Perverz pàrral ismerkednénk.Ahol a hölgy domináns ès engem a férfit irànyítana.A párom közben a fèrfi hosszant döngetnè.
Sziasztok!
Párok társaságát keresem, akik szeretnének egy jól alázható ,használható sportoló pasit kedvük szerint
használni. A véres dolgokon kívűl mindenre nyitott vagyok.
Űdv. Tom
Párok társaságát keresem, akik szeretnének egy jól alázható ,használható sportoló pasit kedvük szerint
használni. A véres dolgokon kívűl mindenre nyitott vagyok.
Űdv. Tom
Ma estére vagy holnap napközbe ráérő hölgyet keresek, közös szimpátián alapuló kellemes együttlétre.
Helyem van, fogadni tudok, de szívesen utazom is, ha szeretnéd! Kérlek privátba írj! Köszönöm! Sikeres keresést Mindenkinek!

Pervi pasi vagyok Lenti és környékén partnert keresek.Szeresd ha kínozlak!!!
Sziasztok. Van itt egy gátlásoktol mentes,mindenre nyitott,kellően bevállalós perverz nő? Ha van,az irhat bátran. 38 éves eléggé pervi pasi vagyok. Polgár-Tiszaújváros-Tiszavasvári. Irj a hanjob@freemail.hu címre
Szia!
Sziasztok! 36 éves lábimádó hetero férfi vagyok. Imádom a Nők lábát kényeztetni. Olyan fetisiszta Nőt keresek, aki megengedi, hogy a lábát, lábujjait, talpát és a cipőit kényeztessem: puszilgassam, nyalogassam, szagolgassam. Cipőben, csizmában, mezítláb, zokniban, harisnyában bárhogy jó nekem. Párok is jelentkezhetnek. Anyagiak nélkül ingyen csinálok mindent. Debrecenben lakom ha Te is házhoz is megyek. Írj üzenetet és válaszolok!
Megbízható, ápolt és kedves férfi vagyok!
Sziasztok! 36 éves lábimádó hetero férfi vagyok. Imádom a Nők lábát kényeztetni. Olyan fetisiszta Nőt keresek, aki megengedi, hogy a lábát, lábujjait, talpát és a cipőit kényeztessem: puszilgassam, nyalogassam, szagolgassam. Cipőben, csizmában, mezítláb, zokniban, harisnyában bárhogy jó nekem. Párok is jelentkezhetnek. Anyagiak nélkül ingyen csinálok mindent. Debrecenben lakom ha Te is házhoz is megyek. Írj üzenetet és válaszolok!
Megbízható, ápolt és kedves férfi vagyok!
Sziasztok !
Debrecenben keresek nőt kór nem számít Bizzare dolgokra de rabszolga is lennék .Egy 40 éves pasi .
címem elvezet@tvn.hu
Debrecenben keresek nőt kór nem számít Bizzare dolgokra de rabszolga is lennék .Egy 40 éves pasi .
címem elvezet@tvn.hu
sziasztok! balaton déli partján lakom, párt és hölgyet keresek. perverz pasi vagyok.
Sziasztok!
Önmagára és környezetére igényes, budapesti, nem független, diplomás, jóképűnek tartott harmincas pasiként keresek alkalmi vagy rendszeres szexpartnert lányok/hölgyek és párok személyében.
Kor, testalkat kevésbé számít, ápoltság, intelligencia és megbízhatóság annál inkább. A belváros szívében dolgozom, leginkább hétköznapokon 4-5-től kb este 7-8-ig tudok eltölteni néhány élvezetes "túlórát" Veled/Veletek
Persze Bp-n belül nem gond az utazás sem, illetve ha kell, fizetek búvóhelyet is magunknak! Szeretem ezen kívül az izgalmas helyeket is, pl. kocsi, szexmozi, swinger. Képem van, azik számára, akik tudják viszonozni és legalább 1 értelmes levélváltáson túl tudunk jutni
Sportos vagyok, férfias, arcszőrzet is van (de nem elhanyagolt, ahogy a képen majd láthatod is).
Írjatok!
FONTOS: nem hosszas levelezgetésre vágyom, már ezen a héten (péntekig bármelyik nap, pénteken is) tudnék és szeretnék is találkozni
Önmagára és környezetére igényes, budapesti, nem független, diplomás, jóképűnek tartott harmincas pasiként keresek alkalmi vagy rendszeres szexpartnert lányok/hölgyek és párok személyében.
Kor, testalkat kevésbé számít, ápoltság, intelligencia és megbízhatóság annál inkább. A belváros szívében dolgozom, leginkább hétköznapokon 4-5-től kb este 7-8-ig tudok eltölteni néhány élvezetes "túlórát" Veled/Veletek

Sportos vagyok, férfias, arcszőrzet is van (de nem elhanyagolt, ahogy a képen majd láthatod is).
Írjatok!
FONTOS: nem hosszas levelezgetésre vágyom, már ezen a héten (péntekig bármelyik nap, pénteken is) tudnék és szeretnék is találkozni
Sziasztok!
Valós 37 éves hetero férfi vagyok Debrecenből. Több dolog is érdekel és izgat a BDSM érzéki világából! Olyan Nőt keresek, akit hasonlóan izgatnak a felsoroltak:
Lábimádat (cipőben, csizmában, mezítláb, zokniban vagy nejlonzokniban),
Bugyiimádat (arcraülés és puncinyalás bugyiban, szagos bugyi nyalása és szaglása),
Punci és fenék nyalás (tágítás és egyéb játékok),
Punci öklözés,
A kedvencem a láb és bugyi imádat. Ezért részletesebben kifejtve leírom a lábimádatom során milyen élményben lehet részed: Imádom a női lábakat. Olyan Nőket keresek akik szeretik ha kényeztetik a lábukat: csókolgatják, nyalogatják szagolgatják a lábukat, lábujjaikat, talpukat. Cipőben, csizmában, meztelen lábbal, zokniban, nejlonzokniban vagy harisnyában is szívesen kényeztetem a lábad. Koszos, szagos lábat is szívesen kényeztetek. Ha szeretnéd anyagiaktól mentesen azaz ingyen élvezetből kipróbálni akkor írj!
Valós 37 éves hetero férfi vagyok Debrecenből. Több dolog is érdekel és izgat a BDSM érzéki világából! Olyan Nőt keresek, akit hasonlóan izgatnak a felsoroltak:
Lábimádat (cipőben, csizmában, mezítláb, zokniban vagy nejlonzokniban),
Bugyiimádat (arcraülés és puncinyalás bugyiban, szagos bugyi nyalása és szaglása),
Punci és fenék nyalás (tágítás és egyéb játékok),
Punci öklözés,
A kedvencem a láb és bugyi imádat. Ezért részletesebben kifejtve leírom a lábimádatom során milyen élményben lehet részed: Imádom a női lábakat. Olyan Nőket keresek akik szeretik ha kényeztetik a lábukat: csókolgatják, nyalogatják szagolgatják a lábukat, lábujjaikat, talpukat. Cipőben, csizmában, meztelen lábbal, zokniban, nejlonzokniban vagy harisnyában is szívesen kényeztetem a lábad. Koszos, szagos lábat is szívesen kényeztetek. Ha szeretnéd anyagiaktól mentesen azaz ingyen élvezetből kipróbálni akkor írj!
Ma a csajom kikotoznenk es szet dugnank!
Nagyfaszu Bi pasit v pasikat keresunk!
Valashom privatban!
Nagyfaszu Bi pasit v pasikat keresunk!
Valashom privatban!
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy párt 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Kecskeméti párt keresek
Hajdú,Szabolcs,Borsod megyei hölgyet,párt keresek.
44 éves szőrös,de intim helyen borotvált (17/6) méret.
Pároknál akár a férj előtt vagy vele együtt is.
Szeresd ha teleélvezik a puncid nyes
44 éves szőrös,de intim helyen borotvált (17/6) méret.
Pároknál akár a férj előtt vagy vele együtt is.
Szeresd ha teleélvezik a puncid nyes
Hölgyet,párt,ill kezdőként csak aktív félként bi párt keresek fejér és környező megyékből hosszú távra!Kamusok kíméljenek!
Hajdú megyei alázható párt keresek.
Bi előnyben
Bi előnyben
Sziasztok ! Balaton déli part környékén szívesen szolgálnék 52 éves vékony férfi vagyok.
Fisstingelnék Zalában jelentkező esetleg !
Sub bi passzív maci keres aktív urat vagy urakat

30-35 éves, debreceni, vékony srácot keresünk, akinek nagy farka van. Hölgy tagunkat kellene popsiba rakni úgy, hogy ki van kötözve.