Kvíz - szoba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 76 77 78 79 80 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2661   2007. 04. 27. péntek 19:29
édespille édespille
azonnal követelem a megoldást! megőrülök ettől! még jó, hogy nem vagyok japán! wow3
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 27. péntek 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 18:14
Ha ismered a megoldást, akkor a kattintgatás miatt 1 perc 15-20 mp kell a megoldáshoz. Én nem ismertem, de hála Istennek jól kezdtem, és 5 perc 45-50 mp körül lenyomtam.
Kis segítség: Kezdjétek a rab-rendőr párossal...
#2660   2007. 04. 27. péntek 18:14
DrAnthony DrAnthony VIP
Ha ismered a megoldást, akkor a kattintgatás miatt 1 perc 15-20 mp kell a megoldáshoz. Én nem ismertem, de hála Istennek jól kezdtem, és 5 perc 45-50 mp körül lenyomtam.
Kis segítség: Kezdjétek a rab-rendőr párossal...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 27. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 18:12
zseni már én sem leszek, az biztos!
az anyát és az apát meg le kell csukni, jó hideg zárkába - a gyermekek bántalmazása miatt.
a fegyenc meg miszöszt tutajozik?
sikerült valakinek megoldani hajtépés nélkül? smile
#2659   2007. 04. 27. péntek 18:12
édespille édespille
zseni már én sem leszek, az biztos!
az anyát és az apát meg le kell csukni, jó hideg zárkába - a gyermekek bántalmazása miatt.
a fegyenc meg miszöszt tutajozik?
sikerült valakinek megoldani hajtépés nélkül? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 27. péntek 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 04. 27. péntek 17:09
Ezt el is lehet játszani! Még nem tudtam kiötölni a sorrendet :((( Segítsetek! smile ))
JÁTÉK! KATT!
#2658   2007. 04. 27. péntek 17:43
X Törölt felhasználó (7767)
Minden így igaz, csakhogy én már annyi kupánvágást láttam itt, hogy sok kezd lenni! nyes
#2657   2007. 04. 27. péntek 17:24
DrAnthony DrAnthony VIP
IGEN, ez volna az! Csak nekem xls formátumban jött le, és annak nem tudtam url-t beilleszteni.
Szóval itt el is játszahtó, ha hibás lépést teszel, a gép nem engedi!
A nagy kék körre kattintva indul, az emberkére kattintva lép a tutajra vagy vissza és a piros gombokkal mozog a tutaj.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 27. péntek 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 04. 27. péntek 17:09
Ezt el is lehet játszani! Még nem tudtam kiötölni a sorrendet :((( Segítsetek! smile ))
JÁTÉK! KATT!
#2656   2007. 04. 27. péntek 17:22
DrAnthony DrAnthony VIP
Nem, ebben nincs ilyen szabály, a gyerekek maradhatnak együtt (akár 1 kislány - 1 kisfiú, vagy 2 kisfiú/kislány - 1 kisfiú/kislány megoszlásban is), a lényeg, hogy ha együtt vannak, akkor vagy egyedül (apa, anya) nélkül legyenek, vagy mindkét szülővel, mert ugye anyuka nem maradhat a fiúkkal, apuka meg nem maradhat a kislánykákkal.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 27. péntek 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 27. péntek 13:55
én úgy emlékszem, hogy a fiúk és lányok sem maradhatnak együtt...vagy rosszul emlékszem? (mellesleg akkor sem tudtam megcsinálni)
#2655   2007. 04. 27. péntek 17:20
DrAnthony DrAnthony VIP
Nem, a lépések száma nincs meghatározva, az a lényeg, hogy a a szabályokat be kell tartani!
Ja, és mivel a gyermekek kiskorúak, így a szexuális együttlétük nem megoldható, így a válasz nem rossz, de helytelen.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 27. péntek 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 13:33
az apuka átviszi a rendőrt, a rab megkeféli az anyukát, a fiúk + a lányokat!

a lépések száma meg van határozva?
#2654   2007. 04. 27. péntek 17:09
X Törölt felhasználó (7767)
JÁTÉK! KATT!
#2653   2007. 04. 27. péntek 13:55
MmePrune MmePrune VIP Admin
én úgy emlékszem, hogy a fiúk és lányok sem maradhatnak együtt...vagy rosszul emlékszem? (mellesleg akkor sem tudtam megcsinálni)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 27. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 13:17
Olyan régen volt egy kis fejtörő:

(Lett volna hozzá egy kis illusztráció xls formátumban, de azt nem tudtam beilleszteni).

kerdes

Szóval:

Van egy folyó, amin egy tutaj visz át.

Az egyik parton 8 személy tartózkodik:

- 1 anyuka, 2 lányával;
- 1 apuka, 2 fiával;
- 1 rendőr;
- és 1 rab.

A feladat, juttass át mindenkit a túlpartra, az alábbi szabályok betartásával:

- A tutajon maximum egyszerre 2 személy tartózkodhat (2 felnőtt vagy 1 felnőtt, 1 gyerek).
- A tutajt csak apuka, anyuka, vagy a rendőr tudja kormányozni.
- Az apuka nem maradhat együtt az anyuka nélkül a lányokkal.
- Az anyuka sem maradhat az apuka nélkül a fiúkkal.
- A rab nem maradhat egyedül a civilekkel, de egyedül maradhat bármelyik parton (nem szalad, menekül el).

Nos? kerdes
#2652   2007. 04. 27. péntek 13:33
surdapapa surdapapa
az apuka átviszi a rendőrt, a rab megkeféli az anyukát, a fiúk + a lányokat!

a lépések száma meg van határozva?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 27. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 13:17

(Lett volna hozzá egy kis illusztráció xls formátumban, de azt nem tudtam beilleszteni).

kerdes

Szóval:

- 1 anyuka, 2 lányával;
- 1 apuka, 2 fiával;
- 1 rendőr;
- és 1 rab.

- A tutajon maximum egyszerre 2 személy tartózkodhat (2 felnőtt vagy 1 felnőtt, 1 gyerek).
- A rab nem maradhat egyedül a civilekkel, de egyedül maradhat bármelyik parton (nem szalad, menekül el).

Nos? kerdes
#2651   2007. 04. 27. péntek 13:17
DrAnthony DrAnthony VIP

kerdes

Szóval:

- 1 anyuka, 2 lányával;
- 1 apuka, 2 fiával;
- 1 rendőr;
- és 1 rab.

Nos? kerdes
#2650   2007. 04. 25. szerda 15:51
surdapapa surdapapa
tudtam én, h kis okoska vagy! eplus2

"viszont te vagy az első, még ebben is "-ez is kvíz, h mit is akartál mondani? mert nem értem!

a nyereményátvételed megszervezheted!

eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 25. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 25. szerda 15:26
hééééééékás, a tipp saját kútfőből ment smile a keresőben nem találtam meg smile igazából nem emlékszem másra, aki zenei paródiákat adott volna elő, ezért gondoltam rájuk...de úrinő hehe becsületszavamra tipp volt, és saját okos kis fejemből smile
viszont te vagy az első, még ebben is
#2649   2007. 04. 25. szerda 15:26
hééééééékás, a tipp saját kútfőből ment smile a keresőben nem találtam meg smile igazából nem emlékszem másra, aki zenei paródiákat adott volna elő, ezért gondoltam rájuk...de úrinő hehe becsületszavamra tipp volt, és saját okos kis fejemből smile
viszont te vagy az első, még ebben is
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 25. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 15:02
helyes! engem adott ki elsőnek?

Teeeeeeeeeeeeeeeee! Csalóóóóóóóóóóó!!!!

saját kútfőbő kell az ilyet megfejteni!

de megadtad a helyes választ!
nyalhatsz! (a nyalóka nálam van! eplus2 )
#2648   2007. 04. 25. szerda 15:02
surdapapa surdapapa
helyes! engem adott ki elsőnek?

Teeeeeeeeeeeeeeeee! Csalóóóóóóóóóóó!!!!

saját kútfőbő kell az ilyet megfejteni!

de megadtad a helyes választ!
nyalhatsz! (a nyalóka nálam van! eplus2 )
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 25. szerda 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 25. szerda 14:55
voga-turnovszky?
nincs több ötletem smile
amikor beírtam az első sorát a keresőbe, a te hsz-edet adta ki...vazzzzzze surda, híres lettél hehe nyes
#2647   2007. 04. 25. szerda 14:55
voga-turnovszky?
nincs több ötletem smile
amikor beírtam az első sorát a keresőbe, a te hsz-edet adta ki...vazzzzzze surda, híres lettél hehe nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 25. szerda 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 09:41
kérlek!
a kérdésem kik énekelték ezt:
"házibuli magyar módra igyál kedvesem!
a szerelem gyönyörű részegen"

Szilva megsúgom nem a mirigyék, ők akkor még nem parodizáltak!
#2646   2007. 04. 25. szerda 09:41
surdapapa surdapapa
kérlek!
a kérdésem kik énekelték ezt:
"házibuli magyar módra igyál kedvesem!
a szerelem gyönyörű részegen"

Szilva megsúgom nem a mirigyék, ők akkor még nem parodizáltak!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 24. kedd 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 24. kedd 15:12
és miért nem raktad be ide? hogy megnézzük ki a kedvenced? nyes szerintem a mirigyék smile
és amikor meglátom vazul68 fórumozó társunkat hehe eszembe jut a szigetes paródiájuk...amikor vazul néni tüntet a sziget ellen hehe
#2645   2007. 04. 24. kedd 19:04
para11 para11
Shakespeare
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 23. hétfő 08:05
kerdes ki ő, és miért raktam be ezt a kérdést? kerdes

Irodalmi hagyatéka talán a leggazdagabb a világon. Ugyanakkor mindössze két, valamennyire is hiteles arcképe maradt az utókorra. Kézírását csak aláírásából és egy, a cenzúra által betiltott mű 147 soros jelenetéből ismerjük, nincsenek személyes érzéseiről beszámoló levelek vagy naplók. Nehéz helyzetben vannak azok, akik meg akarják írni a *** életrajzát, hiszen csak néhány epizód áll rendelkezésükre.
Színműveinek teljes kiadása halála után 7 évvel látott napvilágot. Az irodalomtörénészek azonban a mai napig vitatkoznak azon, hogy a kötetben megjelent művek mindegyike ***tollából származik-e. Életműve olyan gazdag és maradandó, hogy a kutatók komolyan kételkednek abban, hogy származhatott-e mindez egyetlen ember tollából.
A darabok bonyolult cselekményei és felejthetetlen alakjai az emberi érzelmek teljes skáláját ölelik fel. Az írások minden kétséget kizáróan bizonyítják a szerző jártasságát a történelemben, irodalomban, filozófiában, jogtudományban és az udvari etikettben. Vajon hol tanulhatta meg ez a társadalom peremén élő vidéki ***, hogy hogyan viselkednek az arisztokraták és hogyan beszélnek az ügyvédek?
Egy kutató szerint *** nem lehetett elég tapasztalt műveinek megírásához. Tanulmányát azonban nem akarta kiadni, jegyzeteit elégette, azonban egy barátjának elmesélte felfedezését.
A XIX. században angol és amerikai tudósok is hasonló nézeteket kezdtek hangoztatni. Az egyik feltevés szerint Sir Francis Bacon filozófus, esszéista és államférfi lehetett a valódi szerző. Más elképzelések szerint az Erzsébet kori drámaíró, Christopher Marlowe az eredeti szerző. További feltételezések szerint az igazi szerző egy nemesember volt, aki talán méltóságán alulinak érezte, hogy ***-t ír, vagy netán attól félt, hogy az uralkodónak nem tetszik, ha nyilvánosan ellentétes politikai nézeteket hirdet.

(szerintem nagyon egyszerű, mert sok az info róla, de annyira érdekes dolgok ezek, hogy gondoltam érdemes megosztani smile )
#2644   2007. 04. 24. kedd 15:12
és miért nem raktad be ide? hogy megnézzük ki a kedvenced? nyes szerintem a mirigyék smile
és amikor meglátom vazul68 fórumozó társunkat hehe eszembe jut a szigetes paródiájuk...amikor vazul néni tüntet a sziget ellen hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 24. kedd 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 13:31
Celeb képek, videok! topicban a 297. sz. hsz-be írtam egy idézetet. kik énekelték?
#2643   2007. 04. 24. kedd 13:31
surdapapa surdapapa
Celeb képek, videok! topicban a 297. sz. hsz-be írtam egy idézetet. kik énekelték?
#2642   2007. 04. 23. hétfő 08:53
nem kell...elég, ha kinyalod a seggemet nyes hehe
gondoltam, hogy könnyű lesz, de legalább elolvassátok, és okosabbak lesztek smile

... 76 77 78 79 80 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2007. 01. 30. kedd
Üzenetek: 4201db
Utolsó üzenet: 2011. 11. 19. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!