S/M partnert keresek az alföldi régióból, én negyvenes független vékony férfi.
Megbízható, diszkrét jelenleg független 50 / 180 /80 férfiként ismerkednék intelligens soproni vagy környéki párral, lehetőség szerint hosszabb távú barátságra. (Csak kukkolás is érdekelne...)
Ez már gusztustalan
Fiatal, sportos (nem az olyan sportos aki focizik, vagy futni jár...) perverz srác. Keresem az Úrnőm, akit szolgálhatok, és akinek a kis házi kurvája lehetek. Nem szeretnék, hetekig levelezgetni, legyünk felnőttek. Diszkréció elvárt és adott! Szívesen ismerkedem párokkal is hasonló beállítottságokkal
Köszönöm,
képeket küldök persze viber, whatsapp, mail.

Köszönöm,
képeket küldök persze viber, whatsapp, mail.
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Csongrád megyéből keresek bevállalós hölgyet!
SUB Holgyet keresek!!!
Borsod-Heves
Borsod-Heves
Lányt, párt keresek BDSM szexkalandra! Légy bevállalós, perverz, exhibitionist, és kicsit mazoista!
Párral ismerkednék (18-65) Sopron környékieket (vagy akik alkalom adtán tudnak utazni).
50 / 178 / 78 maximálisan megbízható, diszkrét férfiként keresek intelligens partnereket, első körben lightosabb játékokra.
50 / 178 / 78 maximálisan megbízható, diszkrét férfiként keresek intelligens partnereket, első körben lightosabb játékokra.
Sub pasi aláztatná magát perverz vagyak izgatnak igazán helyem nincsen pest megye írj privát
Udv keresek hosszu tavra egy sub beállítottsagu hölgyet reszletek privatba vagy e-mail ben
Hátha...Sziasztok. Olyan hölgyet keresek akit esetleg izgatna ha felcsatolhatóssal megdugna engem. Sportos laza jóféle helyesnek mondott kicsit sub beállítottságú fiú vagyok Bp-ről.. Kézcsók
Hátha...Sziasztok. Olyan hölgyet keresek akit esetleg izgatna ha felcsatolhatóssal megfoghatatlan engem. Sportos laza jóféle helyesnek mondott kicsit sub beállítottságú fiú vagyok Bp-ről.. Kézcsók
Kedves, vidám, ápolt férfi túlfűtött szexuális fantáziával hölggyel, párral találkozna minden jóra.
Ma vagy hoplnap de. par egymas elotti sexre?
Szubmisszív nőt keresek online és élő játékra, elég tág a fantáziám.
nőt keresek.jelentkezz.
S/M partnert keresek, független negyvenes férfi.
Szubmisszív nőt keresek online(ismerkedés után akár élő) játékra.
Sziasztok
Mai nap kinek(kiknek párok esetén) lenne kedve egy kis húncutkodáshoz(SUB szerepet kedvelő vagyok)
Budapesten?
Mai nap kinek(kiknek párok esetén) lenne kedve egy kis húncutkodáshoz(SUB szerepet kedvelő vagyok)
Budapesten?