Mivel erre a kérdésre érdemben nem érkezett válasz(bár home-ot "felhatalmaztam" a válaszadásra), ismét napirendre tűztem. :)))
Két szó!
Első összetett szó, tréf."meghatározása": egyszem a gléda kezdetére(!). Erdélyben használják - nyelvtanilag helyesen -, a pillanatnyi időszerűtlenség fogalmának kifejezésére.
Második "ál-összetett" szó(!), tréf. "meghatározása": kutyarossz szabvány-itóka(!). Magyarországon használják sok helyen - grammatikailag helytelenül -,a pillanatnyi időszerűtlenség fogalmának kifejezésére, bár másik értelmezése nyilvánvaló: azonos méretre!!!

Két szó!
Első összetett szó, tréf."meghatározása": egyszem a gléda kezdetére(!). Erdélyben használják - nyelvtanilag helyesen -, a pillanatnyi időszerűtlenség fogalmának kifejezésére.
Második "ál-összetett" szó(!), tréf. "meghatározása": kutyarossz szabvány-itóka(!). Magyarországon használják sok helyen - grammatikailag helytelenül -,a pillanatnyi időszerűtlenség fogalmának kifejezésére, bár másik értelmezése nyilvánvaló: azonos méretre!!!

Én is ezt mondom!A definicijó a körülbelüli pontosság szubjektivitása, amely az emberekre eső föld ötpercenkénti reakció-idejében viszonyodik meggyőzően!

Katicika #3086

Mérvadó a fórum órája: ekkor adtad meg a választ, vagyis homepictures #3085 | ma 11:49 , holott homepictures #3084 | ma 09:39-kor aszondta vala, hogy:
"Kb délig lehet tippelgetni."
No, meg ahol élek, ott is mán 12:49 vót, úgyhogy a türelmi ötpercet régösrégön möghaladá vala, no!
Kellemetös hétbütüt!
"Kb délig lehet tippelgetni."
No, meg ahol élek, ott is mán 12:49 vót, úgyhogy a türelmi ötpercet régösrégön möghaladá vala, no!

Kellemetös hétbütüt!

Szülinapos kérdés beugratós, de jó!
Kb. dél az én olvasatomban 12 óra +/- max 5 perc!

1. mindegyik amerikában született állampolgár volt/van/lesz...asszem ez feltétele(ezért nem lesz schwarzi sosem elnök)
2.nálunk bizti nem, de hogy máshol?
3. sztem több, mint 60e(béta tippje), de még csak tippelni sem tudnék...talán 250e
szülinap: 6(átlagban)
4.a vulkán kráterjétől számítva: nem lehet sok...szerintem nem lövell magasra (pár méter, 10-20)
2.nálunk bizti nem, de hogy máshol?
3. sztem több, mint 60e(béta tippje), de még csak tippelni sem tudnék...talán 250e
szülinap: 6(átlagban)
4.a vulkán kráterjétől számítva: nem lehet sok...szerintem nem lövell magasra (pár méter, 10-20)

Ma klasszikus zenét hallgattam, teljesen lenyűgözött. Mozartot különösen szeretem, így most "nem érek rá" neked válaszolni, mert kellemetlenül érezném magam utána!

Akkor tippelnék:
1. Talán mind férfi volt?
2. Sztem nem
3. 60000? (ez nagyon tipp)
4. Meliyk ország? Vagy világátlag? Legyen 12.
5. A láva sztem nem magasra, legyen 1200 m.
1. Talán mind férfi volt?
2. Sztem nem
3. 60000? (ez nagyon tipp)
4. Meliyk ország? Vagy világátlag? Legyen 12.
5. A láva sztem nem magasra, legyen 1200 m.
Hmm... ezt még nem is hallottam... Ez komoly? Beszarás...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 00:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 00:36
Törölt felhasználó (7767)

Én is a tűzlétrára voksolok, talán a hatodik emeletig nyúlnak.
A "Süni"-ben valamikor olvasottak szerint a macik a helyszínelőknek tennének keresztbe.Praclijaik bőrrajzolatai megtévesztően "emberiek".
A "Süni"-ben valamikor olvasottak szerint a macik a helyszínelőknek tennének keresztbe.Praclijaik bőrrajzolatai megtévesztően "emberiek".
Én is a tűzlétrára voksolok, talán a hatodik emeletig nyúlnak.
A "Süni"-ben valamikor olvasottak szerint a macik a helyszínelőknek tennének keresztbe.Praclijaik bőrrajzolatai megtévesztően "emberiek". (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 16. péntek 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 22:19
A "Süni"-ben valamikor olvasottak szerint a macik a helyszínelőknek tennének keresztbe.Praclijaik bőrrajzolatai megtévesztően "emberiek". (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 16. péntek 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Az elsőt csak tippelem: Sztem azért, mert az ottani bárházak 99%-án van tűzlépcső, ahonnan kívülről is be lehet jutni az épületbe-lakásba. De ismereteim szerint ilyen külső tűzlépcső csak max 7 emeletes házakon van. Talán ezért.
A másodikon merengek.
A másodikon merengek.
a koala eucalyptuszt eszik...nincs elegendő kaja nekik?
Az elsőt csak tippelem: Sztem azért, mert az ottani bárházak 99%-án van tűzlépcső, ahonnan kívülről is be lehet jutni az épületbe-lakásba. De ismereteim szerint ilyen külső tűzlépcső csak max 7 emeletes házakon van. Talán ezért.
A másodikon merengek.
A másodikon merengek.
Gondoltam, h nagy szám lesz, de ez felülmúlta a várakozásomat...

Na, a 2-esre (bevallom férfiasan, rákerestem) a tippem: félelem a kopasz emberektől vagy félelem a kopaszodástól.
De a rubik kockásat elpasszolom, már a kiszámolásnál elakadtam... Elkezdeni se nagyon ment. Azt feladom. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 16. péntek 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 22:09
De a rubik kockásat elpasszolom, már a kiszámolásnál elakadtam... Elkezdeni se nagyon ment. Azt feladom. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 16. péntek 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor a 2-est passzolom...
A rubik-kockát már vágom így... Huhhh, bazzeg, nagyon-nagyon-nagyon sok... EL kezdek számolgatni, de iszonyat szám lesz.
WOW! Köszi, örülök, h ezen emlékem még nem kopott meg annyira. De Zanzibár már nincs, ugye?
A rubik-kockát már vágom így... Huhhh, bazzeg, nagyon-nagyon-nagyon sok... EL kezdek számolgatni, de iszonyat szám lesz.
WOW! Köszi, örülök, h ezen emlékem még nem kopott meg annyira. De Zanzibár már nincs, ugye?
Akkor a 2-est passzolom...
WOW!!! THX!!! Mondom, mindig tanul az ember!!

1.: Houdini, a nagy szabadulóművész, tudtommal.
2.: MINDENTŐL... SZó szerint...
3.: Smith? (Ez csak tipp)...
4.: Bocsi, ezt nem értem, hogy érted, hogy színvariáció? Ugye 6 oldala van, oldalanként 9-9 négyzettel. Mit értesz a kérdés alatt, mert nem vágom.
5.: KÖSZIIII!!!
Tudtommal Anglia és valami kelet-afrikai ország között zajlott (meg nem mondom az ország nevét, már nem kattan be), és tán kevesebb, mint 1 órát tartott???
2.: MINDENTŐL... SZó szerint...
3.: Smith? (Ez csak tipp)...
4.: Bocsi, ezt nem értem, hogy érted, hogy színvariáció? Ugye 6 oldala van, oldalanként 9-9 négyzettel. Mit értesz a kérdés alatt, mert nem vágom.
5.: KÖSZIIII!!!
Tudtommal Anglia és valami kelet-afrikai ország között zajlott (meg nem mondom az ország nevét, már nem kattan be), és tán kevesebb, mint 1 órát tartott???
Mindég tanul az ember... Akkor az MI5 miacsuda???