Sziasztok,
Az alábbiakra keresnék sub hajlammal rendelkező igényes nőt: fisting, dupla punci, creampie gangbang, szabadtéri szex, orgazmuskontroll, kikötözés és a benned rejlő perverz vágyak megvalósítása. Diszkrécia alap. Ha szeretnél extrém orgazmusokat privátban keress meg
Az alábbiakra keresnék sub hajlammal rendelkező igényes nőt: fisting, dupla punci, creampie gangbang, szabadtéri szex, orgazmuskontroll, kikötözés és a benned rejlő perverz vágyak megvalósítása. Diszkrécia alap. Ha szeretnél extrém orgazmusokat privátban keress meg
Pisis dolgokat kedvelő Nővel,pàrral beszèlgetnèk!
Sziasztok.Hölggyel vagy Párral ismerkednek akit érdekel írjon.. normális,igényes emberekkel..
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Ma délutánra keresnék hellyel rendelkező partnert aki nagy élvezettel szopna
Sub Hölgyet keresek....Eger-Miskolc
Sziasztok.Normalis párral vagy hölggyel ismerkednek!! Szimpatia kialakítás fontos.. Igényesség alap.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
csinos sub nőt keresek. kor mellékes.
Olyan partnert keresek,akit izgat hogy stabil kapcsolatban élve Ribancként élje a mindennapokat! Engem az izgat, ha naponta több Pasival van!
sziasztok
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex parokhoz csatlakoznek akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex parokhoz csatlakoznek akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
Nyíregyházán domináns párokat,többes lehetőséget keresek.Kicsi aranyos fiúka vagyok.

Sziasztok, hölgyet keresek! Helyem sajnos nincs, autom van! Ha nem zárkozol el szabadban eldugva is benne lennék minden jóba mi szem száj ingere!
18éves fiatal srác vagyok szexben tapasztalt, újat nem fogsz tudni mutatni!
18-50éves korig keresek partnert! Sülysápon élek! Igényes ápolt és diszkrét vagyok! Ezt viszont várom!

18-50éves korig keresek partnert! Sülysápon élek! Igényes ápolt és diszkrét vagyok! Ezt viszont várom!
Ismerkednék domináns személyekkel utazni tudok írj!
Alázható köcsög szeretnék lenni. 60-as bí vagyok impotens. Pesti, most helyem nincs.
Szex szolgat keresek ozd kornyekenn
Sperma imàdó nőt keresek magam mellé akivel pàrként folytatnánk a keresgélèst!
Sziasztok!
Szerda ste 10 utanra keresunkpart egy mas elotti pajzankodasra, hely van a 13. kerulletben............
Szerda ste 10 utanra keresunkpart egy mas elotti pajzankodasra, hely van a 13. kerulletben............