Ózd környékén 40 km és korzeteben alazok
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Domináns srác keresi belevaló szub partnerét, vagy olyan párt, ahol legalább a hölgy szub szerepben van.
Passzív Bi mazo pasiként, kevés tabuval keresek Hölgyet, urat, párt játszótársamnak Tolna megyében. Helyem van.
Orál, anál, CBT, játékokra.
Privin, vagy üzenetben kérem a jelentkezéseket.
Köszönöm!
Orál, anál, CBT, játékokra.
Privin, vagy üzenetben kérem a jelentkezéseket.
Köszönöm!
Submissive 29 éves, átlagos testalkatú fiú vagyok. Hetero alapon szolgálnék párt vagy hölgyet. Izgat a kiszolgáltatottság, dominancia. Engedelmes vagyok és szeretem a bdsm eszközöket. Budapest és környékén keresek, utazni tudnék.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony fiú vagyok.
Somogy -Zala megyében keresek domináns pasit.
Soproni párral vagy nővel ismerkednék
Alázatos szolgat keresek
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Sziasztok! Olyan partnert keresek, aki valóban tudja mit jelent a bdsm! Aki tisztában van a vágyaival és van bátorsága azokat megélni. Tapasztalt, domináns 40-es férfi vagyok. Csak a fantáziánk szab határt! Kizárólag nőt keresek!
Sziasztok!
Ma Ózdon valaki kezdő mackós srác száját nem tömné meg ?
Ma Ózdon valaki kezdő mackós srác száját nem tömné meg ?
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki kedveli a kicsit különlegesebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, plug,kötözés stb.Tapasztalat és fantázia van.Párok is.
Sziasztok. Ma késő délután, esti órákban párhoz csatlakoznék Budapesten vagy peremén.
Dogging, autós kaland, cuckold témákban.
Ápolt, hetero, 40-es, intelligens Magyar ffi vagyok.
Privi
Dogging, autós kaland, cuckold témákban.
Ápolt, hetero, 40-es, intelligens Magyar ffi vagyok.
Privi
Alázatos szolgat keresek kor alkat nem szamit
Sziasztok!
Ma délelőtt lány vagy pár aki fogadna Budapesten? Pároknál biszex is ok Strapont imádom!
Ma délelőtt lány vagy pár aki fogadna Budapesten? Pároknál biszex is ok Strapont imádom!
Mazoként ismerkednék, nagyon távolság esetén kamerán is rendelkezésre állok.
Sziasztok. Olyan párt keresék akinél nem zavarja hogy egy irányítható srác vagyok. Kedves,normalis,őszinte srác vagy és hosszabb távra keresék partnert!
Domináns párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok!Szombathely és környékén talállni egy perverz Nőt aki felcsatolhatójával megdugná a szűz hátsómat.Elkapna vele ráhúzna és megdugna mint egy ribit.Nagyon izgat a helyzet milyen lehet a műfarok másik végén lenni.
Párok is írhatnak de csakis olyanok akiknél a Hölgy tagja meg tenné ugyanezt.
SZÓLÓ PASIK NEM ÉRDEKELNEK!!!
Párok is írhatnak de csakis olyanok akiknél a Hölgy tagja meg tenné ugyanezt.
SZÓLÓ PASIK NEM ÉRDEKELNEK!!!