Hello
Pestre keresek szolga lányt,nőt albiba ot lakással
Pestre keresek szolga lányt,nőt albiba ot lakással

Perverz pár hàzibaràtja lennèk!!!
Sziasztok!
Parkent keressuk Holgy tarsasagat akit vonzanak a lanyos jatekok es szereti vagy kivancsiskodik a strapon-os jatekok iranyaba! Lehet a Holgy Domina, Switch vagy akar kivancsi Sub is!!! Mi budapestiek vagyunk, fogadnank!
Parkent keressuk Holgy tarsasagat akit vonzanak a lanyos jatekok es szereti vagy kivancsiskodik a strapon-os jatekok iranyaba! Lehet a Holgy Domina, Switch vagy akar kivancsi Sub is!!! Mi budapestiek vagyunk, fogadnank!
Budapesti hölgy vagy pár? Ma éjszakára keresek 44 éves vékony sportos pasi vagyok 19 cm farok legyen helyed
Sziasztok,
Január 14-én Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár már péntek estétől is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szállásadómhoz wink
Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után). Bi is o.k., aktív vagyok. Képcsere megoldható!
Írjatok!
Január 14-én Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár már péntek estétől is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szállásadómhoz wink
Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után). Bi is o.k., aktív vagyok. Képcsere megoldható!
Írjatok!
Ma estére keresünk lehetőleg Bi molett hölgytagú párt 30-50 év között Komárom Fejér Veszprém Győr Pest megyéből
Sziasztok! A mai este kellemes eltöltéséhez keresünk hellyel rendelkező párt - fiút ! Budapest - Pest megye.
hi
Pesti vagy környéki engedelmes,bevállalós nőt,anyukát keresek

hi

sziasztok romalány no vagy pár rabszolgája csicskája lennek
Budapesti szexpartnert keresek ma éjszakára 44 éves vékony sportos pasi vagyok 19 cm farok
A faszi is katasztrófa lehet. Látszik a hirdetésén hogy egy barom.
(Ez egy válasz latino69 üzenetére (2017. 01. 01. vasárnap 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Fejér megyében ill bizonyos távolságon belül környezőekben is keresek,hölgyet,párt mindkét félnek de csak aktív félként,shemale ill cd,bi igazán nőies,női rucis borotvált srácot .Adatlapot olvass és a többit privátban.
Pasit keresek akit lekötözhetek és élvezkedhetek a farkán.imádok szopni,seggetnyalni,beleülni a faszba.kedvencem ha belegeciznek a számba!
Egy nap ötször rakod fel a hírdetésed? katasztrófa...
Vas megyében szolgálnék!
Keresek olyan nőt Eger és környékén aki keményen bánna a farkammal. 26 éves vagyok.
Szexpartnert keresek,utazni tudok kb 50 km-es körzetben,hely fontos lenne.
Sziasztok. Sopron környékén keresek hölgyet párt aki-akik meggyötörnék a farkam, sok minden izgat érdekel.
Sziasztok. Olyan lányt-nőt keresek aki kedveli a nem megszokott,perverz játékokat. Szinte mindenre nyitott 36 éves,nem független perverz pasi vagyok. Polgár-Tiszavasvári közvetlen közeléböl. Írj a hanjob@freemail.hu címre.