Dom Férfi/szub nö pár vagyunk és hasonlót keresünk Budapestről, akiknek van eszközük, ill. tapasztalatuk.
Szolgalányt is szivesen látunk a lakásubkban.
Szolgalányt is szivesen látunk a lakásubkban.
Hölgyeim lenne valaki Sopronba aki kiélné rajtam a perverz vágyait????
Kötöznélek fenekelnélek Lenti környéke potens bi pasi vagyok !!
Maaa talii?? Fiatal passzív srác vagyok! Írj privit
Sziasztok. Sopronba ki segítene az elektró szexben? Elélveztetne valaki?
Sziasztok. Olyan lányt-nőt keresek aki kedveli a nem megszokott,perverz játékokat. Szinte mindenre nyitott 36 éves,nem független perverz pasi vagyok. Ha csak kíváncsi vagy,esetleg kipróbállnál valami újat,írj bátran. Polgár-Tiszavasvári közvetlen közeléböl. Írj a hanjob@freemail.hu címre
szegeden, masszázst nőknek , pároknak.. csatlakoznék nudizmust kedvelőkhöz.. smile de szívesen kukkolok is.
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ide tartozik-e, de én úgy érzem, hogy igen.
21éves srác vagyok, és szeretem az orgazmus controllt.
Szeretem ha skypeon irányítanak, és megtiltják, hogy elélvezzek.
Nem kell, hogy lássam a partnert.
Elsősorban lány/nő.
Nem tudom, hogy ide tartozik-e, de én úgy érzem, hogy igen.
21éves srác vagyok, és szeretem az orgazmus controllt.
Szeretem ha skypeon irányítanak, és megtiltják, hogy elélvezzek.
Nem kell, hogy lássam a partnert.
Elsősorban lány/nő.
Szió!!
Amennyiben ki Szeretnéd próbálni, hogy milyen egy másik pasit megerőszakolni, akkor Keress meg.
Sok-sok-sok mindenre nyitott vagyok!! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 21. kedd 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 21. kedd 06:42
Amennyiben ki Szeretnéd próbálni, hogy milyen egy másik pasit megerőszakolni, akkor Keress meg.
Sok-sok-sok mindenre nyitott vagyok!! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 21. kedd 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1022122)

Lekötözhető pasit keresek.kinyallak,leszoplak,beleülök a farkadba.imádom a spermát,pisit!
2017. 02. 25-26.-án BDSM-szex bulit tartok.
Jelentkezés és a részletek levélben, priviben.
Jelentkezés és a részletek levélben, priviben.
Lekötözhető pasit keresek.kinyallak,leszoplak,beleülök a farkadba.imádom a spermát,pisit!
szegeden, masszázst nőknek , pároknak.. csatlakoznék nudizmust kedvelőkhöz.. smile de szívesen kukkolok is.
Sziasztok!
Parkent keressuk Holgy tarsasagat akit vonzanak a lanyos jatekok es szereti vagy kivancsiskodik a strapon-os jatekok iranyaba! Lehet a Holgy Domina, Switch vagy akar kivancsi Sub is!!! Mi budapestiek vagyunk, fogadnank!
Parkent keressuk Holgy tarsasagat akit vonzanak a lanyos jatekok es szereti vagy kivancsiskodik a strapon-os jatekok iranyaba! Lehet a Holgy Domina, Switch vagy akar kivancsi Sub is!!! Mi budapestiek vagyunk, fogadnank!
Lenti és környékén pasit fenekelnék 60-as pasi vagyok kicsit másképpen is!!!
Sziasztok. 36 éves,nem független pasiként keresek Polgár-Tiszavasvári közvetlen közeléböl,kellően nyitott-perverz nőt,esetleg párt. Kedveld a nem megszokott játékokat. Mindenre nyitott vagyok. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Sziasztok!
Olyan hölgyet keresek Budapest vagy Kecskemét környékén, akit érdekel a tökönrúgás/herekínzás témája.
Debrecenben keresünk bi pasit perverz játékokhoz.tabuk nélkül..ird meg mit szeretnél.
GYŐR környékéről keresek nőt akit izgatnak a perverzebb dolgok a szexben. subarut@gmail.hu