24
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 31. szerda 04:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 04:29
No, akkor egy kis reggeli gondolkodás (sakkozók előnyben).
Egy sakktáblára mennyi huszár (ló) helyezhető el maximum, úgy, hogy egyik se üthesse a másikat???
No, akkor egy kis reggeli gondolkodás (sakkozók előnyben).Egy sakktáblára mennyi huszár (ló) helyezhető el maximum, úgy, hogy egyik se üthesse a másikat???
16!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 31. szerda 04:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 04:29
No, akkor egy kis reggeli gondolkodás (sakkozók előnyben).
Egy sakktáblára mennyi huszár (ló) helyezhető el maximum, úgy, hogy egyik se üthesse a másikat???
No, akkor egy kis reggeli gondolkodás (sakkozók előnyben).Egy sakktáblára mennyi huszár (ló) helyezhető el maximum, úgy, hogy egyik se üthesse a másikat???
a 153asodnak van megfejtése?
tudnád illusztrálni? bár én is utána számoltam, már csak 23 a voksom
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 31. szerda 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
64 kocka, a ló minden negyedikre üt, 64/4=16. De lehet, hogy csak 15?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 31. szerda 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 10:27
tudnád illusztrálni? bár én is utána számoltam, már csak 23 a voksom
És a 167-esnek? Szerinted van, vagy csak poén?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 31. szerda 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
sok az egy perc!Kb 15 mp
Halálos ágyán az öreg arab odahívja három fiát, hogy végrendelkezzen.
Édes fiaim. Összes vagyonom az a 17 teve az udvaron. Nagyobbik fiamra hagyom a tevék felét, középsőre a 1/3-át, a legkisebbre az 1/9-ét.
Egytlen kikötésem van: egy tevét sem vághattok le.
Hány teve jutott a fiúknak?
2, nem egyenlő (áthúzott egyenlőségjel)
3, "bármi"
4, nem tudom
3, "bármi"
4, nem tudom
Aki leghátul van... :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 21:39
Négy buzi ül a vízben! Melyik fingott?
Törölt felhasználó (69371)
Négy buzi ül a vízben! Melyik fingott?
kicsit várhattál volna...de most már berakom a nagy munkámat:):):):)
jah, az alsó téglalap még a paintben látszott, és csak 3 vonalat használtam hozzá
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 31. szerda 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 11:40
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 31. szerda 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
kicsit várhattál volna...de most már berakom a nagy munkámat:):):):)
ez nagyon jóóóóóó:):):):):):)
és mellesleg a H-t megfejtettem, de nem is vettél róla tudomást
és mellesleg a H-t megfejtettem, de nem is vettél róla tudomást
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 31. szerda 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
64 kocka, a ló minden negyedikre üt, 64/4=16. De lehet, hogy csak 15?
Mint már mondottam kérek mindenkit (homepictures), hogy amennyiben kérdést tesz fel feladvány gyanánt ilyen jelet:
tegyen a legelejére, hogy ne legyen kavarodás! Másrészt Pump333 olvasd el az előzményeket, mielőtt válaszolsz, mert a megfejtés már rég megvolt!
tegyen a legelejére, hogy ne legyen kavarodás! Másrészt Pump333 olvasd el az előzményeket, mielőtt válaszolsz, mert a megfejtés már rég megvolt!
ma oldatta meg velem a főnököm ezt a tesztet!
Író és műve.
Amire kenyérrel felelsz, az hull predikátumtalanul idegen nagybácsik közé, kiknek egyike orientális kajákról nevezetes, másikuk csúfondáros olvasztótégely, de utána pördül egy rövid út.
A rác jókomaságra ügyelők előtt már ott a tornaórák glédája, majd foghíjjal porladó
Amire kenyérrel felelsz, az hull predikátumtalanul idegen nagybácsik közé, kiknek egyike orientális kajákról nevezetes, másikuk csúfondáros olvasztótégely, de utána pördül egy rövid út.
A rác jókomaságra ügyelők előtt már ott a tornaórák glédája, majd foghíjjal porladó
cs
rásiccen az albinó évszakom. alf
ör alf
ge alf
dezésre
Várj, mindjárt megoldom ezt is, ha adsz egy fogódzót(na, nem azt!!!)! A felelet (talán): VAN. Eltaláltam????
A maharadzsa egy szigeten élt, és mindenkitől félt, ezért az egyetlen hídra, mely a szigetet a szárazfölddel összekötötte akasztófákat állíttatott. A hidat leghűségesebb őrei védték. A sziget köré pedig vérszomjas krokodilokat telepített. Meghagyta őreinek, hogy aki a hídra lép és hazudik, azt dobják a krokodilok közé, aki igazat mond, azt akasszák fel. Így egy idegen sem léphet be a szigetre. Egyszer arra jött egy vándor és valamit súgott az őrök fülébe, akik tanácstalanul egymásra néztek, majd beengedték a vándort a szigetre. Vajon mit súghatott?
Íme a napi feladványom! Nem nehéz! Több megoldás is létezik!
Üdv mindenkinek!!! Ahogy visszaolvastam, a hajnali feladványomnak még NINCS helyes megfejtése! A leguccsó meg nem válaszolt kérdés dako-é és Katinkáé?

Scarlet Lovatt