Pedig minden szavamat aranyba önthetnéd, annyira segíthetnének, ha elmélyültebben olvasnád azokat: éppencsakhogy ki nem mondtam a megfejtést!

Nekem is először az évek múlásával üdén dacoló frissességű, mindig a csoda erejével ható "Fehérlófia" rajzfilm-változata jutott eszembe, amikor ezt a képet megláttam, ezért is tettem be: valóban meseillusztrációként hat, de nem az. Mr.Hypp jár legközelebb az igazsághoz, amikor a medvebőrről elmélyülten nyalogatja a kiloccsintott zamatos fehér rízlinget!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 07:07

vannak ilyen jellegű népmese illusztrációk
nekem ez jutott róla eszembe...erdő a hegyoldalban, a kiemelkedők a fák, és minden csupa gyökérzet
mindjárt feltűnik a legkisebb királyfi a parazsat evő paripán

nekem ez jutott róla eszembe...erdő a hegyoldalban, a kiemelkedők a fák, és minden csupa gyökérzet

én szerintem valami hímzett vagy horgolt -talán- terítőről készülhetett a kép.
off: egy biztos nem Kellemetlen Annácska! (elmész má a csába, h állandóan felhozod, pedig hivatalon kívül csak Te hozod e kategória első 10 helyébe!!!
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 06:44
off: egy biztos nem Kellemetlen Annácska! (elmész má a csába, h állandóan felhozod, pedig hivatalon kívül csak Te hozod e kategória első 10 helyébe!!!

Törölt felhasználó (7767)

Az "egy tipp" az itt kettő, de az egyikkel jó úton jársz!

vannak ilyen jellegű népmese illusztrációk
mindjárt feltűnik a legkisebb királyfi a parazsat evő paripán

Az "egy tipp" az itt kettő, de az egyikkel jó úton jársz!

Amiről fog jut eszembe,abból kb.32 van.Érdekes!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 02. szerda 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 17:33
Mi van a képen?

Mi van a képen?

Emberi agy metszete?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 02. szerda 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 17:33
Mi van a képen?

Mi van a képen?

Mi van a képen?

Ez a kép még akkor készült, amikor hírből sem ismertem a GG-t. Ezt mentségnek felhozni nem tudom...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 02. szerda 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 13:13

de nem lusta háziasszonyról, hanem gégé függő háziasszonyról van szó?!! aki inkább mosogatás helyett is gégézik???
de nem lusta háziasszonyról, hanem gégé függő háziasszonyról van szó?!! aki inkább mosogatás helyett is gégézik???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 02. szerda 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 13:09
Törölt felhasználó (21812)

Hypp járt legközelebb az igazsághoz, annyiban, hogy ez a kép valóban a konyhában készült. De nem kezdő háziasszony, hanem lusta háziasszony az elkövető, aki nem mossa el az edényeket azonnal. Így néz ki az, amikor rántottához villával felverjük a tojást és az edény alján marad egy kevés a serpenyőbe öntés után. Ha ez megszárad, szépen összetöredezik...
Hypp járt legközelebb az igazsághoz, annyiban, hogy ez a kép valóban a konyhában készült. De nem kezdő háziasszony, hanem lusta háziasszony az elkövető, aki nem mossa el az edényeket azonnal. Így néz ki az, amikor rántottához villával felverjük a tojást és az edény alján marad egy kevés a serpenyőbe öntés után. Ha ez megszárad, szépen összetöredezik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 21:30

Mit ábrázol a kép?

hülyeséget félretéve: kiszáradt termőföld
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Mit ábrázol a kép?

"Kialudt" iszapvulkán vagy vízalatti robbantás kezdeti fázisa...

Mit ábrázol a kép?

Lehetséges"az" retina is.Egy÷bagzott÷ éjszaka után!
16 évesen a megrepedt szűzhártyádat!

Mit ábrázol a kép?

Mit ábrázol a kép?

Köszi! Életem végéig nyomasztott volna ez a kérdés...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 30. hétfő 21:21

nah emberek
most hallottam a TV-ben, hogy a VUK főcímdalát az akkor 7 éves Wolf Kati énekelte (ő a zeneszerző lánya)...a másik pedig valóban Maros Gábor volt...megfejtődött, hogy charlotte miért emlékezett kislány hangra

most hallottam a TV-ben, hogy a VUK főcímdalát az akkor 7 éves Wolf Kati énekelte (ő a zeneszerző lánya)...a másik pedig valóban Maros Gábor volt...megfejtődött, hogy charlotte miért emlékezett kislány hangra

nah emberek

Így van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 28. szombat 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 28. szombat 07:22

Nos, reggel jobban fog az "elme"!
Át: rendőr + rab
Vissza: rendőr
Át: rendőr+fiú1
Vissza: rendőr + rab
Át: apa + fiú2
Vissza: apa
Át: apa + anya
Vissza: anya
Át: rendőr + rab