Sziasztok! Debrecenbe keresek v ismerkednék hölgyel 37töl 55 évesig. Napközbeni találkozásra és szexre! A jelentkezését privátba kérném elérhetőséget! Alkat nem számít és azsem ha férjnél vagy! Legyen szép napotok!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Győrben illetve környéken (+80km) ismerkednék alávetettséget próbáló hölggyel illetve vonzó hölgytagú vegyes párral aki/akik szívesen vennék ebben a fétisben kezdő dominanciát gyakorló férfi közeledését.
Győrben illetve környéken (+80km) ismerkednék alávetettséget próbáló hölggyel illetve vonzó hölgytagú vegyes párral aki/akik szívesen vennék ebben a fétisben kezdő dominanciát gyakorló férfi közeledését.
Bács megyében keresek kikötözést kedvelő nőt párt ❤️
Debrecen Nyíregyháza + 50 km környékén domináns, határozott férfit, férfiakat, párokat keresek, akár idősebbeket is, akiket alázatosan ki tudok szolgálni. Rövid és hosszú távon egyaránt.
Bárki torkon baszhat, korhatár nélkül, ahogy akarod. Hosszan, mélyen, keményen. Még a hatalmas vibrátoromat is lenyomhatod a torkomon..Hosszan nyalom a puncit. Szeretem a pisiivást, a mélytorkot és a nyilvános meztelenséget, szexet a szabadban. Pisilj és élvezz a számba! Szeretem, amikor meztelenül fényképeznek és filmeznek, még szex közben is. Tudok utazni. Diszkrét vagyok. Írj!
Bárki torkon baszhat, korhatár nélkül, ahogy akarod. Hosszan, mélyen, keményen. Még a hatalmas vibrátoromat is lenyomhatod a torkomon..Hosszan nyalom a puncit. Szeretem a pisiivást, a mélytorkot és a nyilvános meztelenséget, szexet a szabadban. Pisilj és élvezz a számba! Szeretem, amikor meztelenül fényképeznek és filmeznek, még szex közben is. Tudok utazni. Diszkrét vagyok. Írj!
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki szeret foglalkozni egy férfi fenekével, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
44 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki szeret foglalkozni egy férfi fenekével, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

44 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Strapon kedvelo holgyet keresnek debrecen es kornyeken
Harisnyás és/vagy magassarkú cipős lád kényeztetésére( csókolgatás, simogatás, masszírozás) keresek lábfétish kedvelő hölgyet. Szexmentesen!! Maximum a végén a láb látványára kézzel magamnak megoldom. Létezik ilyen hölgy?
Sub férfiként keresek extrém kövér, 200 kg körüli domináns hölgyet.Mindent megtennék egy ekkora nőért!
Sziasztok!
Párokhoz,nőkhöz csatlakoznék.
Szeretem a szex minden formáját, benne vagyok minden fantázia dús szexben is. Imádok kényesztetni ,szeretem az összes pózt. Kedvencek elől nyakban a láb, kutyapóz.
Hely: Szegeden 9-11 óráig minden szerdán. Helyem van.
Rólama: Barátságos, magamra igényes 36 éves férfi vagyok, 180cm magas,90kg sportos alkat,barna haj. Eléggé potens vagyok ha lehetne a nap 24 órájában is készenléti állapotban a szerszámom
Párokhoz,nőkhöz csatlakoznék.
Szeretem a szex minden formáját, benne vagyok minden fantázia dús szexben is. Imádok kényesztetni ,szeretem az összes pózt. Kedvencek elől nyakban a láb, kutyapóz.
Hely: Szegeden 9-11 óráig minden szerdán. Helyem van.
Rólama: Barátságos, magamra igényes 36 éves férfi vagyok, 180cm magas,90kg sportos alkat,barna haj. Eléggé potens vagyok ha lehetne a nap 24 órájában is készenléti állapotban a szerszámom
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Holnap napközben Debrecen- Nyíregyháza környékén, mélytorkosan szopnék, meztelenkednék.
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj!
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj!
Sziasztok! Van-e Vas megyében egy olyan Nő vagy Hölgytagú pár aki be/fel avatna egy análisan szűz pasit felcsatolható műfarokkal?Át szeretném élni a Strap-on szex élményét amikor egy Nő így magáévá tenne.
Domináns, határozott férfit, férfiakat, párokat keresek, akár idősebbeket is, akiket alázatosan ki tudok szolgálni. Rövid és hosszú távon egyaránt.
Dél Balaton környékén keresnék domot ,dominát.
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Párunk hölgytagja kizárólag biszexuális vagy leszbikus beállítottságú szolga hölgyet keres. Ha érdekel a dolog, kérlek írj üzit és megbeszéljük a részleteket. Diszkréció garantált és elvárt.
Bdsm témához keresek partnert, én mazo/switch.
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.