Sziasztok!Vasárnapra vagy hétfőre keresek egy pasit aki felavatná a szűz popsimat.Nőibe lennék!Írjatok
Aktuális változatlanul.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 09. 04. péntek 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 04. péntek 19:16
Változatlanul keresek még egy Domot a Fődomom mellé egy hármasra.
Sziasztok! Olyan macikedvelő kanos pasikat keresek akik ráspriccelnének a farok bilincsemre és utana tisztára szopnám a faszát!! Szombat (09.05)estére keresnék ilyen pasikat debrecenben!!
Írj ha érdekel a dolog!!!!
Írj ha érdekel a dolog!!!!
Sziasztok!
Jövő hét péntektől(szept 11) következő keddig szabadságon leszek, keresek bárhol az országból 2 vagy több főt akikhez csatlakozhatnék.
Külön 1 ember is érdekel domináns férfi vagy nő személyében.
Jövő hét péntektől(szept 11) következő keddig szabadságon leszek, keresek bárhol az országból 2 vagy több főt akikhez csatlakozhatnék.
Külön 1 ember is érdekel domináns férfi vagy nő személyében.
Hölgy partnert keresek !!!
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevonhatunk
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevonhatunk
kecskeméti domonáns nő vagy párt keresek.
Változatlanul keresek még egy Domot a Fődomom mellé egy hármasra.
Helloka! Házibarátot keresünk Kecskeméten mára akár éjszakára is!
Hosszútávra is akár sub párt keresek heteronalapon Kecskeméten. Kizárólag 18-20 éves korosztály. Kezdők is.
Csevegjünk és kapja meg mindenki amire vágyik. Férfi tag csak csicskítást kaphat és nézheti.
40 éves vagyok
Fasz:19
Csevegjünk és kapja meg mindenki amire vágyik. Férfi tag csak csicskítást kaphat és nézheti.
40 éves vagyok
Fasz:19
Két férfi csinos nyitott sub nöt keres.
Várom továbbra is még egy Dom jelentkezését a Fődomom mellé egy hármasra, Paksról és környékéről.
Szép napot kívánok olyan partnert keresnék csak Èrden és környékén hátha esetleg van még valaki akit izgatnak esetleg a szexi lábak..... és szereti a hosszabb finom együttlétet.. :P
csak az irjon aki tényleg találkozni is!!!!
csak az irjon aki tényleg találkozni is!!!!
Változatlanul keresek még egy Domot, a Fődomom mellé, továbbra is egy hármasra.
Sziasztok! Ápolt, intelligens masszőr pasiként cuckold témában keresek párt aki szintén élvezi ezt a felállást! Megkereséseket privát üzenetbe várom! Ha szeretnétek egy megbízható pasival tölteni az időt ne habozzatok!
Helloka! Házibarátot keresünk Kecskeméten mára akár éjszaka is! Illetve holnapra is! Írj ha érdekel!
EXTRÉM ANYÁSODÓ NŐT KERESEK
Egy nagykorú nőt keresek, akiben nagyon erős az anyáskodó, gondoskodó ösztön, és ezt egy felnőtt férfi mellett szeretné megélni. ❤️
Olyan különleges kapcsolódást keresek, ahol az anyai szerep, a kötődés, a gondoskodás és az intimitás is helyet kaphat.
Ha benned is erősen él ez a vágy, szívesen megismernélek.
Egy nagykorú nőt keresek, akiben nagyon erős az anyáskodó, gondoskodó ösztön, és ezt egy felnőtt férfi mellett szeretné megélni. ❤️
Olyan különleges kapcsolódást keresek, ahol az anyai szerep, a kötődés, a gondoskodás és az intimitás is helyet kaphat.
Ha benned is erősen él ez a vágy, szívesen megismernélek.
Sziasztok párok/lányok/hölgyek.
Egy fiatal potens értelmes srác csatlakozna hozzátok/hozzád!
Közös nudizás/szerepjàtek/ formájában.
Whatsapp/Viber/googlechat adott.
Nem kamu-valós személy vagyok.!
Várom a jelentkezőket!
Sziasztok
Egy fiatal potens értelmes srác csatlakozna hozzátok/hozzád!
Közös nudizás/szerepjàtek/ formájában.
Whatsapp/Viber/googlechat adott.
Nem kamu-valós személy vagyok.!
Várom a jelentkezőket!
Sziasztok
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Helloka! Házibarátot keresünk Kecskeméten mára akár éjszaka is! Illetve holnapra is! Írj ha érdekel!
Végtelenségig aktuális az ajánlat.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 08. 31. hétfő 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Ivana P