zelli ,Thengu
(igaz, túl könnyű volt
)
Sziasztok!
Megnyírtuk! Virágzik a bodza.... lehet belőle bodza szörpöt készíteni és nagyon finom palacsinta tésztában megforgatva kisütve...

Sziasztok!
Megnyírtuk! Virágzik a bodza.... lehet belőle bodza szörpöt készíteni és nagyon finom palacsinta tésztában megforgatva kisütve...

Hasonlít a bodzavirágra...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 19. szombat 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 19. szombat 23:31

Tedd fel a képeidet képfeltöltőre, mert a beszúrt kép honlapjáról könnyen vissza lehet keresni a kép eredetijét és a google segítségével a választ is! (pld. ezért nem válaszoltam a képeid megoldására, mert nem lett volna ferr, ha tudás nélkül 1 perces keresgélés után válaszolok!)
- viszont az enyém nagyon könnyű, aki ismeri a virágokat!

Tedd fel a képeidet képfeltöltőre, mert a beszúrt kép honlapjáról könnyen vissza lehet keresni a kép eredetijét és a google segítségével a választ is! (pld. ezért nem válaszoltam a képeid megoldására, mert nem lett volna ferr, ha tudás nélkül 1 perces keresgélés után válaszolok!)
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 19. szombat 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Helyes!
És ez?

Dél-Amcsi-Brazilia-Amazonas, v
É-Amcsi - USA - Mississippi
ha, nem jó:

É-Amcsi - USA - Mississippi
ha, nem jó:

Niagara, vagy egy afrikai vízesés!?
Na ezt lehet lesni, egyre fejletteb változatot csinálnak belőle:

(milyen elven és hogyan működik ez az örökmozgó?

gőg, fennhéjázás. Picit talán erősebb a beképzeltségnél, de az is benne van.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 16. szerda 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 14:58

és a kevélység?
én a beképzeltséggel azonosítottam, de lehet nem igaz!
jóra való restség: Surdi weletek gégézik, ahelyett, h dolgozna!
jóra való restség: Surdi weletek gégézik, ahelyett, h dolgozna!
és a kevélység?
jóra való restség: Surdi weletek gégézik, ahelyett, h dolgozna! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 16. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 14:05
jóra való restség: Surdi weletek gégézik, ahelyett, h dolgozna! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 16. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)

tárgyi tulajdon??? az egy zöld gumimaci lerágott feje
csakis azért cserélhettem fel, mert a playmates topicban beígért extra nyalásra gondoltam folyamatosan
egyébként mi az, hogy "jóra való restség"?

Wikipedia szerint a jóra való restség azt jelenti, hogy halogatod vagy nem teszed meg, amit isten kér tőled. A görög "akedia" megfelelője pedig azt jelenti: a törődés hiánya.
Azzal a példával illusztrálják, hogy ha egy diák semmilyen tantárgyat nem tanul, hanem inkább tévézik vagy videójátékozik, akkor bizony rest. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 16. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 14:05
Azzal a példával illusztrálják, hogy ha egy diák semmilyen tantárgyat nem tanul, hanem inkább tévézik vagy videójátékozik, akkor bizony rest. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 16. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)

csakis azért cserélhettem fel, mert a playmates topicban beígért extra nyalásra gondoltam folyamatosan

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 16. szerda 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 13:57

Törölt felhasználó (21812)

Majdnem tökéletes a válasz.
Kettőt felcseréltél:
A 3. a torkosság, a 4. a fösvénység.
Én, így hogy tudom a megoldást, könnyen mondom, hogy nézd a testtartását a harmadiknak, úgy görnyed, mint akinek fáj a gyomra.
A negyediknél pedig nem kaja van a kezében, gondolom ez tévesztett meg, hanem valami tárgyi tulajdon.
Én pedig gratulálok a képek alkotójának, Elliott Backnak. Szerintem zseniálisan ötletes.
Kettőt felcseréltél:
Én, így hogy tudom a megoldást, könnyen mondom, hogy nézd a testtartását a harmadiknak, úgy görnyed, mint akinek fáj a gyomra.
A negyediknél pedig nem kaja van a kezében, gondolom ez tévesztett meg, hanem valami tárgyi tulajdon.
Én pedig gratulálok a képek alkotójának, Elliott Backnak. Szerintem zseniálisan ötletes.
Majdnem tökéletes a válasz.
Kettőt felcseréltél:
Én pedig gratulálok a képek alkotójának, Elliott Backnak. Szerintem zseniálisan ötletes. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 16. szerda 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 09:10
Kettőt felcseréltél:
Én pedig gratulálok a képek alkotójának, Elliott Backnak. Szerintem zseniálisan ötletes. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 16. szerda 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)

nagggyon nehéz
1. kép: harag
2. kép: irigység
3. kép: fösvénység
4. kép: torkosság
5. kép: bujaság
6. kép: kevélység
7. kép: jóra való restség
ne várakoztass sokáig, megöl a kiváncsiság
ez a kettő is bűn, nem?

szerintem nem volt nehéz (csak egy kicsit
), és a megfejtésed is jónak tűnik!
(kiváló és ötletes kvíz kérdés volt, hanem az egyik legjobb, gratulálok a kitalálójának!
)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 16. szerda 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 09:10

(kiváló és ötletes kvíz kérdés volt, hanem az egyik legjobb, gratulálok a kitalálójának!

nagggyon nehéz
ez a kettő is bűn, nem?

nagggyon nehéz
ez a kettő is bűn, nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 15. kedd 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 23:08

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 15. kedd 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Melyik kép melyik főbűnt ábrázolja?

1. A kevélység.
2. A fösvénység.
3. A bujaság.
4. Az irigység.
5. A torkosság.
6. A harag.
7. A jóra való restség.

1. A kevélység.
2. A fösvénység.
3. A bujaság.
4. Az irigység.
5. A torkosság.
6. A harag.
7. A jóra való restség.
a hét fő bűn:
Álmos; Előd; Ond; Kond; Hapci; Vidor; Kuka!
glom nem a választ adtad meg, csak a főbűnöket:
1. kép:
2. kép:
3. kép:
4. kép:A torkosság.
5. kép:A bujaság.
6. kép:
7. kép:
na megbuktam, a többit nem tudom elhelyezni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 15. kedd 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 23:08
Álmos; Előd; Ond; Kond; Hapci; Vidor; Kuka!

glom nem a választ adtad meg, csak a főbűnöket:
1. kép:
2. kép:
3. kép:
4. kép:A torkosság.
5. kép:A bujaság.
6. kép:
7. kép:
na megbuktam, a többit nem tudom elhelyezni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 15. kedd 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)

1. A kevélység.
2. A fösvénység.
3. A bujaság.
4. Az irigység.
5. A torkosság.
6. A harag.
7. A jóra való restség.

1. A kevélység.
2. A fösvénység.
3. A bujaság.
4. Az irigység.
5. A torkosság.
6. A harag.
7. A jóra való restség.

1. A kevélység.
2. A fösvénység.
3. A bujaság.
4. Az irigység.
5. A torkosság.
6. A harag.
7. A jóra való restség.

1. A kevélység.
2. A fösvénység.
3. A bujaság.
4. Az irigység.
5. A torkosság.
6. A harag.
7. A jóra való restség.
Ez is jó elmélet,de én nem ilyenekre gondoltam.Mindenesetre megnevettetél vele kösz.
Majd holnap leírom a választ hátha találgat még addig jónép.
A kérdőjeles ikonra,pedig már legközelebb figyelek.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 20:58
Majd holnap leírom a választ hátha találgat még addig jónép.
A kérdőjeles ikonra,pedig már legközelebb figyelek.

imádom az idiota teszteket
1. megeteted az oroszlánnal a zsiráfot
2. megeteted az oroszlánnal a elefántot
3. berakodaz oroszlánt a hütöben igy teljesited az 1. és a 2. pontott, naná hogy az oroszlán mert megfagyott
4. be dobod az fagyott oroszlánt a vizbe és mig az aligátorok elvannak rajta átmész a tulpartra.
ilyen kérdések szoktak lenni a fejvadász cégeknél is hogy teszteljék a probléma megoldo késéget.
ha gonosz napom van jőhet a másik ősze fügés sor
1. kisbaltával bele apritom
2. kisbaltával bele apritom
3. az oroszlán mert a zsiráf és az elefánt mellé apritom kisbaltával
4. van nálam egy kisbalta és fel apritom velle őket és átkelek
ez jo arra a helyre ahova nem akarod hogy fel vegyenek
1. megeteted az oroszlánnal a zsiráfot
2. megeteted az oroszlánnal a elefántot
3. berakodaz oroszlánt a hütöben igy teljesited az 1. és a 2. pontott, naná hogy az oroszlán mert megfagyott
4. be dobod az fagyott oroszlánt a vizbe és mig az aligátorok elvannak rajta átmész a tulpartra.
ilyen kérdések szoktak lenni a fejvadász cégeknél is hogy teszteljék a probléma megoldo késéget.
ha gonosz napom van jőhet a másik ősze fügés sor

1. kisbaltával bele apritom
2. kisbaltával bele apritom
3. az oroszlán mert a zsiráf és az elefánt mellé apritom kisbaltával
4. van nálam egy kisbalta és fel apritom velle őket és átkelek
ez jo arra a helyre ahova nem akarod hogy fel vegyenek
bármilyen lehet
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 20:50

Lehet bármivel, akár történelemmel kapcsolatos is? Ha igen akkor küldöm az én töris kérdésemet...