Akkor próbálok tapogatózni a sötétben:
1 = kar
2 = alkar, felkar
3 = váll, könyök, csukló ( nem csikló )
5 = ujjak száma
8 = csontok száma
( habár homálylik valami, hogy a kézfejben sok csont van, de nem vagyok orvos! )
Jó helyen tapogatózok? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 01. szerda 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 10:43
1 = kar
2 = alkar, felkar
3 = váll, könyök, csukló ( nem csikló )
5 = ujjak száma
8 = csontok száma
( habár homálylik valami, hogy a kézfejben sok csont van, de nem vagyok orvos! )
Jó helyen tapogatózok? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 01. szerda 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)

de mi köze van a számsornak és a felírt arányosságnak egymáshoz?
Ezt nem tudom, de a sorozatoknál tanultunk róla, a drága olasz nevét, amit elrontottam tegnap! Az alkalmazásáról nem volt szó!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 09:57

persze, hogy mi a logikája nem volt semmi neházség, de mire használható? azt hittem vhol /műszakilag/ használatos dologról van szó ...
a verseket ha több lesz az időm akkor végigolvasom!
a verseket ha több lesz az időm akkor végigolvasom!
persze, hogy mi a logikája nem volt semmi neházség, de mire használható? azt hittem vhol /műszakilag/ használatos dologról van szó ...
a verseket ha több lesz az időm akkor végigolvasom! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 09:04
a verseket ha több lesz az időm akkor végigolvasom! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Surdikám, Te Magad válaszoltál arra, mi ez a számsor a 3730-as hsz.-ben!
Én nem díszlexikonos vagyok, hanem szétszórt mostanában!

Surdikám, Te Magad válaszoltál arra, mi ez a számsor a 3730-as hsz.-ben!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 08:52

Cerelmem! igazatok van!
fafejű vagyok!
amit a nappaliban írtam abban az vagyok, meg amikhez szoktam fefejűen ragaszkodni abban is.
de ebben sokkal prózaibb az ok! megnéztem az eredeti hsz-ed és rájöttem nem csak zelli díszlexikonos, hanem surdi is!
ezt nem olvastam: "mi a kapcsolat az"
ettől még ha kérhetlek homályosítsatok fel mi is ez a számsor?
fafejű vagyok!
amit a nappaliban írtam abban az vagyok, meg amikhez szoktam fefejűen ragaszkodni abban is.
de ebben sokkal prózaibb az ok! megnéztem az eredeti hsz-ed és rájöttem nem csak zelli díszlexikonos, hanem surdi is!
ettől még ha kérhetlek homályosítsatok fel mi is ez a számsor?
Cerelmem! igazatok van!
fafejű vagyok!
ettől még ha kérhetlek homályosítsatok fel mi is ez a számsor? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 01. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 15:43
fafejű vagyok!
ettől még ha kérhetlek homályosítsatok fel mi is ez a számsor? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 01. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)

idézek egy nagyon kedves barátomtól:
Ennyire nem lehetsz fafejű

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 01. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 15:24

hehe!
1. miért az is kérdés volt, h mi a kapcsolat? ez eddig nem derült ki!
2. fibonacciként sem ösmerem
3. inkább ezt áruljátok el mi is a fibonacci számsor? így se hallottam róla sosem, pedig matekzseniként tartottak számon!
3. inkább ezt áruljátok el mi is a fibonacci számsor? így se hallottam róla sosem, pedig matekzseniként tartottak számon!
hehe!
3. inkább ezt áruljátok el mi is a fibonacci számsor? így se hallottam róla sosem, pedig matekzseniként tartottak számon! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 01. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 14:59
3. inkább ezt áruljátok el mi is a fibonacci számsor? így se hallottam róla sosem, pedig matekzseniként tartottak számon! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 01. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)

ribonucci
ez édes
majdnem...fibonacci
de nyugi nekem, mióta olvastam róla, mindig a finucciak jutnak eszembe...az oscar-ból
de mi a kapcsolat a számsor és az arányosság között?

de mi a kapcsolat a számsor és az arányosság között?
ribonucci
ez édes
majdnem...fibonacci
de nyugi nekem, mióta olvastam róla, mindig a finucciak jutnak eszembe...az oscar-ból
de mi a kapcsolat a számsor és az arányosság között? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 01. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 14:24

de mi a kapcsolat a számsor és az arányosság között? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 01. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez nem a Ribonucci-sorozat? Lehet, hogy zöldséget írtam, de ma nagyon zöld vagyok!

Pedig egy műszaki szakember több matekot tanul, mint az átlagember! Vagy nem?

láttam mit műveltél Charl kérdésével!
isten bizony azt hittem díszlexikonos vagy néha!
Ribonucci-sorozat
most hallom ezt a kifejezést életembe először!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 01. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 14:24

isten bizony azt hittem díszlexikonos vagy néha!
Ribonucci-sorozat

Ez nem a Ribonucci-sorozat? Lehet, hogy zöldséget írtam, de ma nagyon zöld vagyok!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 01. szerda 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)

tedd a válladra az ujjad és megtudod az arányt!
2:1 (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 31. kedd 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 23:18
2:1 (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 31. kedd 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Számsor folyt...1,2,3,5,8,13,21,34,55...stb.
Ez jóóó????
A karosra phingom nincs...
Ez jóóó????

mindig hozzáadod az előző számot. az a következő szám!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 31. kedd 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 22:57
mi a kapcsolat az
- 1,2,3,5,8...(folytatódik) számsor
és a
- karok hossza válltól ujjhegyig: karok hossza könyöktől ujjhegyig arányosság
között?

mi a kapcsolat az
és a
között?
de mi köze van a számsornak és a felírt arányosságnak egymáshoz?
(Ez egy válasz Mágnes25 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 10:07

Az aranymetszésből vagy aranyarányból nagydoktori értekezéseket lehet írni. (matematika, építészet, történelem, okkultizmus, művészet, esztétika, anatómia, nyomdászat, stb, stb,...területén)
Röviden a matematikai definíciója:
Két rész az aranymetszés szerint aránylik egymáshoz, ha az egész úgy aránylik a nagyobb részhez, ahogy a nagyobb rész aránylik a kisebb részhez.
Ez a száraz meghatározás, de ennél sokkal érdekesebb az aranyarány!
Szia! Szép napot!
Két rész az aranymetszés szerint aránylik egymáshoz, ha az egész úgy aránylik a nagyobb részhez, ahogy a nagyobb rész aránylik a kisebb részhez.
Szia! Szép napot!
Az aranymetszésből vagy aranyarányból nagydoktori értekezéseket lehet írni. (matematika, építészet, történelem, okkultizmus, művészet, esztétika, anatómia, nyomdászat, stb, stb,...területén)
Szia! Szép napot! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 01. szerda 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Szép napot! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 01. szerda 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
ez jó
de mi ez?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 31. kedd 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 23:18

Ez jóóó????
Ez jóóó????

megmagyaráznád?
(Ez egy válasz Mágnes25 üzenetére (2007. 07. 31. kedd 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 23:09

Kedves Szilva!
Az aranymetszés szabálya szerinti arányosságra gondoltál!
Szia! Szép álmokat!
Szia! Szép álmokat!
Ez jóóó????
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 31. kedd 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
mi a kapcsolat az
és a
között?
Ez jóóó????

mi a kapcsolat az
és a
között?
Kedves Szilva!
Szia! Szép álmokat!
Szia! Szép álmokat!
egy keresztkérdés?
fasz is van benne?
mi a kapcsolat az
és a
között?
fasz is van benne?

mi a kapcsolat az
és a
között?