Akkkóóó csak sze'etnek níhányan itten engemöt... Bejóóó (nyáltörlés)...
De kijafranc az a Cheman Thornton???
De kijafranc az a Cheman Thornton???
és a te feladványoddal mi van? nincs rá válasz, és próbálkozás sem, tehát lécccci mondd meg ki a fene az a cheman thornton
már lyukas az oldalam
és javaslom, hogy ebben a topicban utólag ne írj bele a hszedbe megoldást, főleg, ha kiderül, hogy jó volt...volt már rá példa, és osztatlan sikert aratott a -rád egyébként nagyon emlékeztető- fórumozótársunk
már lyukas az oldalam
és javaslom, hogy ebben a topicban utólag ne írj bele a hszedbe megoldást, főleg, ha kiderül, hogy jó volt...volt már rá példa, és osztatlan sikert aratott a -rád egyébként nagyon emlékeztető- fórumozótársunk
Hát, asszem ezt most elfogadom, mert bár nem bevásárló kosár, hanem bevásárló kocsi, de nagyon közeli a találat
itt van még néhány alkotás
itt van még néhány alkotás
Akárhogyis nézem ez egy fémlétra, legalábbis a fő alkotóelemei, de ez csak egy tipp. Vannak jó ötleteid, ráadásul nem könnyűek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 11:47
Törölt felhasználó (21812)
Miből alakította át a pasi ezt a madárszobrot?
Miből alakította át a pasi ezt a madárszobrot?
a fürge nyelvedért és a kemény farkadért...de ki az a cheman thornton????
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 29. kedd 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 01:07
ÓHOGYKABBE!!!
Hááá ha nem a' eszemééé sze'ettek, akkó méééé??? Meee ojjan szíp se vagyok, osztan mektuttuk valakitű, hogy dagatt is vagyok, akkóóó mééé sze'ettek???
Hááá ha nem a' eszemééé sze'ettek, akkó méééé??? Meee ojjan szíp se vagyok, osztan mektuttuk valakitű, hogy dagatt is vagyok, akkóóó mééé sze'ettek???
Drága DrAnthony! A lényedért szeretünk!(szeretlek) A külső meg nem számít!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 29. kedd 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 01:07
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 29. kedd 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
ÓHOGYKABBE!!!
Hááá ha nem a' eszemééé sze'ettek, akkó méééé??? Meee ojjan szíp se vagyok, osztan mektuttuk valakitű, hogy dagatt is vagyok, akkóóó mééé sze'ettek???
Hááá ha nem a' eszemééé sze'ettek, akkó méééé??? Meee ojjan szíp se vagyok, osztan mektuttuk valakitű, hogy dagatt is vagyok, akkóóó mééé sze'ettek???
ÓHOGYKABBE!!!
Hááá ha nem a' eszemééé sze'ettek, akkó méééé??? Meee ojjan szíp se vagyok, osztan mektuttuk valakitű, hogy dagatt is vagyok, akkóóó mééé sze'ettek???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 21:37
Hááá ha nem a' eszemééé sze'ettek, akkó méééé??? Meee ojjan szíp se vagyok, osztan mektuttuk valakitű, hogy dagatt is vagyok, akkóóó mééé sze'ettek???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
"Ismerek egy Billy Bob Thorton-t, és mivel nem... "
elbasztad doki
...de nem az eszedért szeretünk
mielőtt tele chat-elnénk a szobát, és tiltanom kéne magamat...segíííííííííítség...nem jutottam semmire evvel a cheman-nal, azon kívül, hogy a cheman egy lengyel tisztítószer gyártó cég, a thornton pedig egy víztisztítási eljárás
elbasztad doki
...de nem az eszedért szeretünkmielőtt tele chat-elnénk a szobát, és tiltanom kéne magamat...segíííííííííítség...nem jutottam semmire evvel a cheman-nal, azon kívül, hogy a cheman egy lengyel tisztítószer gyártó cég, a thornton pedig egy víztisztítási eljárás
"Ismerek egy Billy Bob Thorton-t, és mivel nem... "
elbasztad doki
...de nem az eszedért szeretünk
mielőtt tele chat-elnénk a szobát, és tiltanom kéne magamat...segíííííííííítség...nem jutottam semmire evvel a cheman-nal, azon kívül, hogy a cheman egy lengyel tisztítószer gyártó cég, a thornton pedig egy víztisztítási eljárás
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 21:26
elbasztad doki
...de nem az eszedért szeretünkmielőtt tele chat-elnénk a szobát, és tiltanom kéne magamat...segíííííííííítség...nem jutottam semmire evvel a cheman-nal, azon kívül, hogy a cheman egy lengyel tisztítószer gyártó cég, a thornton pedig egy víztisztítási eljárás
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkó eztet mostan jó tudtam!?!?! Végre nem b@sztam el vmit... Megvan a ma esti sikerélményem!
Akkó eztet mostan jó tudtam!?!?! Végre nem b@sztam el vmit... Megvan a ma esti sikerélményem!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 21:23
nem mintha lenne jelentősége, de a billy bob is thornton
nem mintha lenne jelentősége, de a billy bob is thornton
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 20:46
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Én kérek elnézést!
Na, lássuk a kérdést:
Cheman Thornton... Ismerek egy Billy Bob Thorton-t, és mivel nem től gyakori név, sztem ebbe az irányba kellene menni... Nem?
Na, lássuk a kérdést:
Cheman Thornton... Ismerek egy Billy Bob Thorton-t, és mivel nem től gyakori név, sztem ebbe az irányba kellene menni... Nem?
Jaaaa, télle, ezt (is) benéztem... A Gúgle meg semmit se nyom ki rá, de még kutakodok.
Én kérek elnézést!
Na, lássuk a kérdést:
Cheman Thornton... Ismerek egy Billy Bob Thorton-t, és mivel nem től gyakori név, sztem ebbe az irányba kellene menni... Nem?
Na, lássuk a kérdést:
Cheman Thornton... Ismerek egy Billy Bob Thorton-t, és mivel nem től gyakori név, sztem ebbe az irányba kellene menni... Nem?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 26. szombat 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ÚÚÚÚ, ezt nagyon benéztem!!! Elnézést Thengu-tól is, mert TELJESEN jó megoldást adott!!!
Csak a neveket néztem, és nem figyeltem előtte a számokat (hogy összevissza írta), így nekem a névsorrend nem stimmelt a képsorrenddel, ezért írtam, h helytelen a megoldása. Így visszanézve (természetesen) jó megoldást adott. Sry még 1X!
Csak a neveket néztem, és nem figyeltem előtte a számokat (hogy összevissza írta), így nekem a névsorrend nem stimmelt a képsorrenddel, ezért írtam, h helytelen a megoldása. Így visszanézve (természetesen) jó megoldást adott. Sry még 1X!
ÚÚÚÚ, ezt nagyon benéztem!!! Elnézést Thengu-tól is, mert TELJESEN jó megoldást adott!!!
Csak a neveket néztem, és nem figyeltem előtte a számokat (hogy összevissza írta), így nekem a névsorrend nem stimmelt a képsorrenddel, ezért írtam, h helytelen a megoldása. Így visszanézve (természetesen) jó megoldást adott. Sry még 1X!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 25. péntek 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 07:11
Csak a neveket néztem, és nem figyeltem előtte a számokat (hogy összevissza írta), így nekem a névsorrend nem stimmelt a képsorrenddel, ezért írtam, h helytelen a megoldása. Így visszanézve (természetesen) jó megoldást adott. Sry még 1X!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 25. péntek 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
azt írtad, hogy thengué teljesen helytelen...a 3. necces kép az nem maya? van egy olyan képe a saját topicjában...és a 4. anyajegyes? sophie-nak vannak ilyenjei, vagy nem??? és a 2. furcsa bimbósról én is azt gondoltam, hogy niki, de a másik tippem rá judy...nos...teljesen bizonytalanná váltam, lehet, hogy én sem vagyok az akinek mondom magamat???
léccci doki análizélj meg...izéééé analizálj ki
léccci doki análizélj meg...izéééé analizálj ki
Hát én nm erre gondoltam az tuti....
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 25. péntek 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 13:26
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 25. péntek 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz a kérdés, igaz voltam zöldség-gyümölcs-delikát boltvezető is (a szép időkben)!
nos,
A rebarbaráról:
A rebarbarát mintegy 4500 éve ismerik gyógyhatásáról, de csak a XVIII. Század óta használatos a konyhában. A rebarbara terjedelmes bokorrá növő évelő növény, levelei és piros levélnyelei a kert díszeként is megállják a helyüket. A rebarbara igénytelen, szinte mindenütt megterem. Levele mérgező, de a levél nyeléből süteményt és kompótot főzhetünk.
Mondhatnánk diétásnak is, hiszen 10 dkg rebarbara mindössze 16 kilókalóriát tartalmaz, ám mivel meglehetősen savanyú, ezért nem kevés cukrot adunk hozzá. Rostokban gazdag, sok kaéciumot, magnéziumot, vasat, C-, B- és A-vitamint tartalmaz.
Ha piacon vásároljuk, figyeljünk arra, hogy friss legyen. Ennek ellenőrzéséhez körmünkkel vájjunk bele a rózsaszínes szárba, és ha nedvedzeni kezd, biztosak lehetünk benne, hogy friss rebarbarával van dolgunk. Otthon a hűtő alsó dobozában tároljunk, legfeljebb 4-5 napig, mert hamar elveszti nedvességtartalmát. Megpucolva a mélyhűtőben is tárolható.
Megtisztítása hasonlít a spárgáéhoz. Vágjuk le mindkét végét, és a vékonyan fejtsük le a külső héját. Ha nagyon szálkás lenne, érdemes azt a részt kihagyni a feldolgozásból.
A rebarbara savanykás íze nagyon is markáns, ezért érdemes más gyümölccsel, például eperrel, almával vagy körtével társítana. Főzéskor sok levet ereszt, ezért csak keveset tegyünk alá, például kompót készítésekor. Ízesítésére kitűnő a vanília, a gyömbér és a fahéj. Elkészíthetjük húsok mellé is.
néha kostoljátok meg, érdemes! ja, és jó kanosító is egyben!

nos,
A rebarbaráról:
A rebarbarát mintegy 4500 éve ismerik gyógyhatásáról, de csak a XVIII. Század óta használatos a konyhában. A rebarbara terjedelmes bokorrá növő évelő növény, levelei és piros levélnyelei a kert díszeként is megállják a helyüket. A rebarbara igénytelen, szinte mindenütt megterem. Levele mérgező, de a levél nyeléből süteményt és kompótot főzhetünk.
Mondhatnánk diétásnak is, hiszen 10 dkg rebarbara mindössze 16 kilókalóriát tartalmaz, ám mivel meglehetősen savanyú, ezért nem kevés cukrot adunk hozzá. Rostokban gazdag, sok kaéciumot, magnéziumot, vasat, C-, B- és A-vitamint tartalmaz.
Ha piacon vásároljuk, figyeljünk arra, hogy friss legyen. Ennek ellenőrzéséhez körmünkkel vájjunk bele a rózsaszínes szárba, és ha nedvedzeni kezd, biztosak lehetünk benne, hogy friss rebarbarával van dolgunk. Otthon a hűtő alsó dobozában tároljunk, legfeljebb 4-5 napig, mert hamar elveszti nedvességtartalmát. Megpucolva a mélyhűtőben is tárolható.
Megtisztítása hasonlít a spárgáéhoz. Vágjuk le mindkét végét, és a vékonyan fejtsük le a külső héját. Ha nagyon szálkás lenne, érdemes azt a részt kihagyni a feldolgozásból.
A rebarbara savanykás íze nagyon is markáns, ezért érdemes más gyümölccsel, például eperrel, almával vagy körtével társítana. Főzéskor sok levet ereszt, ezért csak keveset tegyünk alá, például kompót készítésekor. Ízesítésére kitűnő a vanília, a gyömbér és a fahéj. Elkészíthetjük húsok mellé is.
néha kostoljátok meg, érdemes! ja, és jó kanosító is egyben!

Nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz a kérdés, igaz voltam zöldség-gyümölcs-delikát boltvezető is (a szép időkben)!
nos,
A rebarbaráról:
A rebarbarát mintegy 4500 éve ismerik gyógyhatásáról, de csak a XVIII. Század óta használatos a konyhában. A rebarbara terjedelmes bokorrá növő évelő növény, levelei és piros levélnyelei a kert díszeként is megállják a helyüket. A rebarbara igénytelen, szinte mindenütt megterem. Levele mérgező, de a levél nyeléből süteményt és kompótot főzhetünk.
Mondhatnánk diétásnak is, hiszen 10 dkg rebarbara mindössze 16 kilókalóriát tartalmaz, ám mivel meglehetősen savanyú, ezért nem kevés cukrot adunk hozzá. Rostokban gazdag, sok kaéciumot, magnéziumot, vasat, C-, B- és A-vitamint tartalmaz.
Ha piacon vásároljuk, figyeljünk arra, hogy friss legyen. Ennek ellenőrzéséhez körmünkkel vájjunk bele a rózsaszínes szárba, és ha nedvedzeni kezd, biztosak lehetünk benne, hogy friss rebarbarával van dolgunk. Otthon a hűtő alsó dobozában tároljunk, legfeljebb 4-5 napig, mert hamar elveszti nedvességtartalmát. Megpucolva a mélyhűtőben is tárolható.
Megtisztítása hasonlít a spárgáéhoz. Vágjuk le mindkét végét, és a vékonyan fejtsük le a külső héját. Ha nagyon szálkás lenne, érdemes azt a részt kihagyni a feldolgozásból.
A rebarbara savanykás íze nagyon is markáns, ezért érdemes más gyümölccsel, például eperrel, almával vagy körtével társítana. Főzéskor sok levet ereszt, ezért csak keveset tegyünk alá, például kompót készítésekor. Ízesítésére kitűnő a vanília, a gyömbér és a fahéj. Elkészíthetjük húsok mellé is.
néha kostoljátok meg, érdemes! ja, és jó kanosító is egyben!

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 25. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 12:56
nos,
A rebarbaráról:
A rebarbarát mintegy 4500 éve ismerik gyógyhatásáról, de csak a XVIII. Század óta használatos a konyhában. A rebarbara terjedelmes bokorrá növő évelő növény, levelei és piros levélnyelei a kert díszeként is megállják a helyüket. A rebarbara igénytelen, szinte mindenütt megterem. Levele mérgező, de a levél nyeléből süteményt és kompótot főzhetünk.
Mondhatnánk diétásnak is, hiszen 10 dkg rebarbara mindössze 16 kilókalóriát tartalmaz, ám mivel meglehetősen savanyú, ezért nem kevés cukrot adunk hozzá. Rostokban gazdag, sok kaéciumot, magnéziumot, vasat, C-, B- és A-vitamint tartalmaz.
Ha piacon vásároljuk, figyeljünk arra, hogy friss legyen. Ennek ellenőrzéséhez körmünkkel vájjunk bele a rózsaszínes szárba, és ha nedvedzeni kezd, biztosak lehetünk benne, hogy friss rebarbarával van dolgunk. Otthon a hűtő alsó dobozában tároljunk, legfeljebb 4-5 napig, mert hamar elveszti nedvességtartalmát. Megpucolva a mélyhűtőben is tárolható.
Megtisztítása hasonlít a spárgáéhoz. Vágjuk le mindkét végét, és a vékonyan fejtsük le a külső héját. Ha nagyon szálkás lenne, érdemes azt a részt kihagyni a feldolgozásból.
A rebarbara savanykás íze nagyon is markáns, ezért érdemes más gyümölccsel, például eperrel, almával vagy körtével társítana. Főzéskor sok levet ereszt, ezért csak keveset tegyünk alá, például kompót készítésekor. Ízesítésére kitűnő a vanília, a gyömbér és a fahéj. Elkészíthetjük húsok mellé is.
néha kostoljátok meg, érdemes! ja, és jó kanosító is egyben!

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 25. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Furcsa egy növény, az már igaz, hiszen a szárát esszük. Nem a levelét, nem a termését, de még csak nem is a gyökerét, bár mindegyiket felhasználják gyógyászati célra. Ez a sóskafélék családjába tartozó zöldség leginkább gyümölcsként kerül az asztalunkra… Kicsit ellentmondásos, de mindjárt kiderítjük az igazságot!
Furcsa egy növény, az már igaz, hiszen a szárát esszük. Nem a levelét, nem a termését, de még csak nem is a gyökerét, bár mindegyiket felhasználják gyógyászati célra. Ez a sóskafélék családjába tartozó zöldség leginkább gyümölcsként kerül az asztalunkra… Kicsit ellentmondásos, de mindjárt kiderítjük az igazságot!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 25. péntek 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 12:36
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 25. péntek 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Nézem-nézem a képet de nm ugrik be,pedig szerintem már láttam ilyet.....
Nézem-nézem a képet de nm ugrik be,pedig szerintem már láttam ilyet.....
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 25. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 12:29
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 25. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
melegszik, de pontosan kellene a különlegesség neve, amiből készült, ill. mi van benne!
melegszik, de pontosan kellene a különlegesség neve, amiből készült, ill. mi van benne!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 25. péntek 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)


















Kelemen Anna
