50 feletti Szolnok megyei úr?
virtuális szolgálatra keresek szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Alázatos hàzibaràt lennék!pisis jàtékok is érdekelnek!
Szolgák!
Keresem alázatos szolgámat, aki kényeztetne. Fontos, hogy bírd a fenekelést, szeress szarás nyalni és öklözhetőnek kell lenned. Teljes alázatot várok el. Szeretem, ha valaki tudja hol a helye.
Ha érdekel, akkor jelentkezz fényképpel és skype névvel "szolga szív" tárggyal az ablak50@freemail.hu cimen
Keresem alázatos szolgámat, aki kényeztetne. Fontos, hogy bírd a fenekelést, szeress szarás nyalni és öklözhetőnek kell lenned. Teljes alázatot várok el. Szeretem, ha valaki tudja hol a helye.
Ha érdekel, akkor jelentkezz fényképpel és skype névvel "szolga szív" tárggyal az ablak50@freemail.hu cimen
Anált kedvelő Hölgyet keresek ma estére! Vastag méretem ebben a "műfajban" hátrány ezért kérlek ezt vedd figyelembe. Nagyon szeretném már kipróbálni! Helyem is van a 13 kerben! Írj bizalommal!
Mazo, sub csajt keresek mindenféle "jóra"

Szegedi passzív bisex szolga keres magának urnőt vagy párt esetleg aktiv férfit (férfiakat)
Zalaegerszegen és környékén keresek olyan partnert akinek kellene egy igényes nagyfarku potens szolga
Sziasztok. Van esetleg valakinek felszerelt szoba kölcsönbe,(cserébe kukkolhat). Pest vagy környéke.
Sziasztok!
Tamás vagyok. Én egy igényes, potens a bdsm szexben tapasztalt sok mindent kipróbált sportoló pasi vagyok.
Ha izgatna titeket egy valóban tapasztalt kitartó farkú jól hasznàlható inteligens pasi, írjatok.
Űdv. Tom
Tamás vagyok. Én egy igényes, potens a bdsm szexben tapasztalt sok mindent kipróbált sportoló pasi vagyok.
Ha izgatna titeket egy valóban tapasztalt kitartó farkú jól hasznàlható inteligens pasi, írjatok.
Űdv. Tom
Femdom filmekben szivesen szerepelnek!
33/43 éves pár keres egy engedelmes, szolgalelkű biszex lányt vagy Nőt harmadiknak, Budapesten. Nem az életkor, hanem a szimpátia a döntő! Nálunk jó kezekben leszel!
Hely adott a budapesti szép lakásunkban. Gyere és élvezzük együtt a szex gyönyöreit! Mi komolyak vagyunk s a személyes találkozás hívei. Várjuk a fényképes válaszodat mailben! E-mail: hajnibabareka@gmail.com
Hely adott a budapesti szép lakásunkban. Gyere és élvezzük együtt a szex gyönyöreit! Mi komolyak vagyunk s a személyes találkozás hívei. Várjuk a fényképes válaszodat mailben! E-mail: hajnibabareka@gmail.com
Aki szeretne magáról képeket BDSM témában, az írjon privátot bátran nekünk.
Hölgyek kortól és kinézettöl függetlenül ha szeretnétek egy szex szolgát írjatok!
Pároknál is szívesen válalnám a szolga szerepet!
És Passzív bi férfiként aktív bi pasit (vagy pasikat) is szolgálnék !
Szeged és környéke !
Pároknál is szívesen válalnám a szolga szerepet!
És Passzív bi férfiként aktív bi pasit (vagy pasikat) is szolgálnék !
Szeged és környéke !
Szevasztok BDSM hez partnert keresek Lenti és környéke.Bi. pasi vagyok tabumentes kapcsolatot keresek.Helyem van csak pasit keresek légy a ribanc kurvám.
Sziasztok. Október 2.,hétfő. Nyíregyházán töltöm a délelőttömet. Keresek egy hellyel rendelkező,hasonlóan perverz dolgokat kedvelő partnert. Szeretek uralkodni,irányítani. A segédeszközös játékok is izgatnak. Szeretem a péniszpumpa és a péniszgyűrük használatát. Sokminden perverzióra nyitott vagyok. Elsősorban,női partnert keresek. De nyugodtan írhatnak párok is,esetleg nagyfadzu pasi. Mostanában izgat a gondolat,hogy milyen érzés lehet egy szép nagy farkat kiverni. .. hanjob@freemail.hu Hely kell.
BDSM-hez keresek nőt kortol függetlenül Győr és környéke.subarur@gmail.hu
Szolgák!
Keresem alázatos szolgámat, aki kényeztetne. Fontos, hogy bírd a fenekelést, szeress szarás után kinyalni és öklözhetőnek kell lenned. Teljes alázatot várok el. Szeretem, ha valaki tudja hol a helye.
Keresem alázatos szolgámat, aki kényeztetne. Fontos, hogy bírd a fenekelést, szeress szarás után kinyalni és öklözhetőnek kell lenned. Teljes alázatot várok el. Szeretem, ha valaki tudja hol a helye.
Szubmisszív, 32 éves, kedves, budapesti nő keres egy domináns nőt, aki jól móresre tanít, kinyalja a borotvált puncimat, kinyalatja az övét és alaposan megciciz (szép nagy dudáim vannak).
Nem baj ha kezdő biszex vagy, még nekem sincs sok gyakorlatom ebben. Élvezzük a testi gyönyöröket együtt s szerezzünk egymásnak sok orgazmust!
Férfi párom is szívesen beszáll, saját lakással és nyugodt körülményekkel rendelkezünk, de szívesen utazunk is. Nem az életkor, hanem a szimpátia a döntö.
Üzenetet privátban kérjük!
Nem baj ha kezdő biszex vagy, még nekem sincs sok gyakorlatom ebben. Élvezzük a testi gyönyöröket együtt s szerezzünk egymásnak sok orgazmust!
Férfi párom is szívesen beszáll, saját lakással és nyugodt körülményekkel rendelkezünk, de szívesen utazunk is. Nem az életkor, hanem a szimpátia a döntö.
Üzenetet privátban kérjük!
Szeged vagy környékén nem jeres senki szex szolgát?