16.
ja, és 12 métert haladt a kukac :)
16m (amennyiben pont estig ér fel)
6*2*3
2-3-6 ??????
(9*2)*2 ?
pffff! elosztottam! :(
hármas ikrek, s 12-12 évesek? :)
Nem tudod véletlenül, hogy a jugo....oppardon, a rácoknál milyen erők vigyáztak fel a békére, amiután kiborult a bili???? :))))
No meg, még előtte, mi a tornaórák rendje? :))) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 31. szerda 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 21:34
No meg, még előtte, mi a tornaórák rendje? :))) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 31. szerda 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
pedig már ezt is hallottam, ezt a hátiszákos sztorit, de hülye vagyok nem kapcsolok! csak tudnám mi a címe a műnek, amit Benkő Samu írt!
vagy lehet csak szerencsét akart próbálni! egy gyufával kezdte volna, és rögtön tevére akarta volna cserélni, csak nem volt nála a doboza. a tevét egy nőre cserélte volna, a nőt pedig futtatta volna jó pénzért!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 31. szerda 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 21:32
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 31. szerda 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
akkor félbetört gyufaszál volt nála?
pedig már ezt is hallottam, ezt a hátiszákos sztorit, de hülye vagyok nem kapcsolok! csak tudnám mi a címe a műnek, amit Benkő Samu írt!
akkor félbetört gyufaszál volt nála?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 31. szerda 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 21:28
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 31. szerda 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
annyi a módosítás, hogy valóban kifogyott a gáz a palackból, és minden nehéz tárgytól megszabadultak még a ruháktól is. mivel egyre lejebb ereszkedtek sorsot húztak! a sivatagban fekvő halott emberé volt a rövidebb!
annyi a módosítás, hogy valóban kifogyott a gáz a palackból, és minden nehéz tárgytól megszabadultak még a ruháktól is. mivel egyre lejebb ereszkedtek sorsot húztak! a sivatagban fekvő halott emberé volt a rövidebb!
ez a megfejtés! de most kensz! mármint tudtad Te, hogy ez a megfejtés! ha meg mégsem, akkor gratula! doki lehet ezen gondolkodott több órát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 31. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 21:23
Törölt felhasználó (7767)
Komolyan ez a megfejtés???? Mert részemről csak tipp volt!
Komolyan ez a megfejtés???? Mert részemről csak tipp volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 31. szerda 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 21:22
szerintem utána néztél ennek!
de jó, hogy így megszinesítetted a történetet, valóban szexoldalhoz méltónak tartom!
de jó, hogy így megszinesítetted a történetet, valóban szexoldalhoz méltónak tartom!
Hátizsák... :)
szerintem utána néztél ennek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 31. szerda 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 21:19
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 31. szerda 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Léghajó szállhatott a sivatag fölött egy emberpárral, akik minden ruhájukat ledobálták a nagy hőségben, vagyhogy éppen szexeltek, amikor rájöttek, hogy veszítenek a magasságból, s ha nem tesznek valamit, a sivatagban végzik mindketten. Katasztrófa fenyegethetett, hát sorsot húztak, s az említett férfi húzta a rövidebb szálat, azaz "kihúzta a gyufát", megcsókolta kedvesét, és azon melegiben, gyufával a kezében, önfeláldozóan kivetette magát a gondolából, s annyi volt neki! Kissé romantikus a történet, de lehetséges lehetett valamikor!
de nem neki volt két fia véletlenül, akit az idősebb testvér megölt?
Léghajó szállhatott a sivatag fölött egy emberpárral, akik minden ruhájukat ledobálták a nagy hőségben, vagyhogy éppen szexeltek, amikor rájöttek, hogy veszítenek a magasságból, s ha nem tesznek valamit, a sivatagban végzik mindketten. Katasztrófa fenyegethetett, hát sorsot húztak, s az említett férfi húzta a rövidebb szálat, azaz "kihúzta a gyufát", megcsókolta kedvesét, és azon melegiben, gyufával a kezében, önfeláldozóan kivetette magát a gondolából, s annyi volt neki! Kissé romantikus a történet, de lehetséges lehetett valamikor!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 31. szerda 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 20:48
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 31. szerda 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
gondolkozz az én kérdésemen! kíváncsi vagyok rá jössz-e? dokinak voltak jó gondolatai, de egy ideje nem jelentkezik! szerintem a haját tépi lassan!
hám

Alexandra