Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Most hétvégén szopnék férfias, igényes, 40-60 közötti pasit. Kocsiban, szabadban, vagy nálad.

Passzív Bi mazo pasiként keresem játszótársam Tolna megyében. Helyem van.
Seggnyalo szolgat keresek Miskolc
Teljesen kezdő , domináns férfi vagyok. Tetszene , izgatna , érdekelne ha megismerkednék egy partnerrel aki izgalmasnak találja, izgatja szexuálisan, ha kinevetik, megalázzák, csúnyán beszélnek vele , egy szolgának, köcsögnek nézik és úgy is bánnak vele. Természetesen előtte egyeztetve, lebeszélve mi izgatja pontosan és mi nem. Természetesen a “szerep” addig tart amíg lebeszéljük. Utána platformon megbeszélhetjük milyen volt , mit lehetne és hogyan , hogy jobb , élvezhetőbb legyen mégjobban. Verés (durva) engem nem izgat. Most nem arra gondolok, hogy esetleg rácsapok egy élvezhetőt vagy egy kis korbács akár vagy hátra hajhúzás ésszel. Számomra izgalmas ha “””bezárhatom””” 1.5 órára pld. Az irodámba és bemegyek mindig , parancsolok, alázom ….
Valaki szűz popsiba dugná Ózdon?
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Ma este jó faszú férfinak szopnék. Szeretek hosszan szopni, golyót nyalni, torkozni. A gecit szeretem arcra vagy szájba kapni.Hely van, bp 10 ker.
Domináns pár vagyunk – szolgát keresünk. Használni fogunk.
Mi egy igényes, tapasztalt pár vagyunk, egy kifejezetten vonzó, csinos, domináns hölggyel. Nem keresünk kapcsolatot, nem keresünk barátot. Egy alázatos, engedelmes férfit keresünk, aki szolgálni akar. Használható akar lenni. Eszköz, játékszer, amit akkor és úgy veszünk elő, amikor nekünk jól esik.
Feladatod egyszerű: ha szomjasak vagyunk, te töltöd a poharat. Ha úgy döntünk, sarokba állítunk – és ott is maradsz. Ha azt mondjuk, vetkőzz, akkor vetkőzöl. Ha a nő lábait akarjuk kényeztettetni, akkor azt csókolgatod, nyalod, imádod. És ha épp négylábra állítunk, hogy lerakjuk rád a lábunkat vagy az italainkat, akkor te vagy az asztal – mozdulatlanul, engedelmesen.
Semmit nem kérdezel, nem gondolkodsz. Végrehajtod. Élvezed. Mert ez az, ami vagy: egy szolga. Egy alárendelt, akit mi formálunk, használunk, irányítunk.
Küldj teljes alakos és intim fotót. Higiénia, igényesség alap. Kor nem számít – de hogy fel tudsz-e izgulni attól, hogy egy domináns pár uralma alá kerülsz, az igen. Csak komoly jelentkezőket várunk. Ne írj, ha nem tudod, mi az az engedelmesség.
Mi egy igényes, tapasztalt pár vagyunk, egy kifejezetten vonzó, csinos, domináns hölggyel. Nem keresünk kapcsolatot, nem keresünk barátot. Egy alázatos, engedelmes férfit keresünk, aki szolgálni akar. Használható akar lenni. Eszköz, játékszer, amit akkor és úgy veszünk elő, amikor nekünk jól esik.
Feladatod egyszerű: ha szomjasak vagyunk, te töltöd a poharat. Ha úgy döntünk, sarokba állítunk – és ott is maradsz. Ha azt mondjuk, vetkőzz, akkor vetkőzöl. Ha a nő lábait akarjuk kényeztettetni, akkor azt csókolgatod, nyalod, imádod. És ha épp négylábra állítunk, hogy lerakjuk rád a lábunkat vagy az italainkat, akkor te vagy az asztal – mozdulatlanul, engedelmesen.
Semmit nem kérdezel, nem gondolkodsz. Végrehajtod. Élvezed. Mert ez az, ami vagy: egy szolga. Egy alárendelt, akit mi formálunk, használunk, irányítunk.
Küldj teljes alakos és intim fotót. Higiénia, igényesség alap. Kor nem számít – de hogy fel tudsz-e izgulni attól, hogy egy domináns pár uralma alá kerülsz, az igen. Csak komoly jelentkezőket várunk. Ne írj, ha nem tudod, mi az az engedelmesség.
Egy álom valóraválltásához keresem Vas megyében (Szombathely) azt a Lányt,Nőt vagy Párt aki be tudná teljesíteni .A legnagyobb álmom,hogy fordított felállásban a Női nem felcsatolhatóval análisan elvenné a hátsóm szüzességét.Magára az érzésre vagyok kíváncsi milyen lehet a műfarok végén lenni amikor a Női nem diktálja a tempót.Ha magadra ismertél vagy csak szimplán valóra válltanád akkor privát üzenetben keres meg.Pároknál csakis a Női nem jöhet szóba felcsatolhatóval.
Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van
Domináns, határozott férfit, férfiakat, párokat keresek, akár idősebbeket is, akiket alázatosan ki tudok szolgálni. Rövid és hosszú távon egyaránt.
Bárki torkon baszhat, korhatár nélkül, ahogy akarod. Hosszan, mélyen, keményen. Még a hatalmas vibrátoromat is lenyomhatod a torkomon..Hosszan nyalom a puncit. Szeretem a pisiivást, a mélytorkot és a nyilvános meztelenséget, szexet a szabadban. Pisilj és élvezz a számba! Szeretem, amikor meztelenül fényképeznek és filmeznek, még szex közben is. Tudok utazni. Diszkrét vagyok. Írj!
Bárki torkon baszhat, korhatár nélkül, ahogy akarod. Hosszan, mélyen, keményen. Még a hatalmas vibrátoromat is lenyomhatod a torkomon..Hosszan nyalom a puncit. Szeretem a pisiivást, a mélytorkot és a nyilvános meztelenséget, szexet a szabadban. Pisilj és élvezz a számba! Szeretem, amikor meztelenül fényképeznek és filmeznek, még szex közben is. Tudok utazni. Diszkrét vagyok. Írj!
Vasárnap szopnék férfias, igényes, 40-60 közötti pasit. Kocsiban, szabadban, vagy nálad.

Sziasztok.
Sziasztok!Uni/aktív pasit keresek Veszprém környékén.Hely megoldható, sokmindent kipróbálnék.
Olvass adatlapot!

Balatonfüredi nyitottt pasi vagyok.
Tel számot írj. Most is találkozhatunk.
Tel számot írj. Most is találkozhatunk.
Üdvözlet
Zalaegerszegen keresem szpmbat estére Uralkodóm Férfi Nő,vsgy Pár személyében
Nálam , vagy Nálad,Nálatok
Zalaegerszegen keresem szpmbat estére Uralkodóm Férfi Nő,vsgy Pár személyében
Nálam , vagy Nálad,Nálatok
Párommal.keresünk szegeden sub férfit hellyel
Fenekelés hereszadi témákban ismerkednék.