"szőke nő"létedre TAPS a válasz jó
A kérdésem :evell a nick névell medig fogsz fórumozni
A kérdésem :evell a nick névell medig fogsz fórumozni

Hmmm... Miért pont a lónak a szerve? Na és miért is pont a seggbe??? Ez egy naggyon jóóó kérdés.
Csak tippelek, mert fogalmam sincs, de nem tartom kizártnak, hogy ezen "jkókívánság" még arra az időre nyúlhat vissza, amikor még "lovasnemzet" voltunk. Ugye azért a "seggbe", mert azon üli meg az ember a lovat, és azért a lóf.sz, hogy ne ülje meg, akinek kívánják, hanem más szervével kerüljön kapcsolatba, ne a hátával... De ez csak tipp.
Csak tippelek, mert fogalmam sincs, de nem tartom kizártnak, hogy ezen "jkókívánság" még arra az időre nyúlhat vissza, amikor még "lovasnemzet" voltunk. Ugye azért a "seggbe", mert azon üli meg az ember a lovat, és azért a lóf.sz, hogy ne ülje meg, akinek kívánják, hanem más szervével kerüljön kapcsolatba, ne a hátával... De ez csak tipp.
Csak tippelek: Mert a hétköznap legtöbbet látott állatok közül neki van a legnagyobb és se..e férfiaknak nőknek egyaránt van

mer az kurvára fájhat...

Janus a római mitológiában a be- és kijáratok, ajtók istene. Istene minden kezdetnek, az év első hónapjának, minden hónap első napjának, az emberi élet kezdetének. Ellenkező irányba néző két arccal, valamint 365 ujjal (az év napjainak megfelelően) ábrázolták. A január hónap nevének gyökere.

Janus a római mitológiában az átjárások (iani) és kapuk (ianuae), így a be- és kijárás, a kezdet és vég védőszelleme. Hozzá imádkoztak a rómaiak minden fontos tettük előtt. Az ősidőkben az istenek apjának is őt tartották.
Janus a római mitológiában az átjárások (iani) és kapuk (ianuae), így a be- és kijárás, a kezdet és vég védőszelleme. Hozzá imádkoztak a rómaiak minden fontos tettük előtt. Az ősidőkben az istenek apjának is őt tartották.
Alakul, pontosítsunk egy kicsit. Ez olyan 40%-os.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 20:39

Janus (asszem ókori római) istenség nevéből,akinek a fején 2 arc volt... vagyis egynél több

Janus (asszem ókori római) istenség nevéből,akinek a fején 2 arc volt... vagyis egynél több

Honnan származik a "Janus-arcú" kifejezés?

Leült a Kvíz... Hol van hp, és hol vannak a kérdései??? Na, mindjárt kiötlök nektek valamit...
ezt se tudod pontosan
hisz helyesen így hangzik el: "éhes makkal disznókat álmodsz!"
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)

hisz helyesen így hangzik el: "éhes makkal disznókat álmodsz!"

"Éhes disznó makkal álmodik!"
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 18:10

Akkor ezért nem jöttem rá... Ugyanis a kivit én makknak néztem...

Akkor ezért nem jöttem rá... Ugyanis a kivit én makknak néztem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 19. hétfő 13:20

Törölt felhasználó (21812)

Majdnem. Egészen pontosan:
Kiviheted a szemetet
(nőket kiszolgálóóóó??? miért, csak a nők szemete van a kukában?)
Kiviheted a szemetet
(nőket kiszolgálóóóó??? miért, csak a nők szemete van a kukában?)
vazz most akartam betenni a képrejtvényt
Majdnem. Egészen pontosan:
Kiviheted a szemetet
(nőket kiszolgálóóóó??? miért, csak a nők szemete van a kukában?) (Ez egy válasz Gusztika69 üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 19. hétfő 12:21
Kiviheted a szemetet
(nőket kiszolgálóóóó??? miért, csak a nők szemete van a kukában?) (Ez egy válasz Gusztika69 üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Sárlott!
Szerintem - mint szolgalelkű, Nőket kiszolgáló férfiáldozat szerint:
A héten kiviszem a szemetetet!
A héten kiviszem a szemetetet!
Kedves Sárlott!
A héten kiviszem a szemetetet! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 18. vasárnap 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 18. vasárnap 09:23
A héten kiviszem a szemetetet! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 18. vasárnap 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Szójáték.
No, mi ez?
No, mi ez?

Kétt külömböző ember,mindketten magyarok,és mindketten hitelesen irnak a 2vh történetéről olyan szinten amit egy álltalános iskolást is lekött.Doki a válaszod elfogadom
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 18. vasárnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 18. vasárnap 16:05

Esetlet egy és ugyanaz a két személy???
Mert "mindketten" (ha 2 különböző személyről van szó) a II. Világháborúról írtak számtalan könyvet.
Mert "mindketten" (ha 2 különböző személyről van szó) a II. Világháborúról írtak számtalan könyvet.
Esetlet egy és ugyanaz a két személy???
Mert "mindketten" (ha 2 különböző személyről van szó) a II. Világháborúról írtak számtalan könyvet. (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 16. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert "mindketten" (ha 2 különböző személyről van szó) a II. Világháborúról írtak számtalan könyvet. (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 16. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Senki még csak megse próbálja válaszolni
még várok egy hetett és ha senki akkor majd én megfejtem,
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 16. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Szójáték.
No, mi ez?
No, mi ez?