"Viszem a balhét"
,és köszönöm
Legalább hipp barátom kellemesen csalódot
következő kérdés
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 08:49

Legalább hipp barátom kellemesen csalódot

következő kérdés

duflasanyi a hibás!
megsajnáltam hogy maj megölte a kiváncsiság!
:(

???

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Ki gondolta volna, hogy ennyire jó szíved van? Félreismertelek?
Ki gondolta volna, hogy ennyire jó szíved van? Félreismertelek?
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 08:49

duflasanyi a hibás!

duflasanyi a hibás!
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 08:33

Szerintem is korai volt elárulni a megoldást !
Egy kicsit még izzadhatunk volna vele. Sokan még nincsenek is itt. De sebaj !

Szerintem is korai volt elárulni a megoldást !
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 08:26

kár volt megfejtenem, most már senki sem szól hozzá
:( :( :(
ki változott a legtöbbet? kire a legnehezebb ráismerni?

Szerintem Bruce Willis volt a legnehezebb akit fellehettet ismerni
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 08:26

mme, jeno: igen
no, akkor sorban
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

no, akkor sorban

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

A 2. Tom Cruise ! ( Már ha jól irtam a nevét )
A 4. talán Patrik Swaezy ? ( Lásd fenn)

A 4. talán Patrik Swaezy ? ( Lásd fenn)
az első tutira richard gere...a többiről lövésem sincs
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Légyszives priviben ird meg mert nagyon kiváncsi vagyok,hogy melyik fénykép kiről készült köszi
vagy áruld el végre a megoldást
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)

vagy áruld el végre a megoldást

a 7-es (de csak az!) jó
:

a többi
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 10. 20. szombat 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 23:24

a többi

1.-
2.-
3.-
4.-
5.Jean Claude Vandame?
6.Tarzan?
7.Charlie Sheen(nem tudom jól írtam e le, de így is nagynehezen jött eszembe a neve)
8.-
9.A nevét sajnos nem tudom, de szinész(fel ismerem(?) egy horror filmből)
10.-
2.-
3.-
4.-
5.Jean Claude Vandame?
6.Tarzan?

7.Charlie Sheen(nem tudom jól írtam e le, de így is nagynehezen jött eszembe a neve)
8.-
10.-
1.-
2.-
3.-
4.-
5.Jean Claude Vandame?
6.Tarzan?
8.-
10.- (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 20. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2.-
3.-
4.-
5.Jean Claude Vandame?
6.Tarzan?

8.-
10.- (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 20. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
azt mondod,hogy az egy juharfajta szárnyas termése? igen!
(Ez egy válasz akojoj üzenetére (2007. 10. 20. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)

az nem lepke hanem a korisfa viragahoz tarozik,nem?
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 09. kedd 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Mind ismert ember
Viccet félretéve kiváncsi vagyok a megfejtésre
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 20. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Viccet félretéve kiváncsi vagyok a megfejtésre

kik lehetnek ma ők?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Ómagyar Mária-Siralom katt ide
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 20. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 17:30

Volék sirolm tudotlon. Sirolmol sepedik, Búol oszuk, epedek. Választ világumtuul -- Zsidou, fiodumtuul, Ézes ürümemtüül. Ó én ézes urodum, Eggyen igy fiodum! Sirou anyát teküncsed, Búabeleül kinyuhhad! Szemem künyüel árad, Én junhum buol fárad. Te vérüd hullottya Én junhum olélottya. Világ világa, Virágnak virága! Keserüen kinzatul, Vos szegekkel veretül. Uh nekem, én fiom, Ézes mézüül! Szegényül [szégyenül?] szépségüd, Vírüd hioll vizeül. Sirolmom, fuhászatum -- Tertetik kiül Én junhumnok bel bua, Ki sumha nim hiül. Végy halál engümet, Eggyedüm íllyen, Maraggyun urodum, Kit világ féllyen! Ó igoz Simeonnok Bezzeg szovo ére; Én érzem ez bútürűt, Kit níha egíre. Tüüled válnum [?], De nüm valállal, Hul igy kinzassál, Fiom, halállal. Zsidou, mit tész, Türvéntelen, Fiom mert hol Biüntelen. Fugva, husztuzva, Üklelve, ketve Ülüd. Kegyüggyetük fiomnok, Ne légy kegyülm mogomnok, Ovogy halál kináal, Anyát ézes fiáal Egyembelű üllyétük!
Letudna valaki forditani ? Kösz.
Volék sirolm tudotlon. Sirolmol sepedik, Búol oszuk, epedek. Választ világumtuul -- Zsidou, fiodumtuul, Ézes ürümemtüül. Ó én ézes urodum, Eggyen igy fiodum! Sirou anyát teküncsed, Búabeleül kinyuhhad! Szemem künyüel árad, Én junhum buol fárad. Te vérüd hullottya Én junhum olélottya. Világ világa, Virágnak virága! Keserüen kinzatul, Vos szegekkel veretül. Uh nekem, én fiom, Ézes mézüül! Szegényül [szégyenül?] szépségüd, Vírüd hioll vizeül. Sirolmom, fuhászatum -- Tertetik kiül Én junhumnok bel bua, Ki sumha nim hiül. Végy halál engümet, Eggyedüm íllyen, Maraggyun urodum, Kit világ féllyen! Ó igoz Simeonnok Bezzeg szovo ére; Én érzem ez bútürűt, Kit níha egíre. Tüüled válnum [?], De nüm valállal, Hul igy kinzassál, Fiom, halállal. Zsidou, mit tész, Türvéntelen, Fiom mert hol Biüntelen. Fugva, husztuzva, Üklelve, ketve Ülüd. Kegyüggyetük fiomnok, Ne légy kegyülm mogomnok, Ovogy halál kináal, Anyát ézes fiáal Egyembelű üllyétük!

tom1019[VIP][ADMIN]nak:igen a te képedből nyestem ki és köszke

ha lepke, akkor nem növeny, nem madar, de meg csak nem is bogar
ha meg nem lepke, akkor szerintem juhar ...csak eleg fejletlen
az meg ketszikü zarvatermö
ha meg nem lepke, akkor szerintem juhar ...csak eleg fejletlen
az meg ketszikü zarvatermö