azonnal követelem a megoldást! megőrülök ettől! még jó, hogy nem vagyok japán!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 27. péntek 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 18:14

Ha ismered a megoldást, akkor a kattintgatás miatt 1 perc 15-20 mp kell a megoldáshoz. Én nem ismertem, de hála Istennek jól kezdtem, és 5 perc 45-50 mp körül lenyomtam.
Kis segítség: Kezdjétek a rab-rendőr párossal...
Kis segítség: Kezdjétek a rab-rendőr párossal...
Ha ismered a megoldást, akkor a kattintgatás miatt 1 perc 15-20 mp kell a megoldáshoz. Én nem ismertem, de hála Istennek jól kezdtem, és 5 perc 45-50 mp körül lenyomtam.
Kis segítség: Kezdjétek a rab-rendőr párossal... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 27. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 18:12
Kis segítség: Kezdjétek a rab-rendőr párossal... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 27. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)

zseni már én sem leszek, az biztos!
az anyát és az apát meg le kell csukni, jó hideg zárkába - a gyermekek bántalmazása miatt.
a fegyenc meg miszöszt tutajozik?
sikerült valakinek megoldani hajtépés nélkül?
az anyát és az apát meg le kell csukni, jó hideg zárkába - a gyermekek bántalmazása miatt.

zseni már én sem leszek, az biztos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 27. péntek 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 17:09

Törölt felhasználó (7767)

Minden így igaz, csakhogy én már annyi kupánvágást láttam itt, hogy sok kezd lenni!

IGEN, ez volna az! Csak nekem xls formátumban jött le, és annak nem tudtam url-t beilleszteni.
Szóval itt el is játszahtó, ha hibás lépést teszel, a gép nem engedi!
A nagy kék körre kattintva indul, az emberkére kattintva lép a tutajra vagy vissza és a piros gombokkal mozog a tutaj. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 27. péntek 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 17:09
Szóval itt el is játszahtó, ha hibás lépést teszel, a gép nem engedi!
A nagy kék körre kattintva indul, az emberkére kattintva lép a tutajra vagy vissza és a piros gombokkal mozog a tutaj. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 27. péntek 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Nem, ebben nincs ilyen szabály, a gyerekek maradhatnak együtt (akár 1 kislány - 1 kisfiú, vagy 2 kisfiú/kislány - 1 kisfiú/kislány megoszlásban is), a lényeg, hogy ha együtt vannak, akkor vagy egyedül (apa, anya) nélkül legyenek, vagy mindkét szülővel, mert ugye anyuka nem maradhat a fiúkkal, apuka meg nem maradhat a kislánykákkal.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 27. péntek 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 13:55

én úgy emlékszem, hogy a fiúk és lányok sem maradhatnak együtt...vagy rosszul emlékszem? (mellesleg akkor sem tudtam megcsinálni)
Nem, a lépések száma nincs meghatározva, az a lényeg, hogy a a szabályokat be kell tartani!
Ja, és mivel a gyermekek kiskorúak, így a szexuális együttlétük nem megoldható, így a válasz nem rossz, de helytelen. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 27. péntek 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 13:33
Ja, és mivel a gyermekek kiskorúak, így a szexuális együttlétük nem megoldható, így a válasz nem rossz, de helytelen. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 27. péntek 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)

az apuka átviszi a rendőrt, a rab megkeféli az anyukát, a fiúk + a lányokat!
a lépések száma meg van határozva?
a lépések száma meg van határozva?
én úgy emlékszem, hogy a fiúk és lányok sem maradhatnak együtt...vagy rosszul emlékszem? (mellesleg akkor sem tudtam megcsinálni)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 27. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 13:17

Olyan régen volt egy kis fejtörő:
(Lett volna hozzá egy kis illusztráció xls formátumban, de azt nem tudtam beilleszteni).
Szóval:
Van egy folyó, amin egy tutaj visz át.
Az egyik parton 8 személy tartózkodik:
- 1 anyuka, 2 lányával;
- 1 apuka, 2 fiával;
- 1 rendőr;
- és 1 rab.
A feladat, juttass át mindenkit a túlpartra, az alábbi szabályok betartásával:
- A tutajon maximum egyszerre 2 személy tartózkodhat (2 felnőtt vagy 1 felnőtt, 1 gyerek).
- A tutajt csak apuka, anyuka, vagy a rendőr tudja kormányozni.
- Az apuka nem maradhat együtt az anyuka nélkül a lányokkal.
- Az anyuka sem maradhat az apuka nélkül a fiúkkal.
- A rab nem maradhat egyedül a civilekkel, de egyedül maradhat bármelyik parton (nem szalad, menekül el).
Nos?
(Lett volna hozzá egy kis illusztráció xls formátumban, de azt nem tudtam beilleszteni).

Szóval:
- 1 anyuka, 2 lányával;
- 1 apuka, 2 fiával;
- 1 rendőr;
- és 1 rab.
- A tutajon maximum egyszerre 2 személy tartózkodhat (2 felnőtt vagy 1 felnőtt, 1 gyerek).
- A rab nem maradhat egyedül a civilekkel, de egyedül maradhat bármelyik parton (nem szalad, menekül el).
Nos?

az apuka átviszi a rendőrt, a rab megkeféli az anyukát, a fiúk + a lányokat!
a lépések száma meg van határozva? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 27. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 13:17
a lépések száma meg van határozva? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 27. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Szóval:
- 1 anyuka, 2 lányával;
- 1 apuka, 2 fiával;
- 1 rendőr;
- és 1 rab.
Nos?

Szóval:
- 1 anyuka, 2 lányával;
- 1 apuka, 2 fiával;
- 1 rendőr;
- és 1 rab.
Nos?

Szóval:
- 1 anyuka, 2 lányával;
- 1 apuka, 2 fiával;
- 1 rendőr;
- és 1 rab.
Nos?

Szóval:
- 1 anyuka, 2 lányával;
- 1 apuka, 2 fiával;
- 1 rendőr;
- és 1 rab.
Nos?

tudtam én, h kis okoska vagy!
"viszont te vagy az első, még ebben is "-ez is kvíz, h mit is akartál mondani? mert nem értem!
a nyereményátvételed megszervezheted!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 25. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 15:26

"viszont te vagy az első, még ebben is "-ez is kvíz, h mit is akartál mondani? mert nem értem!
a nyereményátvételed megszervezheted!

hééééééékás, a tipp saját kútfőből ment
a keresőben nem találtam meg
igazából nem emlékszem másra, aki zenei paródiákat adott volna elő, ezért gondoltam rájuk...de úrinő
becsületszavamra tipp volt, és saját okos kis fejemből
viszont te vagy az első, még ebben is

viszont te vagy az első, még ebben is
hééééééékás, a tipp saját kútfőből ment
a keresőben nem találtam meg
igazából nem emlékszem másra, aki zenei paródiákat adott volna elő, ezért gondoltam rájuk...de úrinő
becsületszavamra tipp volt, és saját okos kis fejemből
viszont te vagy az első, még ebben is (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 25. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 15:02

viszont te vagy az első, még ebben is (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 25. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)

helyes! engem adott ki elsőnek?
Teeeeeeeeeeeeeeeee! Csalóóóóóóóóóóó!!!!
saját kútfőbő kell az ilyet megfejteni!
de megadtad a helyes választ!
nyalhatsz! (a nyalóka nálam van!
)

helyes! engem adott ki elsőnek?
)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 25. szerda 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 14:55

voga-turnovszky?
nincs több ötletem
amikor beírtam az első sorát a keresőbe, a te hsz-edet adta ki...vazzzzzze surda, híres lettél
nincs több ötletem

amikor beírtam az első sorát a keresőbe, a te hsz-edet adta ki...vazzzzzze surda, híres lettél

voga-turnovszky?
nincs több ötletem
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 25. szerda 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 09:41
nincs több ötletem

kérlek!
a kérdésem kik énekelték ezt:
"házibuli magyar módra igyál kedvesem!
a szerelem gyönyörű részegen"
Szilva megsúgom nem a mirigyék, ők akkor még nem parodizáltak!
kérlek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 24. kedd 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 15:12
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 24. kedd 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)

és miért nem raktad be ide? hogy megnézzük ki a kedvenced?
szerintem a mirigyék
és amikor meglátom vazul68 fórumozó társunkat
eszembe jut a szigetes paródiájuk...amikor vazul néni tüntet a sziget ellen

Shakespeare
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 08:05
ki ő, és miért raktam be ezt a kérdést?
Irodalmi hagyatéka talán a leggazdagabb a világon. Ugyanakkor mindössze két, valamennyire is hiteles arcképe maradt az utókorra. Kézírását csak aláírásából és egy, a cenzúra által betiltott mű 147 soros jelenetéből ismerjük, nincsenek személyes érzéseiről beszámoló levelek vagy naplók. Nehéz helyzetben vannak azok, akik meg akarják írni a *** életrajzát, hiszen csak néhány epizód áll rendelkezésükre.
Színműveinek teljes kiadása halála után 7 évvel látott napvilágot. Az irodalomtörénészek azonban a mai napig vitatkoznak azon, hogy a kötetben megjelent művek mindegyike ***tollából származik-e. Életműve olyan gazdag és maradandó, hogy a kutatók komolyan kételkednek abban, hogy származhatott-e mindez egyetlen ember tollából.
A darabok bonyolult cselekményei és felejthetetlen alakjai az emberi érzelmek teljes skáláját ölelik fel. Az írások minden kétséget kizáróan bizonyítják a szerző jártasságát a történelemben, irodalomban, filozófiában, jogtudományban és az udvari etikettben. Vajon hol tanulhatta meg ez a társadalom peremén élő vidéki ***, hogy hogyan viselkednek az arisztokraták és hogyan beszélnek az ügyvédek?
Egy kutató szerint *** nem lehetett elég tapasztalt műveinek megírásához. Tanulmányát azonban nem akarta kiadni, jegyzeteit elégette, azonban egy barátjának elmesélte felfedezését.
A XIX. században angol és amerikai tudósok is hasonló nézeteket kezdtek hangoztatni. Az egyik feltevés szerint Sir Francis Bacon filozófus, esszéista és államférfi lehetett a valódi szerző. Más elképzelések szerint az Erzsébet kori drámaíró, Christopher Marlowe az eredeti szerző. További feltételezések szerint az igazi szerző egy nemesember volt, aki talán méltóságán alulinak érezte, hogy ***-t ír, vagy netán attól félt, hogy az uralkodónak nem tetszik, ha nyilvánosan ellentétes politikai nézeteket hirdet.
(szerintem nagyon egyszerű, mert sok az info róla, de annyira érdekes dolgok ezek, hogy gondoltam érdemes megosztani
)

Irodalmi hagyatéka talán a leggazdagabb a világon. Ugyanakkor mindössze két, valamennyire is hiteles arcképe maradt az utókorra. Kézírását csak aláírásából és egy, a cenzúra által betiltott mű 147 soros jelenetéből ismerjük, nincsenek személyes érzéseiről beszámoló levelek vagy naplók. Nehéz helyzetben vannak azok, akik meg akarják írni a *** életrajzát, hiszen csak néhány epizód áll rendelkezésükre.
Színműveinek teljes kiadása halála után 7 évvel látott napvilágot. Az irodalomtörénészek azonban a mai napig vitatkoznak azon, hogy a kötetben megjelent művek mindegyike ***tollából származik-e. Életműve olyan gazdag és maradandó, hogy a kutatók komolyan kételkednek abban, hogy származhatott-e mindez egyetlen ember tollából.
A darabok bonyolult cselekményei és felejthetetlen alakjai az emberi érzelmek teljes skáláját ölelik fel. Az írások minden kétséget kizáróan bizonyítják a szerző jártasságát a történelemben, irodalomban, filozófiában, jogtudományban és az udvari etikettben. Vajon hol tanulhatta meg ez a társadalom peremén élő vidéki ***, hogy hogyan viselkednek az arisztokraták és hogyan beszélnek az ügyvédek?
Egy kutató szerint *** nem lehetett elég tapasztalt műveinek megírásához. Tanulmányát azonban nem akarta kiadni, jegyzeteit elégette, azonban egy barátjának elmesélte felfedezését.
A XIX. században angol és amerikai tudósok is hasonló nézeteket kezdtek hangoztatni. Az egyik feltevés szerint Sir Francis Bacon filozófus, esszéista és államférfi lehetett a valódi szerző. Más elképzelések szerint az Erzsébet kori drámaíró, Christopher Marlowe az eredeti szerző. További feltételezések szerint az igazi szerző egy nemesember volt, aki talán méltóságán alulinak érezte, hogy ***-t ír, vagy netán attól félt, hogy az uralkodónak nem tetszik, ha nyilvánosan ellentétes politikai nézeteket hirdet.
(szerintem nagyon egyszerű, mert sok az info róla, de annyira érdekes dolgok ezek, hogy gondoltam érdemes megosztani

és miért nem raktad be ide? hogy megnézzük ki a kedvenced?
szerintem a mirigyék
eszembe jut a szigetes paródiájuk...amikor vazul néni tüntet a sziget ellen
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 24. kedd 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 13:31

Celeb képek, videok! topicban a 297. sz. hsz-be írtam egy idézetet. kik énekelték?
Celeb képek, videok! topicban a 297. sz. hsz-be írtam egy idézetet. kik énekelték?
nem kell...elég, ha kinyalod a seggemet
gondoltam, hogy könnyű lesz, de legalább elolvassátok, és okosabbak lesztek

gondoltam, hogy könnyű lesz, de legalább elolvassátok, és okosabbak lesztek