Hölgy partnert keresek !!!
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevohatunk .
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Ribancom keresem minden jóra
Anál tágitásra pumpálásra ,elektro sex és sok minden más jóra keresek aktiv férfit,férfiakat ,használj kedved szerint
Sziasztok!
Jövőhét péntekre keresek gyönyörű, szeximádó, 30as szeretőm extrém használatára 1-2 perverz, domináns férfit. Vivi nagyon erősen SUB beállítottságú, imádja ha keményen használva van. Át szeretné élni a teljes
Jövőhét péntekre keresek gyönyörű, szeximádó, 30as szeretőm extrém használatára 1-2 perverz, domináns férfit. Vivi nagyon erősen SUB beállítottságú, imádja ha keményen használva van. Át szeretné élni a teljes
me
, így idős, teltebb, nem kifejezetten vonzó férfiak előnyben a kiválasztásnál.
alf
ga alf
lá alf
zottságot
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
TOVÁBBÁ nagy odaadással vetném magamat egy S-M képzésbe, mint lelkes tanuló. Elsődlegesen a passzív-sub oldalon, és eleinte lájtos(abb)an. A vágyaimat felturbózó kedvcsináló (sajnos csak) néhány hónapos kezdeten már túl vagyok.
Bár vannak korlátaim, vallom, az ember sohase mondja, hogy soha. Amúgy meg mi a fene az, hogy "perverz"?!?
Jut eszembe, az se lenne ellenemre (sőőőt!), ha többedmagammal lennék tanuló, bármelyik oldalt tanulgatva..
Üdv
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
TOVÁBBÁ nagy odaadással vetném magamat egy S-M képzésbe, mint lelkes tanuló. Elsődlegesen a passzív-sub oldalon, és eleinte lájtos(abb)an. A vágyaimat felturbózó kedvcsináló (sajnos csak) néhány hónapos kezdeten már túl vagyok.
Bár vannak korlátaim, vallom, az ember sohase mondja, hogy soha. Amúgy meg mi a fene az, hogy "perverz"?!?
Jut eszembe, az se lenne ellenemre (sőőőt!), ha többedmagammal lennék tanuló, bármelyik oldalt tanulgatva..
Üdv
Keresek domináns férfit aki egyoldalúan használja a szám szopatásra nyalatásra, de viszonozni semmilyen körülmények kozott nem akarja. 50 éves szakállas pasi vagyok 11 ker.
Sziasztok!
Köszönöm a sok megkeresést. Mindössze annyit szeretnék tisztázni, hogy komolyan gondoltam, amikor azt írtam, hogy előtte képet kérek.
Nyilván ez a részedről is egy bizalmi kérdés, de sokkal inkább az enyémről, hiszen beengedlek a saját életterembe.
A másik ok pedig az, hogy heteró vagyok, és ez a játék számomra a domináns vágyaim megéléséről szól. Ezzel együtt jár, hogy nem fogok minden jelentkezést elfogadni, csak azt, akinél az arcod alapján egyáltalán el tudom képzelni ezt a helyzetet. Számomra az ember a fontos és nem pusztán az aktus, bármikor hozzá tudok jutni.
Beviszlek az irodámba, letérdeltetlek, lehajtod a fejedet, és csendben vársz, amig megszopatlak. Ha végeztem veled, lekísérlek és elküldelek.
Hétköznap, napközben, a Bartók Béla úton.
Azt garantálom, hogy rajtunk kívül senki nem fogja tudni, mi történt, és más előtt nem alázlak meg.
Ezt kérlek fogadd el, hogy így fog történni. Nyilván tisztában vagyok vele, hogy van, akit ez izgat, és van, akit nem, de nálam ez így működik. Ha ez neked nem fér bele, akkor valószínűleg nem egymást keressük.
Köszönöm a sok megkeresést. Mindössze annyit szeretnék tisztázni, hogy komolyan gondoltam, amikor azt írtam, hogy előtte képet kérek.
Nyilván ez a részedről is egy bizalmi kérdés, de sokkal inkább az enyémről, hiszen beengedlek a saját életterembe.
A másik ok pedig az, hogy heteró vagyok, és ez a játék számomra a domináns vágyaim megéléséről szól. Ezzel együtt jár, hogy nem fogok minden jelentkezést elfogadni, csak azt, akinél az arcod alapján egyáltalán el tudom képzelni ezt a helyzetet. Számomra az ember a fontos és nem pusztán az aktus, bármikor hozzá tudok jutni.
Beviszlek az irodámba, letérdeltetlek, lehajtod a fejedet, és csendben vársz, amig megszopatlak. Ha végeztem veled, lekísérlek és elküldelek.
Hétköznap, napközben, a Bartók Béla úton.
Azt garantálom, hogy rajtunk kívül senki nem fogja tudni, mi történt, és más előtt nem alázlak meg.
Ezt kérlek fogadd el, hogy így fog történni. Nyilván tisztában vagyok vele, hogy van, akit ez izgat, és van, akit nem, de nálam ez így működik. Ha ez neked nem fér bele, akkor valószínűleg nem egymást keressük.
kár hogy messze vagy :(
(Ez egy válasz Alazok üzenetére (2026. 07. 22. szerda 02:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Hello.
Rossz voltál esetleg a párod nem jól viselkedett?
Gyere és megbüntetlek. Kötözés, fenekelés, kényszer francia, pofozás...
Hétköznap 15-17 óra közt van idöm, helyem, illetve szombaton..
Komárom közvetlen közelében helyem van
Rossz voltál esetleg a párod nem jól viselkedett?
Gyere és megbüntetlek. Kötözés, fenekelés, kényszer francia, pofozás...
Hétköznap 15-17 óra közt van idöm, helyem, illetve szombaton..
Komárom közvetlen közelében helyem van
Szegeden ha van dominàns nő lennék a subja!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Fiatal srác borsodi dominat szolgalna
Borsod megyei dominát keresek minden jóra.
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Hölgy partnert keresek !!!
Aktivat keresek ,használható vagyok
42/190/82 férfi vagyok. Kaposváron keresek hölgyet titkos kapcsolathoz.