40 éves átlagos/vékony testalkatú, passzív biszex pasi vagyok.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Esztergom környékén keresek valakit aki elverné a seggem.
Budapesten napkozben raero lanyt part keresek akik straponnal/dildoval esetleg kezzel tagitananak. irj batran! tapasztalatom van! szolo sracok ne!
Fiatal bi passzív fiú keresne aktiv fiúkat akik este 8 óra után mikor oda érkezzem elvinne autóval vagy valahogyan és eljatszana velem vagy többen is elviselném egyszerre
Fiatal bi passzív fiú keresne aktiv fiúkat akik este 8 óra után mikor oda érkezzem elvinne autóval vagy valahogyan és eljatszana velem vagy többen is elviselném egyszerre
Dunántúlon keresem vendéglátóm,egynapos ottalvós szex találkozóra.Mindenben a kedvedben járok,lehet extrém,bizarr perverz(kevés kivétellel),ha van párod,barátod előny.Passzív női akár TS szerepben kedvelem.Ápoltság,diszkréció fontos.
Sziasztok!
Kezdő sub keresi Dom párját!
Borsod megyében lakom, de rugalmas vagyok.
Kérlek privátban írj!
Kezdő sub keresi Dom párját!
Borsod megyében lakom, de rugalmas vagyok.
Kérlek privátban írj!
Extrem, bizzart kedvelő 30-40 közötti nővel ismerkednek hosszu tavra minden jóra lehetoseg szerint bekes megye es környéke erd privatba
Keresek olyan hetero urat,fiút aki szívesen megnézne barátnőm amatőr szexfilmjét,és szívesen hokizna rá velem...
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Melegek ne!Igényes ápolt srác vagyok.Pestmegye.
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Melegek ne!Igényes ápolt srác vagyok.Pestmegye.
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Ápolt aranyos fiú vagyok.

Valaki elseggelhetne ma. Vagy amit akar. Eléggé kivagyok.
Perverz játszótársam keresem Tatabányán és környékén!
Vas megye,partnereket keresünk,mélytorok,pisi,stb.csak komoly partner irjon
Sopronban kezdőként érdeklődnék a téma iránt.
Imádok szopni, nyelni, nyalni, és még sok mindent szeretek. AKTÍV srácokat keresek! Érd-Bp. és környékéről? Valakik? Írj üzit!!
Sziasztok!
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es hölggyel vagy házaspárral a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében. Bemutatkozásom illetve fotóim megtalálhatóak az adatlapomon. Rendelkezem védettségi igazolvánnyal.
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es hölggyel vagy házaspárral a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében. Bemutatkozásom illetve fotóim megtalálhatóak az adatlapomon. Rendelkezem védettségi igazolvánnyal.
Szub nőt keresek beszélgetésre, "kardnyelésre" és egyéb játékokra.
Olyan budapesti, hellyel rendelkező hölgyet keresek, aki szereti kézzel kielégíteni a férfiakat, többszőr egymás után! Hálából egy órán át fogom nyalnia puncidat!
Előny: ha szőrös a puncid, és kicsik a melleid---minél kisebb, annál jobb!
Előny: ha szőrös a puncid, és kicsik a melleid---minél kisebb, annál jobb!
Fenekelés, s/m érdeklődésű partnert keresek.
virtuális szolgát keresek. szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27