Debrecenit, vagy a környéken élőt kresek, aki hétköznap délelőtt, a természetben elbújva dominánsan szopatna, s mikor teleélvezte a szám, utána bele is pisile.
Nyugodt kôrûlmènyek kozott, beôntèssel, prosztata masszàzzsal, oralis ôrômôkkel, sok- sok gecivel, ùjjazàssal, vègsô multi orgazmussal keresek Bp- en bi pasit
Domina nőt keresek szegeden sub be állitotságú vagyok igazán alázhat
28 éves Intelligens, megbízható, ápolt, diszkrét, vezető beosztásban dolgozó férfiként keresek. Megfelelő egzisztenciával rendelkezem. Magamra és környezetemre igényes vagyok. Egyedül élek, helyem van, utazni is tudok (Miskolc mellett élek). Szeretem a szerepjátékokat is, illetve a BDSM-et. Ehhez keresnék switch vagy domináns hölgyet, esetleg domináns párt. Inkább a szub oldalam élném meg, de tudok domináns is lenni. Miskolc mellett élek, helyem van, utazni tudok. Eszközeim szintén vannak, illetve tapasztalatom is a témában.
Jelentkezz!
Vagy itt is: bellsay1 kukac gmail pont com
Jelentkezz!
Vagy itt is: bellsay1 kukac gmail pont com
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút-pasit, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
Akár egy ((lájtosabb)) s-m keretében is (sőőőt), mint sub..
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút-pasit, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
Akár egy ((lájtosabb)) s-m keretében is (sőőőt), mint sub..
Kezdő bi pasiként keresek mára párokat, bi pasikat, aki szeretnének újdonságokat kipróbálni.Uni/passzív szerep izgat, szeretem a női fehérneműt magamon. Veszprém és Győr kötött, aki találkozni akar, nem csak írogatni.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Üdv!
Hölgy vagy pár előtt szívesen kiverném. Szabadban, autóban, szinte bárhol.
Ha kell utazom is. Nem gond. Privátban írj kérlek mert itt nem biztos hogy látom.
Hölgy vagy pár előtt szívesen kiverném. Szabadban, autóban, szinte bárhol.
Ha kell utazom is. Nem gond. Privátban írj kérlek mert itt nem biztos hogy látom.
Sziasztok!Felcsatolhatós játszadozáshoz keresem Női partnerem.Azt aki a szűz fenekemet jól megdolgozná és felavatná.A mű farkadra tűznél és alaposan megdugnál mint egy ribancot.
Bdsm partnerrel ismerkednék. Online is, ha nagy köztünk a táv.
Miskolcon keresek domináns hölgyet
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Szia!
Alárendeltséget kedvelő, sub nővel ismerkednék. Tapasztalat előny, de nem elvárt! Ami elvárt, az a tisztelet!
Lehetsz idősebb, fiatalabb, MILF... a lényeg, hogy tanulni és szolgálni akarj!
Alárendeltséget kedvelő, sub nővel ismerkednék. Tapasztalat előny, de nem elvárt! Ami elvárt, az a tisztelet!
Lehetsz idősebb, fiatalabb, MILF... a lényeg, hogy tanulni és szolgálni akarj!
Sziasztok!
Valaki esti orál kaland Ózdon?
Valaki esti orál kaland Ózdon?
Van valaki Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd környékén?
21 éves sportos srác vagyok, átlag feletti mérettel. :3 Vannak képeim az oldaon
21 éves sportos srác vagyok, átlag feletti mérettel. :3 Vannak képeim az oldaon
Sziasztok! Olyan partnert keresek, aki valóban tudja mit jelent a bdsm! Aki tisztában van a vágyaival és van bátorsága azokat megélni. Tapasztalt, domináns 40-es férfi vagyok. Csak a fantáziánk szab határt! Kizárólag nőt keresek!
Kezdő bi pasiként keresek párokat, bi pasikat, aki szeretnének újdonságokat kipróbálni.Uni/passzív szerep izgat, szeretem a női fehérneműt magamon. Veszprém 60km-es környékéről irjatok, aki találkozni akar, nem csak írogatni.
Sziasztok! Ma késő este keresünk fiatal srácot Pápa környékén.
Exhibicionistát keresek aki szabadban utasításaimra feladatokat hajtana végre. Dabas ujhartyán környéke
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék hölgyekhez vagy párokhoz alárendelt szerepben.
25 éves helyes,ápolt, rendes fiú vagyok .
Helyileg Budapest.
Szívesen csatlakoznék hölgyekhez vagy párokhoz alárendelt szerepben.
25 éves helyes,ápolt, rendes fiú vagyok .
Helyileg Budapest.