A #4386. feladvány megfejtése csak megközelítőleg lehetséges, szerintem. Nézzük csak:
1.
- Ez a klasszikus "Vae victis" képi kivetülése lehet, egyébre nem gondolhattam.
2.
- Ez meg talán a vele egyazon specifikus tér- és idősíkban elhelyezhető " AVE CEZAR VAVAN" történelmi szállóige, ideillő szöveg-ornamentikával antecedálva, amely aztán konceptuálisan változtat rajta, és már értelmezhető a folytatásával egyetemben valahogy így (is): "Ave caesar, morituri te salutant"
Tudom, hogy nem tökéletes a megfejtés, mert a 2. rész értelmezésébe belekavar a "VAVAN" töredék, de remélem, hamarosan az is megfejthető lesz! Esetleg ha a szöveg-ornamentika csúcsdíszén szereplő "OFF" alakú griffes inda etelközi elemeit vesszük tüzetesebben szemügyre, talán tovább is tudunk lépni!
1.

2.

Tudom, hogy nem tökéletes a megfejtés, mert a 2. rész értelmezésébe belekavar a "VAVAN" töredék, de remélem, hamarosan az is megfejthető lesz! Esetleg ha a szöveg-ornamentika csúcsdíszén szereplő "OFF" alakú griffes inda etelközi elemeit vesszük tüzetesebben szemügyre, talán tovább is tudunk lépni!

OFF:
Mondjuk ez enélkül is kitalálható lett volna.
Katicika kurvácska ezt velem is eljátszotta annakidején, amikor én voltam neki a porondon.
A 4369-ben sanyisanyi-t találta meg magának, evidencia, hogy róla ír "feladványt". Kiismerhető, kiszámítható...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 12. szerda 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 06:48
Mondjuk ez enélkül is kitalálható lett volna.
Katicika kurvácska ezt velem is eljátszotta annakidején, amikor én voltam neki a porondon.
A 4369-ben sanyisanyi-t találta meg magának, evidencia, hogy róla ír "feladványt". Kiismerhető, kiszámítható...

valóban az abc-t használjuk fel hozzá, csak csökkentett üzemmódban
a-b-c-d-e-f-g-h-i-j-k-l-m-n-o-p-q-r-s-t-u-?-?-?-y-v-z
eszerint: ||: S, A, N, Y, I :|| 7, 4----> sanyisanyi74 fórumozónk a megoldás

Ahh most nem írom le újra az abc-t háromféleképpen, hogy pontosan visszaidézzem, de az egyik valami maíoe vagy mi lett, a többire nem emlékszem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 12. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 11:52
"Töksi" megoldás!
Azért használtam a "standard" abc-t, mert ahány alternatív könyv, annyiféleképpen sorolják fel a teljes ábécét!
Charlotte "minden marhasága" is érdekes lehetett! Nem látható legalább egy, kettő belőlük?
Törölt felhasználó (7767)

"Töksi" megoldás!

Charlotte "minden marhasága" is érdekes lehetett! Nem látható legalább egy, kettő belőlük?

"Töksi" megoldás!

Sejtettem, hogy az ékezetes betűk miatt nem jön ki, meg azt nem tudtam, hogy kell-e a dz, dzs az abc-be. Kijött nekem minden marhaság
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 12. szerda 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 06:48

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 11. kedd 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 11. kedd 23:43

Törölt felhasználó (21812)

Én próbáltam. Azt gondoltam, hogy a számok az abc betűinek sorszámai, és az 5-betűs szót kell ismételgetni, de valahogy nem jött ki semmi értelmes.
Pediglen nagyon jól gondoltad!
A betűk meg viceversa!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 11. kedd 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 11. kedd 23:43

Én próbáltam. Azt gondoltam, hogy a számok az abc betűinek sorszámai, és az 5-betűs szót kell ismételgetni, de valahogy nem jött ki semmi értelmes.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 11. kedd 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 11. kedd 22:09

Amikor kissé megfagy a levegő is a kvíz szobában!
Erre, minden látszat ellenére, még nem érkezett válasz!
Egy kis részleges(!) "zenei" beütés sem árt! Mi ez?
||: 19,1,14,25,9 :|| G,D.

Amikor kissé megfagy a levegő is a kvíz szobában!
Erre, minden látszat ellenére, még nem érkezett válasz!

tedd át hippinek a szőrös p/r/unci topicba!
biztosss jaó munkásembörként fog ennek örülni!
áááá fenét szólok Neki a nappaliban!
bizony gyönyörű nő volt!
és egy kutya lett belőle:
Ano Rex néven van törzskönyvezve! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
biztosss jaó munkásembörként fog ennek örülni!
áááá fenét szólok Neki a nappaliban!
bizony gyönyörű nő volt!
és egy kutya lett belőle:
Ano Rex néven van törzskönyvezve! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
bizony Ő
pld ez 1979-ből!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)

pld ez 1979-ből!

én madonnának nézem.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)

ki Ő?

Egy kis részleges(!) "zenei" beütés sem árt!

A válasz helyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 08. szombat 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 23:06
Törölt felhasználó (729)

Spermium talán???!!

Spermium talán???!!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 08. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi ez:Akroszóma,sejtmag,összekötőrész,farokrész

érdekes visszatérés!
lehet, hogy sanyinak lesz igaza?
ez a Kvíz topic, és nem a fax, meg picsába topic!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 23:12
lehet, hogy sanyinak lesz igaza?
ez a Kvíz topic, és nem a fax, meg picsába topic!

Nagyon nagylelkű vagy a kanok iránt, drága Charlotte: még úgy hörög a kedves kis csalogányom önnönmagát reám kilövellve - bevallom, kellőképpen elbódított a "Cirmi"-, én már azon gondolkozom, hogy a vadiúj hálóingem hogy mentheném ki alólunk spermamentesen, liheg a drága, mindent beletesz a végkifejletbe, de nekem csak az lebeg a szemem előtt, hogy holnap mikoris gyűröm be a szennyest a mosógépbe, mikor teszem lapátra a cipőtalp-rovátkáiból kihullott undormányokat, ne is soroljam tovább....Szóval...ennyi...
Nagyon nagylelkű vagy a kanok iránt, drága Charlotte: még úgy hörög a kedves kis csalogányom önnönmagát reám kilövellve - bevallom, kellőképpen elbódított a "Cirmi"-, én már azon gondolkozom, hogy a vadiúj hálóingem hogy mentheném ki alólunk spermamentesen, liheg a drága, mindent beletesz a végkifejletbe, de nekem csak az lebeg a szemem előtt, hogy holnap mikoris gyűröm be a szennyest a mosógépbe, mikor teszem lapátra a cipőtalp-rovátkáiból kihullott undormányokat, ne is soroljam tovább....Szóval...ennyi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 14:11

Nos, mivel átlagos orgazmust írtak, lehet, hogy sok nő átlaga ennyire jön ki. De én szerintem kicsit túlzás ez a szám. Kb. 15-20 mp-nek mondanám.
Kóma? Hát, talán inkább bódulat...
Asszem lassan eljön az ideje, hogy írjunk a teszt készítőinek és helyesbítéseket kérjünk...
Kóma? Hát, talán inkább bódulat...
Asszem lassan eljön az ideje, hogy írjunk a teszt készítőinek és helyesbítéseket kérjünk...
Mi a f@szt érdekel ez Téged, doktor úr?!! Valószínűleg soha nem konfrontálódtál az enyéimhez hasonló problémahelyzetekkel, úgyhogy elégedj meg a jókívánságaimmal, és menj a picsába!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 17:53

köszi a kiegészitést
Kviz kérdés:katicikát meddig engedig az adminok
Múltkor csak 52percig
igaz akkor cathlen volt

Kviz kérdés:katicikát meddig engedig az adminok
Múltkor csak 52percig

igaz akkor cathlen volt