Keresztre feszített boszorkányok,elégetése.Helyszin "Boszorkánysziget".Első áldozáskor.
Neked tényleg tudnod kell"aranyos boszika"mert közel vagy a tűzhöz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 21:41
Neked tényleg tudnod kell"aranyos boszika"mert közel vagy a tűzhöz!

Törölt felhasználó (7767)

Egy kis könnyítés: a vallás szimbólumának mértani jellemzői a derékszögek! :)
???Hol vagytok, rejtvényfejtők?

Egy kis könnyítés: a vallás szimbólumának mértani jellemzői a derékszögek! :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 18:29
Mit művel a hivekkel egy bizonyos vallás papja az évnek egy meghatározott napján, miközben emlékezteti a gyarló halandókat arra, hogy porból vétettek, és porrá lésznek? Melyik ez a nap?

Mit művel a hivekkel egy bizonyos vallás papja az évnek egy meghatározott napján, miközben emlékezteti a gyarló halandókat arra, hogy porból vétettek, és porrá lésznek? Melyik ez a nap?

Akkor mondd, hogy mit keressünk!

S a zöld bölényfej? :)))
S a zöld bölényfej? :)))
Nem láthatnánk a tételes felsorolását annak, hogy mit is kellett látni?
A kérdésben "élőlények" szerepelnek, így akaratlanul nehezítetted meg a kérdést! :)
Én már mind megtaláltam, csak nem akarok "ráhúzni" a feladvány "beszúrójára": hátha ő kevesebbről tud!

a "...bezzeg felismered..." a férfias... :):):) a lóf*** én mondtam, nem felejtettem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 10:47

Az az útbaigazitás csak másolat: az inkriminált lóf*** a "te szádon biggyent ki" legislegelébb( de ha kibiggyent, akkor eddig hol volt???:) !) , én csak szajkóztam!

Az az útbaigazitás csak másolat: az inkriminált lóf*** a "te szádon biggyent ki" legislegelébb( de ha kibiggyent, akkor eddig hol volt???:) !) , én csak szajkóztam!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 09:58
köcce, katicika! felvilágosultam! már látom a lófejet. :) ugyan, kicsit hapsisan hangzott az útbaigazitás...

A f***t bezzeg felismered, de a lófejet nem!?!

Buddy Hackett szerint Neil Armstrong gyerekkorát egy házaspár - Mr. és Mrs. Gorsky szomszédságában töltötte, ahol is egyszer baseballt játszott a pajtásaival. A labda után kutatva a szomszédék házából kiszürődő beszélgetés felkeltette a figyelmét, mert Mrs.Gorsky azt kiabálta: -Majd akkor szoplak le, s te akkor nyalsz ki, amikor a szomszéd kölyke a holdra száll!
Nos, ez juthatott eszébe a Holdon a szomszéd kölyöknek! :)))
Nos, ez juthatott eszébe a Holdon a szomszéd kölyöknek! :)))
Ez az utolsó kérdés, találd ki! :-)
Kurvara jo szemetek van ! En annyit hunyoritottam,hogy csak....de nem lattam se f***t, se lofejet...
Csak esetleg egy dino..orrszarvut ördögpatakkal...vagy azt se ?

A f***t bezzeg felismered, de a lófejet nem!?!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 03. 24. szombat 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)

14. pontként nem ártott volna a LOGIKÁT felvenni!
(Ez egy válasz béta8417 üzenetére (2007. 03. 24. szombat 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 24. szombat 15:16

Félig ide tartozik:
Minden kérdést olvasson el figyelmesen.
Válaszoljon az összes kérdésre.
Munkaidő 45 perc, amiből 10 már letelt.
TÖRTÉNELEM
Jellemezze a pápaság történetét a kezdetektől napjainkig, koncentráljon különösen, de nem kizárólagosan a szociális, politikai, gazdasági, vallási és filozófiai hatásán Európára, Ázsiára és Afrikára. Legyen tömör, velős, egyedi.
ORVOSTUDOMÁNY
Az asztalon talál egy borotvapengét, egy csomag gézt és egy üveg skót whiskyt. Vegye ki az egyik veséjét majd cserélje ki a másikkal. Ne varrja össze, amíg a munkáját ki nem értékelik. 15 perce van.
RETORIKA
2500 lázadó, őrült benszülött tombol a szomszédos teremben. Nyugtassa meg őket. Bármely ősi nyelvet használhat, kivéve a latint és a görögöt.
BIOLÓGIA
Hozzon létre szilícium alapú életet. Becsülje meg az eltéréseket az elkövetkező emberi kultúrákban, ha ez az életforma 500 millió évvel ezelőtt kifejlődhetett volna. Állításait tényadatokkal bizonyítsa is.
ZENE
Írjon zongorakonchertót. Hangszerelje, majd adja elő furulyán és dobon. Segítségképpen a széke alatt talál egy zongorát.
PSZICHOLÓGIA
Munkásságukról szerzett tudása alapján értékelje az érzelmi stabilitást, az alkalmazkodóképesség fokát és az elfojtott frusztrációkat a következő személyeknél: Nagy Sándor, II. Ramszesz, Hammurabi. Az alanyoktól vett idézetekkel támassza alá értékelését, a megfelelő hivatkozásokkal. A fordítás nem kötelező.
SZEXUÁLPSZICHOLÓGIA
Mutassa be a nemi eltévelyedéseket és az enyhébb betegségek tüneteit. Szégyellje magát.
KATONAI SZAKÉRTELEM
Egy nagy kaliberű lőfegyver darabjait találja az asztalán. Mellettük fekszik egy nyomtatott használati utasítás bantu nyelven. Tíz perc múlva egy éhes bengáli tigris csatlakozik Önhöz. Tegye meg az Ön által szükségesnek ítélt lépéseket. Legyen kész utólag felülvizsgálni döntéseit.
ESZTÉTIKA
Érveljen a tudományág fontossága mellett.
ATOMFIZIKA
Létesítsen láncreakciót vagy atommáglyát, tetszés szerint. Vázolja egy magfúziós erőmű tervét.
KÉMIA
Szubtrópusi körülmények között állítson elő szupravezetőt. Állítson elő kénessavat. Vágja ketté majd illessze össze újra. Mit lát?
MATEMATIKA
Alkosson hiperkomlex számokból konkáv halmazt, amely a recipriverexkluzív (önmagán kívül bármely más számmal egyenlő) számok halmazának részhalmaza. Ábrázolja 5 dimenziós koordináta-rendszerben. Kösse össze a pontokat úgy, hogy a kialakuló geometriai alakzat a szögfelezőivel együtt Tapsi Hapsi képét adja ki.
FÖLDRAJZ
A kőolaj és a kőszén keletkezésének folyamata, mérföldkövei - összehasonlítás. Mutasson példákat (saját gyűjtés), játssza le a folyamatokat. Kőzet- és anyagfelismerés: U236, ózon, deutérium, kurcsatóvium, neodézium. Mutassa be, elemezze.
Minden kérdést olvasson el figyelmesen.
Válaszoljon az összes kérdésre.
Munkaidő 45 perc, amiből 10 már letelt.
TÖRTÉNELEM
Jellemezze a pápaság történetét a kezdetektől napjainkig, koncentráljon különösen, de nem kizárólagosan a szociális, politikai, gazdasági, vallási és filozófiai hatásán Európára, Ázsiára és Afrikára. Legyen tömör, velős, egyedi.
ORVOSTUDOMÁNY
Az asztalon talál egy borotvapengét, egy csomag gézt és egy üveg skót whiskyt. Vegye ki az egyik veséjét majd cserélje ki a másikkal. Ne varrja össze, amíg a munkáját ki nem értékelik. 15 perce van.
RETORIKA
2500 lázadó, őrült benszülött tombol a szomszédos teremben. Nyugtassa meg őket. Bármely ősi nyelvet használhat, kivéve a latint és a görögöt.
BIOLÓGIA
Hozzon létre szilícium alapú életet. Becsülje meg az eltéréseket az elkövetkező emberi kultúrákban, ha ez az életforma 500 millió évvel ezelőtt kifejlődhetett volna. Állításait tényadatokkal bizonyítsa is.
ZENE
Írjon zongorakonchertót. Hangszerelje, majd adja elő furulyán és dobon. Segítségképpen a széke alatt talál egy zongorát.
PSZICHOLÓGIA
Munkásságukról szerzett tudása alapján értékelje az érzelmi stabilitást, az alkalmazkodóképesség fokát és az elfojtott frusztrációkat a következő személyeknél: Nagy Sándor, II. Ramszesz, Hammurabi. Az alanyoktól vett idézetekkel támassza alá értékelését, a megfelelő hivatkozásokkal. A fordítás nem kötelező.
SZEXUÁLPSZICHOLÓGIA
Mutassa be a nemi eltévelyedéseket és az enyhébb betegségek tüneteit. Szégyellje magát.
KATONAI SZAKÉRTELEM
Egy nagy kaliberű lőfegyver darabjait találja az asztalán. Mellettük fekszik egy nyomtatott használati utasítás bantu nyelven. Tíz perc múlva egy éhes bengáli tigris csatlakozik Önhöz. Tegye meg az Ön által szükségesnek ítélt lépéseket. Legyen kész utólag felülvizsgálni döntéseit.
ESZTÉTIKA
Érveljen a tudományág fontossága mellett.
ATOMFIZIKA
Létesítsen láncreakciót vagy atommáglyát, tetszés szerint. Vázolja egy magfúziós erőmű tervét.
KÉMIA
Szubtrópusi körülmények között állítson elő szupravezetőt. Állítson elő kénessavat. Vágja ketté majd illessze össze újra. Mit lát?
MATEMATIKA
Alkosson hiperkomlex számokból konkáv halmazt, amely a recipriverexkluzív (önmagán kívül bármely más számmal egyenlő) számok halmazának részhalmaza. Ábrázolja 5 dimenziós koordináta-rendszerben. Kösse össze a pontokat úgy, hogy a kialakuló geometriai alakzat a szögfelezőivel együtt Tapsi Hapsi képét adja ki.
FÖLDRAJZ
A kőolaj és a kőszén keletkezésének folyamata, mérföldkövei - összehasonlítás. Mutasson példákat (saját gyűjtés), játssza le a folyamatokat. Kőzet- és anyagfelismerés: U236, ózon, deutérium, kurcsatóvium, neodézium. Mutassa be, elemezze.
huh! kemény dió! :) maximum egy lóf***t látok. :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 24. szombat 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 24. szombat 19:28