Sorry, Vikicica!
Gazosgyuri már megoldotta a 3679-es hsz.-ban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 14. szombat 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 14. szombat 13:51
Gazosgyuri már megoldotta a 3679-es hsz.-ban!

Törölt felhasználó (102724)

kiruzsozott punci!!!!

kiruzsozott punci!!!!

Ez egy szandál és benne egy női láb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 04:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 04:23
Szerintetek mi ez?

Törölt felhasználó (7767)

Szerintetek mi ez?

a szopásra kinyitott szád!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 04:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 04:23
Szerintetek mi ez?

Szerintetek mi ez?

Szerintetek mi ez?

"A Margitszigetre néha a folyó túlpartján fekvő aqunicumi római katonák is áteveztek, hogy hűsöljenek az árnyas fák alatt. Aztán sokáig feledésbe merült a Duna egyik akkor még több kisebb részből álló - gyöngyszeme, majd Árpád-házi királyaink Nyulak szigete néven vették ismét birtokba. A 12. században szerzetesek éltek itt, aztán a tatárjárás után névadója, IV. Béla király Margit lánya az itteni kolostorba vonult vissza. A szerzetesek rendházainak nagy részét a törökök elpusztították, majd a 18. század végétől nádori üdülőhelyként működött, Palatinus néven. A különálló szigetek egyesítésére a Duna szabályozása keretében a 19. század közepén került sor.
Gyalogosan 1901. óta közelíthető meg, ekkor készült el ugyanis a Margit-híd szigeti bekötőútja. Közkertté végül 1908-ban nyilvánították, a kertészeti munkálatok három évvel később kezdődtek. Majd kiépült a hat kilométeres sétaút, elindultak a lóvasutak és a huszas évek közepén az első buszjárat.
Ma a Margiszigetet mindkét végéről, az Árpád- és a Margit híd felől is megközelíthetjük, de csak gyalogosan. A gépkocsikat kéretik az északi csücsökben található parkolóban vagy a hidak lábánál kell hagyni, a hatalmas, 2,5 kilométer hosszú liget belsejében buszjárattal közlekedhetünk, esetleg helyben bérlehetünk elektromos kisautót vagy bringóhintót."(http://www.budapest4you.hu)

(Akarattal dupláztam az egyik szoboralakra: érdekes módon az egyik szomorúbbnak tünik a másikánál...Vagy csak a színek teszik??)
Gyalogosan 1901. óta közelíthető meg, ekkor készült el ugyanis a Margit-híd szigeti bekötőútja. Közkertté végül 1908-ban nyilvánították, a kertészeti munkálatok három évvel később kezdődtek. Majd kiépült a hat kilométeres sétaút, elindultak a lóvasutak és a huszas évek közepén az első buszjárat.
Ma a Margiszigetet mindkét végéről, az Árpád- és a Margit híd felől is megközelíthetjük, de csak gyalogosan. A gépkocsikat kéretik az északi csücsökben található parkolóban vagy a hidak lábánál kell hagyni, a hatalmas, 2,5 kilométer hosszú liget belsejében buszjárattal közlekedhetünk, esetleg helyben bérlehetünk elektromos kisautót vagy bringóhintót."(http://www.budapest4you.hu)

(Akarattal dupláztam az egyik szoboralakra: érdekes módon az egyik szomorúbbnak tünik a másikánál...Vagy csak a színek teszik??)
Lehet igazságod nem vitatom, viszont
ezek a képek olyan jól ismert budapesti helyeken készültek, amiket a vidéki emberek v. túristák is gyakran látogatnak (max. amatőr felvételek, pld saját képeimből valók), ezért könnyen felismerhetőek.
A kép a Margit-szigeten készült (de még azon belül is egy ismert túristák által is közkedvelt részén)!
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 00:43
ezek a képek olyan jól ismert budapesti helyeken készültek, amiket a vidéki emberek v. túristák is gyakran látogatnak (max. amatőr felvételek, pld saját képeimből valók), ezért könnyen felismerhetőek.
A kép a Margit-szigeten készült (de még azon belül is egy ismert túristák által is közkedvelt részén)!
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem meg túl nehéz...de aki nem bpi és az nélkül is tudja annak szintén túl könnyű.
Tom!Légyszives!
És ez nehogy kötözködésnek hidd,hiszen csak 1 észrevétel/javaslat.
Jók ezek a képes feladatok,de ilyet,hogy "hol készült a fotó" aki nem tudja,hogy hol készült annka esélye sincs válaszolni rá mivel nem lehet utánna nézni.
(U.I.:Megj.:Amikor elősször írtam a hszt(mert 2.írom) akkor vagy 4-5 mp-ig olyan deja-vu érzésem támadt,hogy az csak na
.És sajnos azt is éreztem,hogy valami rossz szidó választ fogok kapni...)
mod:tipp:Az állatkertben
Tom!Légyszives!
Jók ezek a képes feladatok,de ilyet,hogy "hol készült a fotó" aki nem tudja,hogy hol készült annka esélye sincs válaszolni rá mivel nem lehet utánna nézni.
(U.I.:Megj.:Amikor elősször írtam a hszt(mert 2.írom) akkor vagy 4-5 mp-ig olyan deja-vu érzésem támadt,hogy az csak na

Ha mégsem az állatkert, akkor a Füvészkert, ami Molnár Ferenc : "A Pál utcai fiúk"-jából ismert! Bár még nem jártam ott! Talán itt fürdött meg Nemecsek!(Illetve bújt el.) De ez csak feltételezés!
2007. 07. 09. hétfő 00:43

Nekem meg túl nehéz...de aki nem bpi és az nélkül is tudja annak szintén túl könnyű.
Tom!Légyszives!
Tom!Légyszives!

Tom!Légyszives!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 22:57
Hol készült a fotó? (Bpestiek neeee, túl könnyű nektek!)

Tom!Légyszives!

OK! jó válasz
(elefánt: 4+1 optikai csalódással!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 07. szombat 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 08:28

(elefánt: 4+1 optikai csalódással!)

Kardszárnyú delfin(gyilkos bálna, orka)pénisze...
...Eleddig minden elefántnak négy lába volt.Ha ennek több vagy kevesebb van, akkor torzszülött avagy aknára lépett. Ha ez sem ül, akkor meg hiába van orrmánya, agyara, ez nem is elefánt...
...Eleddig minden elefántnak négy lába volt.Ha ennek több vagy kevesebb van, akkor torzszülött avagy aknára lépett. Ha ez sem ül, akkor meg hiába van orrmánya, agyara, ez nem is elefánt...
Már délután be akartam írni, hogy Katicikának igaza van, az a korrekt megoldás, amit ő írt.
Az elefánt esete egyszerű, ha nem genetikai hibás, akkor 4 lába van, amúgy a képen 5-t számoltam. De ez Szoni, valóban csak optikai csalódás! (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 07. 07. szombat 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 18:44
Az elefánt esete egyszerű, ha nem genetikai hibás, akkor 4 lába van, amúgy a képen 5-t számoltam. De ez Szoni, valóban csak optikai csalódás! (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 07. 07. szombat 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)

A gyilkosbalnafarkat mar megoldottak,az elefantnak negy labat mondanek,annyi is van,csak a talpakat tette valami amatör festömüvesz rossz helyre, innen az optikai csalodas. Aki ket percet nezi..az kancsi lesz ,annyi biztos.

A gyilkosbalnafarkat mar megoldottak,az elefantnak negy labat mondanek,annyi is van,csak a talpakat tette valami amatör festömüvesz rossz helyre, innen az optikai csalodas. Aki ket percet nezi..az kancsi lesz ,annyi biztos.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 06. péntek 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Kardszárnyú delfin(gyilkos bálna, orka)pénisze...

Az én kérdésemre megint nem lessz válasz?
ez a JÓ válasz!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 14:34

Erre nem tudom a választ, de szerintem a régi Nemzeti kövei! A Tűz nekem az elhunyt színészeinket szimbolizálja!
sajnos...IS! (de más is!)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
P.S.: Ja, nekem pl. nagyon megfelelne a nappalis bulinak, mert akár gyalog is ki tudok menni oda.