Most a hosszú hétvégén, 40-60 év közötti, hellyel rendelkező, férfias partnert kedvére lennék.
Írj és érezzük jól egymást.

Írj és érezzük jól egymást.

Még mindig....hátha egyszer sikerül...
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet..
De olyat aki ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, le sem vetkőzöm, sőt a hölgynek sem fontos, csak félrehúzni a bugyit és úgy, abban a helyzetben nyalom, ahogyan legmerészebb álmaiban szeretné.....fenekét különösen és alaposan..
Semit sem kell tudnunk egymásról, csak használd a számat, ahogy csak akarod.
Jössz, használsz, majd mész is, akár egy szó sem esik...
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható. Többi levélben, fotóval..
Anyagiak kizárva!
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet..
De olyat aki ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, le sem vetkőzöm, sőt a hölgynek sem fontos, csak félrehúzni a bugyit és úgy, abban a helyzetben nyalom, ahogyan legmerészebb álmaiban szeretné.....fenekét különösen és alaposan..
Semit sem kell tudnunk egymásról, csak használd a számat, ahogy csak akarod.
Jössz, használsz, majd mész is, akár egy szó sem esik...
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható. Többi levélben, fotóval..
Anyagiak kizárva!
Alázható, SUB ribancomat keresem! Írj!
Volna hölgy aki fojtogatna, lefogna, leuralna miközben meglovagol? Valahol a természetben vagy autóban.
Dióskál, Keszthely, Zalaegerszeg és környékén mobilis vagyok.
08.13-08.14
Dióskál, Keszthely, Zalaegerszeg és környékén mobilis vagyok.
08.13-08.14
Dorogon keresek valakit,aki kézzel vagy valamilyen eszközzel elverné a seggem.Elsősorban idősebb úr személyében.
Holnap este q szabadba élvezkedj , használd a mesztelen testem , várlak , keress
Sziasztok!Szombathelyi Lányt,Nőt vagy Hölgy tagú párt keresek Hölgy aktivítással aki eljátszana a szűz hátsómmal.Alaposan kitágítaná és megdugná egy felcsatolhatóval!45é.pasi vagyok aki a strap-on adta élményt szeretné megtapasztalni.Helyem van ha esetleg ez gondot jelentene.Csak a felcsatolt játékszert hozd magaddal.
Holnap megyek Berénybe, szivesen ismerkednék.
Pasit, vagy csajt keresek, akinek van eleg ver a pucajaban ahhoz, hogy fogadjon, egy szekhez kotozzon es tobbszor is lefejje a farkamat egymas utan

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Kecskeméten ma fogadok sub hölgyet, esetleg alárendelhető párokat hetero alapon. Privizz!
Alázható, Sub Nő, Travi???
Hali. Budapesti szopogepet keresek
Mi Szívesen válalnánk a cimbimmel, utazni tudunk, de fogadni is.
(Ez egy válasz felvercsodor üzenetére (2024. 08. 08. csütörtök 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 08. csütörtök 19:18

Sziasztok!
2 olyan srácot/férfit keresek akkikkel össze tudunk hozni egy 3 fős gangbang teamet! Szigorúan Hetero alapokon. Legyél igényes, és sportos. E
2 olyan srácot/férfit keresek akkikkel össze tudunk hozni egy 3 fős gangbang teamet! Szigorúan Hetero alapokon. Legyél igényes, és sportos. E
Valaki Ózdon nem szopatna egy jót jössz használsz és megetsz is
Sziasztok. Mai nap Budapesten hölggyel párral találkoznék. 40-éves pasi vagyok.
Sziasztok.Igényes és normalis Párral ismerkednék!!!
Miskolci engedelmes, alárendelt sub nőt keresek.
Sziasztok!Olyan lán,t keresek aki kiprobálná rajtam az öklözést.Fiatal vagyok,sportos,heteró és nem egy csúnya gyerek,de izgatja nagyon a fantáziám.Köszi,hogy elolvastátok.
Miskolci domináns hölgyet keresek harisnyás lábszexre