BDSM (dominancia-alávetettség és S/M)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

BDSM jelentése: kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

[I]!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 224 225 226 227 228 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#978   2018. 01. 20. szombat 12:23
X Törölt felhasználó (3297752)
Perverz pàrral ismerkednénk.Ahol a hölgy domináns ès engem a férfit irànyítana.A párom közben a fèrfi hosszant döngetnè.
#977   2018. 01. 20. szombat 07:57
X Törölt felhasználó (1736842)
Sziasztok!
Párok társaságát keresem, akik szeretnének egy jól alázható ,használható sportoló pasit kedvük szerint
használni. A véres dolgokon kívűl mindenre nyitott vagyok.
Űdv. Tom
#976   2018. 01. 18. csütörtök 07:10
X Törölt felhasználó (1412062)
Ma estére vagy holnap napközbe ráérő hölgyet keresek, közös szimpátián alapuló kellemes együttlétre. wink Helyem van, fogadni tudok, de szívesen utazom is, ha szeretnéd! Kérlek privátba írj! Köszönöm! Sikeres keresést Mindenkinek!
#975   2018. 01. 18. csütörtök 04:25
Ferenc60 Ferenc60
Pervi pasi vagyok Lenti és környékén partnert keresek.Szeresd ha kínozlak!!!
#974   2018. 01. 17. szerda 05:41
X Törölt felhasználó (1483162)
Sziasztok. Van itt egy gátlásoktol mentes,mindenre nyitott,kellően bevállalós perverz nő? Ha van,az irhat bátran. 38 éves eléggé pervi pasi vagyok. Polgár-Tiszaújváros-Tiszavasvári. Irj a hanjob@freemail.hu címre
#973   2018. 01. 16. kedd 21:28
szexilabfetis szexilabfetis
Szia!
Sziasztok! 36 éves lábimádó hetero férfi vagyok. Imádom a Nők lábát kényeztetni. Olyan fetisiszta Nőt keresek, aki megengedi, hogy a lábát, lábujjait, talpát és a cipőit kényeztessem: puszilgassam, nyalogassam, szagolgassam. Cipőben, csizmában, mezítláb, zokniban, harisnyában bárhogy jó nekem. Párok is jelentkezhetnek. Anyagiak nélkül ingyen csinálok mindent. Debrecenben lakom ha Te is házhoz is megyek. Írj üzenetet és válaszolok!
Megbízható, ápolt és kedves férfi vagyok!
#972   2018. 01. 15. hétfő 16:18
husosbarackot husosbarackot
Sziasztok !
Debrecenben keresek nőt kór nem számít Bizzare dolgokra de rabszolga is lennék .Egy 40 éves pasi .
címem elvezet@tvn.hu
#971   2018. 01. 15. hétfő 16:17
vogel111 vogel111
sziasztok! balaton déli partján lakom, párt és hölgyet keresek. perverz pasi vagyok.
#970   2018. 01. 14. vasárnap 23:22
X Törölt felhasználó (997942)
Sziasztok!

Önmagára és környezetére igényes, budapesti, nem független, diplomás, jóképűnek tartott harmincas pasiként keresek alkalmi vagy rendszeres szexpartnert lányok/hölgyek és párok személyében.
Kor, testalkat kevésbé számít, ápoltság, intelligencia és megbízhatóság annál inkább. A belváros szívében dolgozom, leginkább hétköznapokon 4-5-től kb este 7-8-ig tudok eltölteni néhány élvezetes "túlórát" Veled/Veletek wink Persze Bp-n belül nem gond az utazás sem, illetve ha kell, fizetek búvóhelyet is magunknak! Szeretem ezen kívül az izgalmas helyeket is, pl. kocsi, szexmozi, swinger. Képem van, azik számára, akik tudják viszonozni és legalább 1 értelmes levélváltáson túl tudunk jutni smile
Sportos vagyok, férfias, arcszőrzet is van (de nem elhanyagolt, ahogy a képen majd láthatod is).

Írjatok!

FONTOS: nem hosszas levelezgetésre vágyom, már ezen a héten (péntekig bármelyik nap, pénteken is) tudnék és szeretnék is találkozni
#969   2018. 01. 14. vasárnap 14:54
X Törölt felhasználó (972882)
Sziasztok!
Valós 37 éves hetero férfi vagyok Debrecenből. Több dolog is érdekel és izgat a BDSM érzéki világából! Olyan Nőt keresek, akit hasonlóan izgatnak a felsoroltak:
Lábimádat (cipőben, csizmában, mezítláb, zokniban vagy nejlonzokniban),
Bugyiimádat (arcraülés és puncinyalás bugyiban, szagos bugyi nyalása és szaglása),
Punci és fenék nyalás (tágítás és egyéb játékok),
Punci öklözés,
A kedvencem a láb és bugyi imádat. Ezért részletesebben kifejtve leírom a lábimádatom során milyen élményben lehet részed: Imádom a női lábakat. Olyan Nőket keresek akik szeretik ha kényeztetik a lábukat: csókolgatják, nyalogatják szagolgatják a lábukat, lábujjaikat, talpukat. Cipőben, csizmában, meztelen lábbal, zokniban, nejlonzokniban vagy harisnyában is szívesen kényeztetem a lábad. Koszos, szagos lábat is szívesen kényeztetek. Ha szeretnéd anyagiaktól mentesen azaz ingyen élvezetből kipróbálni akkor írj!
#968   2018. 01. 13. szombat 19:26
szoke csajszi szoke csajszi
Ma a csajom kikotoznenk es szet dugnank!
Nagyfaszu Bi pasit v pasikat keresunk!
Valashom privatban!
#967   2018. 01. 13. szombat 11:10
X Törölt felhasználó (1053042)
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy párt 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile

Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
#966   2018. 01. 11. csütörtök 17:27
colamatyi colamatyi
Kecskeméti párt keresek
#965   2018. 01. 10. szerda 14:13
X Törölt felhasználó (3133632)
Hajdú,Szabolcs,Borsod megyei hölgyet,párt keresek.

44 éves szőrös,de intim helyen borotvált (17/6) méret.

Pároknál akár a férj előtt vagy vele együtt is.
Szeresd ha teleélvezik a puncid nyes
#964   2018. 01. 07. vasárnap 16:37
gabcse300 gabcse300
Hölgyet,párt,ill kezdőként csak aktív félként bi párt keresek fejér és környező megyékből hosszú távra!Kamusok kíméljenek!
#963   2018. 01. 07. vasárnap 08:24
X Törölt felhasználó (3133632)
Hajdú megyei alázható párt keresek.
Bi előnyben
#962   2018. 01. 07. vasárnap 07:49
hendre hendre
Sziasztok ! Balaton déli part környékén szívesen szolgálnék 52 éves vékony férfi vagyok.
#961   2018. 01. 07. vasárnap 05:50
Ferenc60 Ferenc60
Fisstingelnék Zalában jelentkező esetleg !
#960   2018. 01. 06. szombat 18:29
X Törölt felhasználó (2836132)
Sub bi passzív maci keres aktív urat vagy urakat smile
#959   2018. 01. 06. szombat 18:27
sweetandspicy sweetandspicy
30-35 éves, debreceni, vékony srácot keresünk, akinek nagy farka van. Hölgy tagunkat kellene popsiba rakni úgy, hogy ki van kötözve.

... 224 225 226 227 228 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2015. 05. 23. szombat
Üzenetek: 5478db
Utolsó üzenet: ma 10:36

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!