mucofágiára énis kerestem
A Neptuni év ugyebár az az idő, amíg a Nemtun(usz) egyszer megkerüli a napot.
Ez jó sok idő, 160 év körül.
A mondatra én is azt mondanám, hogy red fox
A Neptuni év ugyebár az az idő, amíg a Nemtun(usz) egyszer megkerüli a napot.
Ez jó sok idő, 160 év körül.
A mondatra én is azt mondanám, hogy red fox
Mindég tanul az ember... Akkor az MI5 miacsuda???
1.: Houdini, a nagy szabadulóművész, tudtommal.
2.: MINDENTŐL... SZó szerint...
3.: Smith? (Ez csak tipp)...
4.: Bocsi, ezt nem értem, hogy érted, hogy színvariáció? Ugye 6 oldala van, oldalanként 9-9 négyzettel. Mit értesz a kérdés alatt, mert nem vágom.
5.: KÖSZIIII!!!
Tudtommal Anglia és valami kelet-afrikai ország között zajlott (meg nem mondom az ország nevét, már nem kattan be), és tán kevesebb, mint 1 órát tartott???
2.: MINDENTŐL... SZó szerint...
3.: Smith? (Ez csak tipp)...
4.: Bocsi, ezt nem értem, hogy érted, hogy színvariáció? Ugye 6 oldala van, oldalanként 9-9 négyzettel. Mit értesz a kérdés alatt, mert nem vágom.
5.: KÖSZIIII!!!
Tudtommal Anglia és valami kelet-afrikai ország között zajlott (meg nem mondom az ország nevét, már nem kattan be), és tán kevesebb, mint 1 órát tartott???
WOW!!! THX!!! Mondom, mindig tanul az ember!!

Akkor a 2-est passzolom...
A rubik-kockát már vágom így... Huhhh, bazzeg, nagyon-nagyon-nagyon sok... EL kezdek számolgatni, de iszonyat szám lesz.
WOW! Köszi, örülök, h ezen emlékem még nem kopott meg annyira. De Zanzibár már nincs, ugye?
A rubik-kockát már vágom így... Huhhh, bazzeg, nagyon-nagyon-nagyon sok... EL kezdek számolgatni, de iszonyat szám lesz.
WOW! Köszi, örülök, h ezen emlékem még nem kopott meg annyira. De Zanzibár már nincs, ugye?
Na, a 2-esre (bevallom férfiasan, rákerestem) a tippem: félelem a kopasz emberektől vagy félelem a kopaszodástól.
De a rubik kockásat elpasszolom, már a kiszámolásnál elakadtam... Elkezdeni se nagyon ment. Azt feladom. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 16. péntek 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 22:09
De a rubik kockásat elpasszolom, már a kiszámolásnál elakadtam... Elkezdeni se nagyon ment. Azt feladom. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 16. péntek 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor a 2-est passzolom...
Gondoltam, h nagy szám lesz, de ez felülmúlta a várakozásomat...

Az elsőt csak tippelem: Sztem azért, mert az ottani bárházak 99%-án van tűzlépcső, ahonnan kívülről is be lehet jutni az épületbe-lakásba. De ismereteim szerint ilyen külső tűzlépcső csak max 7 emeletes házakon van. Talán ezért.
A másodikon merengek.
A másodikon merengek.
a koala eucalyptuszt eszik...nincs elegendő kaja nekik?
Én is a tűzlétrára voksolok, talán a hatodik emeletig nyúlnak.
A "Süni"-ben valamikor olvasottak szerint a macik a helyszínelőknek tennének keresztbe.Praclijaik bőrrajzolatai megtévesztően "emberiek". (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 16. péntek 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 22:19
A "Süni"-ben valamikor olvasottak szerint a macik a helyszínelőknek tennének keresztbe.Praclijaik bőrrajzolatai megtévesztően "emberiek". (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 16. péntek 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Az elsőt csak tippelem: Sztem azért, mert az ottani bárházak 99%-án van tűzlépcső, ahonnan kívülről is be lehet jutni az épületbe-lakásba. De ismereteim szerint ilyen külső tűzlépcső csak max 7 emeletes házakon van. Talán ezért.
A másodikon merengek.
A másodikon merengek.
Hmm... ezt még nem is hallottam... Ez komoly? Beszarás...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 00:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 00:36
Törölt felhasználó (7767)

Én is a tűzlétrára voksolok, talán a hatodik emeletig nyúlnak.
A "Süni"-ben valamikor olvasottak szerint a macik a helyszínelőknek tennének keresztbe.Praclijaik bőrrajzolatai megtévesztően "emberiek".
A "Süni"-ben valamikor olvasottak szerint a macik a helyszínelőknek tennének keresztbe.Praclijaik bőrrajzolatai megtévesztően "emberiek".
Akkor tippelnék:
1. Talán mind férfi volt?
2. Sztem nem
3. 60000? (ez nagyon tipp)
4. Meliyk ország? Vagy világátlag? Legyen 12.
5. A láva sztem nem magasra, legyen 1200 m.
1. Talán mind férfi volt?
2. Sztem nem
3. 60000? (ez nagyon tipp)
4. Meliyk ország? Vagy világátlag? Legyen 12.
5. A láva sztem nem magasra, legyen 1200 m.
Ma klasszikus zenét hallgattam, teljesen lenyűgözött. Mozartot különösen szeretem, így most "nem érek rá" neked válaszolni, mert kellemetlenül érezném magam utána!

1. mindegyik amerikában született állampolgár volt/van/lesz...asszem ez feltétele(ezért nem lesz schwarzi sosem elnök)
2.nálunk bizti nem, de hogy máshol?
3. sztem több, mint 60e(béta tippje), de még csak tippelni sem tudnék...talán 250e
szülinap: 6(átlagban)
4.a vulkán kráterjétől számítva: nem lehet sok...szerintem nem lövell magasra (pár méter, 10-20)
2.nálunk bizti nem, de hogy máshol?
3. sztem több, mint 60e(béta tippje), de még csak tippelni sem tudnék...talán 250e
szülinap: 6(átlagban)
4.a vulkán kráterjétől számítva: nem lehet sok...szerintem nem lövell magasra (pár méter, 10-20)
Kb. dél az én olvasatomban 12 óra +/- max 5 perc!

Szülinapos kérdés beugratós, de jó!
Mérvadó a fórum órája: ekkor adtad meg a választ, vagyis homepictures #3085 | ma 11:49 , holott homepictures #3084 | ma 09:39-kor aszondta vala, hogy:
"Kb délig lehet tippelgetni."
No, meg ahol élek, ott is mán 12:49 vót, úgyhogy a türelmi ötpercet régösrégön möghaladá vala, no!
Kellemetös hétbütüt!
"Kb délig lehet tippelgetni."
No, meg ahol élek, ott is mán 12:49 vót, úgyhogy a türelmi ötpercet régösrégön möghaladá vala, no!

Kellemetös hétbütüt!

Katicika #3086

Én is ezt mondom!A definicijó a körülbelüli pontosság szubjektivitása, amely az emberekre eső föld ötpercenkénti reakció-idejében viszonyodik meggyőzően!