Gumival tulajdonképpen nem történik meg a szex, hiszen a szerveink nem érnek egymáshoz. Csupaszon, beleélvezve a puncimba, az az igazi. Így teljes az odaadás és a testem megszerzése!
szuper estéd lehetett.
(Ez egy válasz Bmwpower523 üzenetére (2019. 09. 21. szombat 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 21. szombat 15:29
Sziasztok! Én a volt párom egy netes társkeresőn ismertem meg. Sokat beszéltünk és két nap múlva már egy hotelba voltunk. Előtte elmondta hogy a pasija szinte hozzá sem nyúl már egy ideje. Én szépen készültem és vittem gumit de ő már az első randin szopni kezdett és mire észbe kaptam már lovagolt a farkamon. Tele is élveztem rendesen. Kérdeztem hogy nem kellett volna gumi? Azt mondta hónapokkal ezelőtt volt pasival és míg szopott felrakott egy kúpot ugy hogy nem lehet terhes. Az nap éjszaka még háromszor akarta hogy dugjam mert úgy ki van éhezve. A gumit utálja azt viszont élvezi és imádja mikor tele élvezik a punciját.
Mi is így gondoljuk. Ha már valakivel eljutunk odáig bizalmi szinten, hogy ágyba bújunk, akkor az legyen igazi. Természetesen az más, ha valaki a baba ellen védekezne gumival.
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2020. 06. 03. szerda 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 03. szerda 19:46
Gumival tulajdonképpen nem történik meg a szex, hiszen a szerveink nem érnek egymáshoz. Csupaszon, beleélvezve a puncimba, az az igazi. Így teljes az odaadás és a testem megszerzése!
Igen az volt de ezt meg tudta fokozni is csak sajnos nem tartott sokáig.
(Ez egy válasz tbbela üzenetére (2020. 06. 04. csütörtök 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Bizony gumi nélkül az igazi!
Nálunk minden héten landol idegen sperma (is) a punciban, ez mindkettőnknek isteni érzés.
Semmit sem szabad azonban a véletlenre bizni, ezért a punci gyógyszerrel védett és rajtam kivül csakis letesztelt, megbizható partner élvezhet belé...
Nálunk minden héten landol idegen sperma (is) a punciban, ez mindkettőnknek isteni érzés.
Semmit sem szabad azonban a véletlenre bizni, ezért a punci gyógyszerrel védett és rajtam kivül csakis letesztelt, megbizható partner élvezhet belé...
Gumi nélkül? Csak a párommal.
Egyet értek. Kizárólag a párommal voltam gumi nélkül. Nálam kizáró ok lenne ha a partner gumi nélkül szeretné.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 11. csütörtök 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 11. csütörtök 05:29
Törölt felhasználó (4269692)
Gumi nélkül? Csak a párommal.
Szerti a pàrod ha punciba èlveznek
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2020. 06. 04. csütörtök 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 04. csütörtök 23:16
Sziaaztok,szivesen ismerkednék veletek 43 éves nagyon pitens roma férfi vagyok.
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2020. 06. 04. csütörtök 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szereti, de nem mindegy ki élvez belé!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 11. csütörtök 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 11. csütörtök 07:35
Törölt felhasználó (4352362)
VIP
Szerti a pàrod ha punciba èlveznek
Kérlek , írjátok meg itt , ha összejött a találkozó az általatok keresett pontokban. Esetleg annonim képes beszámoló is lehetne.
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2020. 06. 13. szombat 01:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Nagyon szép feleséged lehet így ami látszik a nyilvános képeken, gratula!
Csak kiváncsi lennék, hogyan teszteled le?
Ez jó kérdés!? Még is hogyan teszteled?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 13. szombat 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 13. szombat 07:42
Törölt felhasználó (4286482)
Szia!
Milyen tesztelésre gondolsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 13. szombat 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 13. szombat 07:42
Szia!
Te írtad, hogy csakis letesztelt megbízható élvezhet belé. Hogyan tezsteled le? Csak mert kétlem, hogy roma férfiak sorban állnának a nemibeteg gondozó elött friss tesztekért.
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2020. 06. 13. szombat 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
1. Roma férfiak között is van igényes, csakis ilyen jöhet szóba! 2. Megbizható és diszkrét orvos jóbarátunk segitségével oldjuk ezt a dolgot, az első alkalom előtt és bizonyos időközönként újra, fő a biztonság! Nagyon alaposan és precizen kezeljük ezt a dolgot, aki pedig minden szempontból megfelel olyan élményben részesül, amit soha nem felejt el...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 13. szombat 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 13. szombat 17:48
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 13. szombat 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Te írtad, hogy csakis letesztelt megbízható élvezhet belé. Hogyan tezsteled le? Csak mert kétlem, hogy roma férfiak sorban állnának a nemibeteg gondozó elött friss tesztekért.
Mi mindig gumi nélkül csináljuk. Úgy az igazi
Nem szeretnék trollkodni.De a lapotok olvasva midketten Egyetemet végzettek vagytok, tehát az átlagnál mindenképpen magasabb kúltúrával , lexikális tudással , stbb ...rendelkeztek. Álltalában az ilyen családoknál a baráti kör is hasonló körökböl valók. Ez az álltalános általlában. Nekem kicsit sántít az amit itt írtok.De! Ez cssk az én véleményem , lehet semmi köze a valósághoz.
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2020. 06. 13. szombat 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 13. szombat 23:19
1. Roma férfiak között is van igényes, csakis ilyen jöhet szóba! 2. Megbizható és diszkrét orvos jóbarátunk segitségével oldjuk ezt a dolgot, az első alkalom előtt és bizonyos időközönként újra, fő a biztonság! Nagyon alaposan és precizen kezeljük ezt a dolgot, aki pedig minden szempontból megfelel olyan élményben részesül, amit soha nem felejt el...
Nekem is olyan érzésem van, hogy ezt a reglapot csak a piszkos fantáziák szűlték de nem valós. Bocs ha tévedek!
Nem igazán értjük mi köze a végzettségünknek a vágyainkhoz? Ez talán kizárja azt, hogy egyedi, nem hétköznapi vágyaink legyenek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 14. vasárnap 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 14. vasárnap 08:42
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 14. vasárnap 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4269692)
Nem szeretnék trollkodni.De a lapotok olvasva midketten Egyetemet végzettek vagytok, tehát az átlagnál mindenképpen magasabb kúltúrával , lexikális tudással , stbb ...rendelkeztek. Álltalában az ilyen családoknál a baráti kör is hasonló körökböl valók. Ez az álltalános általlában. Nekem kicsit sántít az amit itt írtok.De! Ez cssk az én véleményem , lehet semmi köze a valósághoz.

19880327

darkan999