CBT, Medical, Strappon is érdekel Téged?
Mert akkor egymást keressük.
Vagy nem?
Kérlek Válaszolj. (Ez egy válasz shadoe üzenetére (2021. 07. 02. péntek 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert akkor egymást keressük.
Vagy nem?
Kérlek Válaszolj. (Ez egy válasz shadoe üzenetére (2021. 07. 02. péntek 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
CBT, Medical, Strappon érdekel valakit?
Játszunk együtt.
Tatabánya és környéke előnyben.
Játszunk együtt.
Tatabánya és környéke előnyben.
Sziasztok! Domina úrnőt keresek debrecenben! 21/f
Napkozben raero hellyel rendelkezo holgyet keresek aki straponnal/kezzel izgatna analisan. Tapasztalatom van boven! Ha esetleg meg nem csinaltal hasonlot de kicsit is izgat irj batran, beszeljunk rola, akar rajtam is kiprobalhatod! Szep napot!
Sziasztok.Mazo hölgyet keresek,aki szereti a perverzebb játékokat.Kötözés,mellkínzás,viasz,fisting stb.Tapasztalat,fantázia van.
-Szívesen használnám a szádat..de egy fél év alatt csak igéreteket kaptam, nem a szádat..kedves Károly.....mint pl ma reggel......
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 18. péntek 04:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 18. péntek 04:10
Törölt felhasználó (4340682)

Érett férfi alázatos szolgája lennék aki használná a számat tabuk nélkül rendszeresen Bp és Pest megye környékén !Alázásra nevelésre vágyom akár eszközökkel is !
E téren kezdő alázatos ápolt 58 éves férfi vagyok !
Helyem nincs ,ezért jó lenne ha neked lenne ,nekem bárhol megfelelne ,kertes ház melléképülete ,pince ,mellékhelység !
Üdv Karcsi
E téren kezdő alázatos ápolt 58 éves férfi vagyok !
Helyem nincs ,ezért jó lenne ha neked lenne ,nekem bárhol megfelelne ,kertes ház melléképülete ,pince ,mellékhelység !
Üdv Karcsi
S/M partnert keresek, negyvenes független vékony férfi.
Sziasztok, 23 éves kezdő ebbe a dologba, de izgatnak a perverz dolgok és nagyon sub vagyok
remélem lessz aki megtanít mindenre

Sub mazo lányt nőt keresek Sárospatak környékéről vagy Borsod, és Szabolcs megyéből hosszútávra!
Sziasztok!
A héten szabad vagyok. Dekoratív, intelligens hölgyet keresek közös programokra, együttlétekre. Lehetőség van akár itt alvásra is pécsi, belvárosi, igényes lakásomban. Privát üzenetben tudunk ismerkedni.
A héten szabad vagyok. Dekoratív, intelligens hölgyet keresek közös programokra, együttlétekre. Lehetőség van akár itt alvásra is pécsi, belvárosi, igényes lakásomban. Privát üzenetben tudunk ismerkedni.
Kedves Olvasó!
Olyan hölgyet, vagy barátnőket keresek, akiket izgat egy fiú használata, facesitting, spanking, CFMN, spitting, pissing témakörben. Várom az érdeklődők levelét a részletekért.
Olyan hölgyet, vagy barátnőket keresek, akiket izgat egy fiú használata, facesitting, spanking, CFMN, spitting, pissing témakörben. Várom az érdeklődők levelét a részletekért.
Udv Extrem, bizzart kedvelő 18-40 közötti nővel ismerkednek hosszu tavra minden jóra lehetoseg szerint bekes megye es környékén érd privatban ha van ilyen
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Elkepesztoen nehez talani olyan Holgyet aki strapon temaban egyaltalan szoba all az emberrel :S ha Te egy olyan lany vagy aki szivesen csinalna prosztata izgatast, tagitast, dugna straponnal stb stb irj mindenkeppen!! Szep napot!
40 éves átlagos/vékony testalkatú, passzív biszex pasi vagyok.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Miakolcon vagy Egerben keresek SUB Holgyet vagy part ahol a holgy SUB beallitotsagu.
SUB Hölgyet vagy ilyen tagu párt keresek Eger-Miskolc vonalon
Szub lány (esetleg pár) partnerem keresem akár hosszú távra.
Kikötlek a szukasarokba és egész nap rád járok többször is teleélvezni a puncidat. Ha van párod, őt is kikötöm, hadd lássa, hogyan csinálok belőled privát spermaputtonyt.
Tatabányán és környékén keresnék partnert. Ejszakai szórakozáshoz. Szeresd az élvezeti cikkeket és érezzuk jol magunkat. Lakas, auto és minden egyébb adott. 35éves férfi