Budapesten keresnék sub nőt vagy sub párt. Értelmes és diszkrét ember vagyok ezt szeretném a másik részről is. Pár esetén nem feltétel, hogy együtt élők legyenek. Egyedül álló hölgy esetén nem probléma ha másik nem tud róla hiszen mindenkinek lehet rejtett oldala. Én 170 cm magas izmos testalkatú domináns férfi vagyok.
Nyíregyházán párokat többes lehetőséget keresek.Ari bevállalós fiúka vagyok.

Sziasztok! Ma este siófokon pár vagy hölgy ismerkedni?
Nőt párt ffit keresek alaznek kikotnelek elfenekeles pisilnelek csunyabeszed stb kor alkat nem számít
Keresek Hajdú-Biharban egy domináns férfit, aki szolgaként kezelne, alázna lelkileg és testileg, leköpne, szopatna, stb, és ehhez lenne megfelelő helye is (lakás).
Sziasztok barátom részére keresek lányt, asszonyt aki BDSM kedvelő. 40 év kor felett!!
Sziasztok!
A jövőhéten elkészül az új szexkalodám! Keresek bele párt, lányt akivel fel lehet avatni, és fotózni is lehet! A részletek levélben!
A jövőhéten elkészül az új szexkalodám! Keresek bele párt, lányt akivel fel lehet avatni, és fotózni is lehet! A részletek levélben!
Alázatos szolgált keresek
Bdsmhez keresek partnert, camra is nyitott vagyok.
Ma délelőttre keresek alázatot szolgat
Keresek Hajdú-Biharban egy domináns férfit, aki szolgaként kezelne, alázna lelkileg és testileg, leköpne, szopatna, stb, és ehhez lenne megfelelő helye is (lakás).
A hetenn délelőttre keresek ffit párt nőt kor alkat nem számít légy szofogado alázatos tedd azt amit mondok
Csak elobe
Szia! Camon is megfelelne a dolog?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 13. hétfő 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 13. hétfő 06:15
Törölt felhasználó (292936)

Játékokra keresek ffit párt alázatos legy
Játékokra keresek ffit párt alázatos legy
Sziasztok!BDSM,bondage kedvelő párral ismerkednék Pesten.helyem van.
Sziasztok!
Holnap délutánra keresek cam-ra irányító partnert, aki szeret parancsolni, büntetni és tudja mit szeretne látni maszti közben!!!
Gab
Holnap délutánra keresek cam-ra irányító partnert, aki szeret parancsolni, büntetni és tudja mit szeretne látni maszti közben!!!
Gab
Sziasztok. Perverz nőt keresek aki nyitott az új dolgokra. Bdsm,Cbt. Polgár-Tiszavasvári-Tiszaújváros-Hajdúnánás. Mindenre nyitott 40 éves pasi vagyok. Email: hanjob@freemail.hu .
Alázatos szolgált keresek jovohet délelőttre kor alkat nem számít 8_12ora között