza és valamely főcsatorna által határolt terület.
Szerintem...
#2975   2007. 06. 29. péntek 13:31
MmePrune MmePrune VIP Admin

marad miskolc és nyíregy
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 29. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 13:24

Beérkezve végigfolyik Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyék határvonalán. Székhelyeik Miskolc és Nyíregyháza, mindkét településtől jókora távolságra (nem mértem le, de legalább 30-40 km-re, tehát nem 5 percre) folyik a Tisza.
Utána továbbfolyik Borsod-Abaúj-Zemplén és Hajdú Bihar megye határán, de Debrecentől is nagyon messze folyik a Tisza.
Innen belép Jász-Nagykun-Szolnok megyébe, és rövid távon JNKSzolnok megye és Heves megye határán folyik. Heves megye székhelye Eger, amitől jókora távolságra van a Tisza. Szolnokon keresztülfolyik a Tisza, viszont a közelében nincs főcsatorna. A Zagyva folyó található még itt. JNKSzolnok megyéből Bács-Kiskun megye érintésével (székhelye Kecskemét, tőle is jelentős távolságra folyik) Csongrád megyébe torkollik, keresztül megy Szegeden, ami ezen megye székhelye.

Szegedet nem ismerem annyira, de főcsatornát itt sem ismerek, de kizárásos alapon csak ez lehet, mert az 5 perces belvárosi távolság miatt Szolnokon és Szegeden kívül minden más megyeszékhely kiesik.

De milyen főcsatorna is lehet? "A Nyugati főcsatorna a Hortobágy nyugati felét, ezzel együtt a Halgazdaság tavait látja el kiváló minőségű vízzel. A csatorna Tiszavasvárinál ágazik ki a Keleti-főcsatornából, vagyis vizét közvetve a Tiszából kapja" A Keleti pedig: "A 98 kilométer hosszú mesterséges „folyó” a tiszalöki erőmű felduzzasztott vizéből indul, s Tiszavasvári, Hajdúnánás, Hajdúböszörmény, Balmazújváros, Hajdúszoboszló érintésével, Bakonszeg és Berettyóújfalu közelében ömlik a Berettyóba.". Sem Szolnokot, sem Szegedet nem érinti, de meg sem közelíti.
Szóval ismereteim szerint nincs olyan megyeszékhely Magyarországon, amienk belvárosától 5 perc alatt (tehát max 10 km távolságra) megközelíthető lenne bármilyen, a Tisza és valamely főcsatorna által határolt terület.
Szerintem...
#2974   2007. 06. 29. péntek 13:24
DrAnthony DrAnthony VIP

Szerintem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 10:22
Talán ez segít:

Ha nem, akkor még annyit: ismert megyeszékhely (Hu) városközpontjától 5 percnyi autóútra található, a Tisza és egy főcsatorna által határolt területen.
A soviniszta szó egy Chauvin (Soven) nevű franciától származik, aki elfogultan imádta Napóleont.A sovinizmus nemzeti kizárólagosságot jelenet, hogy a saját nemzet mindennél és mindenkinél előrébbvaló , és csak az maradhat az adott területen, aki ennek a nemzetnek a részévé válik.
#2973   2007. 06. 29. péntek 13:07
surdapapa surdapapa
most ugrott be mire is hasonlít!
én Bagolyirtáson voltam egy ilyesmi vendégházba, de ez tuti nem az!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 12:58
"ideális helyszíne lenne a nappalis bulinak!"
Lehetne, merthogy - többek közt -, annak is(és hasonló rendezvényeknek), álmodták meg az építői, üzemeltetői! smile
#2972   2007. 06. 29. péntek 12:58
"ideális helyszíne lenne a nappalis bulinak!"
Lehetne, merthogy - többek közt -, annak is(és hasonló rendezvényeknek), álmodták meg az építői, üzemeltetői! smile
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 11:12
húúúúúúúúú

baxáááátok +!

engem az ilyen képekkel üldözni lehet!!!

Kátya! a képeden nem vmi vendégház van?

ja nekem a képről még ez jut eszembe: ideális helyszíne lenne a nappalis bulinak!
#2971   2007. 06. 29. péntek 11:12
surdapapa surdapapa
húúúúúúúúú

baxáááátok +!

engem az ilyen képekkel üldözni lehet!!!

Kátya! a képeden nem vmi vendégház van?

ja nekem a képről még ez jut eszembe: ideális helyszíne lenne a nappalis bulinak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 10:27
Közel hajolsz a képhez, kiválasztasz a közepén egy fix pontot, majd "elbambulsz", elrévedsz(tudod, amikor nem részletekben látod a képet, hanem a kép egészét "beszippantod", bár nem ez a legmegfelelőbb kifejezés), és lassan egy háromdimenziós "világ" tárul ki előtted... smile
#2970   2007. 06. 29. péntek 10:27
Közel hajolsz a képhez, kiválasztasz a közepén egy fix pontot, majd "elbambulsz", elrévedsz(tudod, amikor nem részletekben látod a képet, hanem a kép egészét "beszippantod", bár nem ez a legmegfelelőbb kifejezés), és lassan egy háromdimenziós "világ" tárul ki előtted... smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 06. 29. péntek 08:01
a kertben írisz van, meg nárcisz és liliom...de a kerten túli lucernásban frankón nem látom a fákat meg a lovat hehe segítsééééééééééég!!!
#2969   2007. 06. 29. péntek 10:22
Talán ez segít:

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 06. 29. péntek 08:43
kerdes jártam a turisztikai topicban, és eszembe jutott egy kérdés: honnan ered a soviniszta szó? kerdes

katicikának meg üzenem, hogy valami segítséget adhatna, különben nem fogjuk sose kitalálni, hogy milyen objektumot ábrázol a képe smile
#2968   2007. 06. 29. péntek 08:51
surdapapa surdapapa
vadkender, amiből már el is szívtál egy jóadagot Te nyugatmajmoló!

vazze Szilva! én se tudom, h honnan ered a soviniszta szó!
szerintem most a szép tájak topicból! eplus2
#2967   2007. 06. 29. péntek 08:43
kerdes jártam a turisztikai topicban, és eszembe jutott egy kérdés: honnan ered a soviniszta szó? kerdes

katicikának meg üzenem, hogy valami segítséget adhatna, különben nem fogjuk sose kitalálni, hogy milyen objektumot ábrázol a képe smile
#2966   2007. 06. 29. péntek 08:01
a kertben írisz van, meg nárcisz és liliom...de a kerten túli lucernásban frankón nem látom a fákat meg a lovat hehe segítsééééééééééég!!!
#2965   2007. 06. 29. péntek 07:37
eddig ez a legjobb (az eróban egy kisebb és egy nagyobb euro gömb van, a kert pedig tökéletes: 5 fa és 1 ló) eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 07:31
Az eurók közt mintha három egymást metsző kör lenne(ún. "halmazkarika" smile ),de nem vagyok biztos bene, hogy ezt kell-e látnom smile
A kertben meg öt fát számoltam meg, és egy négylábú állatot, amely lónak néz ki. smile
#2964   2007. 06. 29. péntek 07:36
nem-nem, ezek 3D-s képek
(próbáld dimenzióba nézni, és a képen belűl keresd a kirajzolódó éles képetet tárgyakat, élőlényeket!)
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 29. péntek 02:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 02:34
Csak tippelek.

A kertben 3 fajta virág.

Az eurók között,pedig mintha bele lenne "nagyítózva"? ...nemtudom:S
#2963   2007. 06. 29. péntek 07:31
Az eurók közt mintha három egymást metsző kör lenne(ún. "halmazkarika" smile ),de nem vagyok biztos bene, hogy ezt kell-e látnom smile
A kertben meg öt fát számoltam meg, és egy négylábú állatot, amely lónak néz ki. smile
#2962   2007. 06. 29. péntek 02:34
f1ck0 f1ck0
Csak tippelek.

A kertben 3 fajta virág.

Az eurók között,pedig mintha bele lenne "nagyítózva"? ...nemtudom:S

... 60 61 62 63 64 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2007. 01. 30. kedd
Üzenetek: 4201db
Utolsó üzenet: 2011. 11. 19. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!