BDSM (dominancia-alávetettség és S/M)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

BDSM jelentése: kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

[I]!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5557   2025. 06. 16. hétfő 17:16
Tibibibi71 Tibibibi71
Debrecenit, vagy a környéken élőt kresek, aki hétköznap délelőtt, a természetben elbújva dominánsan szopatna, s mikor teleélvezte a szám, utána bele is pisile.
#5556   2025. 06. 16. hétfő 09:42
laczko-daniel laczko-daniel
Nyugodt kôrûlmènyek kozott, beôntèssel, prosztata masszàzzsal, oralis ôrômôkkel, sok- sok gecivel, ùjjazàssal, vègsô multi orgazmussal keresek Bp- en bi pasit
#5555   2025. 06. 16. hétfő 09:27
Falo10 Falo10
Domina nőt keresek szegeden sub be állitotságú vagyok igazán alázhat
#5554   2025. 06. 15. vasárnap 16:04
starrrr8 starrrr8
28 éves Intelligens, megbízható, ápolt, diszkrét, vezető beosztásban dolgozó férfiként keresek. Megfelelő egzisztenciával rendelkezem. Magamra és környezetemre igényes vagyok. Egyedül élek, helyem van, utazni is tudok (Miskolc mellett élek). Szeretem a szerepjátékokat is, illetve a BDSM-et. Ehhez keresnék switch vagy domináns hölgyet, esetleg domináns párt. Inkább a szub oldalam élném meg, de tudok domináns is lenni. Miskolc mellett élek, helyem van, utazni tudok. Eszközeim szintén vannak, illetve tapasztalatom is a témában.
Jelentkezz!
Vagy itt is: bellsay1 kukac gmail pont com
#5553   2025. 06. 15. vasárnap 11:14
kamkib kamkib
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút-pasit, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
Akár egy ((lájtosabb)) s-m keretében is (sőőőt), mint sub..
#5552   2025. 06. 15. vasárnap 11:07
veszpremx veszpremx
Kezdő bi pasiként keresek mára párokat, bi pasikat, aki szeretnének újdonságokat kipróbálni.Uni/passzív szerep izgat, szeretem a női fehérneműt magamon. Veszprém és Győr kötött, aki találkozni akar, nem csak írogatni.
#5551   2025. 06. 14. szombat 15:35
cuki fiuka cuki fiuka
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
#5550   2025. 06. 14. szombat 10:47
X Törölt felhasználó (4770717)
Üdv!
Hölgy vagy pár előtt szívesen kiverném. Szabadban, autóban, szinte bárhol.
Ha kell utazom is. Nem gond. Privátban írj kérlek mert itt nem biztos hogy látom.
#5549   2025. 06. 14. szombat 01:42
Latex2 Latex2
Sziasztok!Felcsatolhatós játszadozáshoz keresem Női partnerem.Azt aki a szűz fenekemet jól megdolgozná és felavatná.A mű farkadra tűznél és alaposan megdugnál mint egy ribancot.
#5548   2025. 06. 13. péntek 23:38
shadoe shadoe
Bdsm partnerrel ismerkednék. Online is, ha nagy köztünk a táv.
#5547   2025. 06. 13. péntek 14:26
Subfiu Subfiu
Miskolcon keresek domináns hölgyet
#5546   2025. 06. 13. péntek 07:53
Napraforgó. Napraforgó.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
#5545   2025. 06. 12. csütörtök 14:53
kopaszkutya kopaszkutya
Szia!
Alárendeltséget kedvelő, sub nővel ismerkednék. Tapasztalat előny, de nem elvárt! Ami elvárt, az a tisztelet!

Lehetsz idősebb, fiatalabb, MILF... a lényeg, hogy tanulni és szolgálni akarj!
#5544   2025. 06. 12. csütörtök 00:35
Gepesz28 Gepesz28
Sziasztok!
Valaki esti orál kaland Ózdon?
#5543   2025. 06. 11. szerda 20:45
fairYx fairYx
Van valaki Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd környékén?
21 éves sportos srác vagyok, átlag feletti mérettel. :3 Vannak képeim az oldaon
#5542   2025. 06. 11. szerda 19:44
sweetemotion69 sweetemotion69
Sziasztok! Olyan partnert keresek, aki valóban tudja mit jelent a bdsm! Aki tisztában van a vágyaival és van bátorsága azokat megélni. Tapasztalt, domináns 40-es férfi vagyok. Csak a fantáziánk szab határt! Kizárólag nőt keresek!
#5541   2025. 06. 11. szerda 16:32
veszpremx veszpremx
Kezdő bi pasiként keresek párokat, bi pasikat, aki szeretnének újdonságokat kipróbálni.Uni/passzív szerep izgat, szeretem a női fehérneműt magamon. Veszprém 60km-es környékéről irjatok, aki találkozni akar, nem csak írogatni.
#5540   2025. 06. 11. szerda 12:58
Győripár2 Győripár2
Sziasztok! Ma késő este keresünk fiatal srácot Pápa környékén.
#5539   2025. 06. 11. szerda 06:24
0ioi0 0ioi0
Exhibicionistát keresek aki szabadban utasításaimra feladatokat hajtana végre. Dabas ujhartyán környéke
#5538   2025. 06. 11. szerda 01:51
Oszintegondolat Oszintegondolat
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék hölgyekhez vagy párokhoz alárendelt szerepben.
25 éves helyes,ápolt, rendes fiú vagyok .
Helyileg Budapest.

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2015. 05. 23. szombat
Üzenetek: 5617db
Utolsó üzenet: ma 02:12

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!