Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok!
Ma este Debrecenben vagyok, hellyel rendelkezem. Keresek jó fej, intelligens, csinos párt bármilyen felállása, vagy hölgyet, transzneműt. A legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát, kötelező körök nincsenek! 33 éves 184 magas, jó megjelenésű, pozitív, intelligens, humoros, közvetlen férfi vagyok. Sok mindent ki lehet próbálni velem, nyitottság adott. Írjatok bátran.
Ma este Debrecenben vagyok, hellyel rendelkezem. Keresek jó fej, intelligens, csinos párt bármilyen felállása, vagy hölgyet, transzneműt. A legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát, kötelező körök nincsenek! 33 éves 184 magas, jó megjelenésű, pozitív, intelligens, humoros, közvetlen férfi vagyok. Sok mindent ki lehet próbálni velem, nyitottság adott. Írjatok bátran.
sub pasi szexpartnert keres , a leendő gazdám , kedvelem a megalázást a perverz játékokat !! imádom a többe szexet !!
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve is.
TOVÁBBÁ nagy odaadással vetném magamat egy S-M képzésbe, mint lelkes tanuló. Elsődlegesen a passzív-sub oldalon, és eleinte lájtos(abb)an. A vágyaimat felturbózó kedvcsináló (sajnos csak) néhány hónapos kezdeten már túl vagyok.
Bár vannak korlátaim, vallom, az ember sohase mondja, hogy soha. Amúgy meg mi az, hogy "perverz"?!?
Jut eszembe, az se lenne ellenemre (sőőőt!), ha többedmagammal lennék tanuló, bármelyik oldalt tanulgatva..
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve is.
TOVÁBBÁ nagy odaadással vetném magamat egy S-M képzésbe, mint lelkes tanuló. Elsődlegesen a passzív-sub oldalon, és eleinte lájtos(abb)an. A vágyaimat felturbózó kedvcsináló (sajnos csak) néhány hónapos kezdeten már túl vagyok.
Bár vannak korlátaim, vallom, az ember sohase mondja, hogy soha. Amúgy meg mi az, hogy "perverz"?!?
Jut eszembe, az se lenne ellenemre (sőőőt!), ha többedmagammal lennék tanuló, bármelyik oldalt tanulgatva..
Domináns párt lehet bi is, hölgyet keresnék Kaposvár és környékén .
Két férfi csinos sub nöt keres.
Kecskeméti domináns nőt vagy párt keresel
Sziasztok!
Valaki aktív aki Ózdon szopatna most?
Valaki aktív aki Ózdon szopatna most?
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Két férfi csinos sub nőt keres
Domináns, akár idős párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Alaznek
Sziasztok, Domináns hölgyet keresek akinek szótfogadhatok❤️
Extrém nagy puncit kenyeztetnek piszkosul imadok nyalni oklozes közben Estleg biszex par
Sziasztok!
Shiubari és kinbaku iránt érdeklődő hölgyet keresek, akivel a kötéseket gyakorolhatnám.
Shiubari és kinbaku iránt érdeklődő hölgyet keresek, akivel a kötéseket gyakorolhatnám.
Továbbra is keresem Uramat, Uraimat, akik megaláznának Paksról és környékéről, adatlapom szerint.
sziasztok, Sub pasi szexjátékszer lenne ! Alázható, használható vagyok
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Kedvedre torkoztathatsz, kúrhatod a torkom, bármekkora a faszod. Tegyél próbára!!! Bármekkora faszt tövig nyelek és bármeddig bírom, Dildóval is torkoztathatsz. imádok öklendezni, fuldokolni a faszon. Én egy sportos, fiatalos, ápolt teljesen biszex pasi vagyok. Exhibicionista vagyok, bárhol meztelenkedek gátlástalanul. Fotózni, videózni is lehet amatőr szex témában. Szeretem a kemény bánásmódot, alázhatsz, fenekelhetsz, pofozhatsz kedvedre.Akár le is hugyozhatsz, többesben is. Párokhoz is csatlakoznék, szívesen nyalok is bármeddig. Helyem nincs, de szívesen vagyok a szabadban és mobilis vagyok, szívesen megyek távolabbra is.
Két férfi csinos sub nőt keres