Hajnalban Ózdon nem szopatna senki?
Hali
Mai napra keresek egy aktív játszó társat Ózdon.
Kezdő 29 éves vagyok , mackós alkatú.
Helyel rendelkezem, diszkréció adott és elvárt.
Írjatok bátran .
Mai napra keresek egy aktív játszó társat Ózdon.
Kezdő 29 éves vagyok , mackós alkatú.
Helyel rendelkezem, diszkréció adott és elvárt.
Írjatok bátran .
Sziasztok!
Ma este a párom nélkül fogadnék párt vagy lányt kemény szexre!
Ma este a párom nélkül fogadnék párt vagy lányt kemény szexre!
Miskolcon alázatos szolgáim keresem
Szombat estére keresem azt az extrém perverz Lányt vagy Nőt aki análisan nagyon megkefélné a fenekemet felcsatolhatóval.45 é. Pasi vagyok.Lakás,hely van.
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy akit izgatna +2 pasival lenni akár bdsm elemek bevonásával ?
Mi 25 és 44 éves barátok vagyunk, többesben közösen is tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Mi 25 és 44 éves barátok vagyunk, többesben közösen is tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Szopatni is szerető férfival, házaspárral ismerkednék szabadban kocsiban vagy nálam kalandra és hosszabb távra is
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok, keresek olyant aki kora reggel hajnalban,kenyeztetné a farkamat, vas megye! Utazni tudj, írj üzenetet
Sziasztok
Olyan pasit keresünkma estére,aki szemkötőben simogatná,nyalná páromat velem kettesben. Erre izgul fel.Majd dugás közben is nyalná,közben a párom szájjal kényeztetné.......majd mindketten a mellére élveznénk.
Tapolca és környéki pasik
Viber elérhetőséget kérünk
Olyan pasit keresünkma estére,aki szemkötőben simogatná,nyalná páromat velem kettesben. Erre izgul fel.Majd dugás közben is nyalná,közben a párom szájjal kényeztetné.......majd mindketten a mellére élveznénk.
Viber elérhetőséget kérünk
Sziasztok, keresek olyant aki kora reggel hajnalban,kenyeztetné a farkamat, vas megye! Utazni tudj, írj üzenetet
Ma délután Miskolcon aláznék párt
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Kecskeméti domináns párt keresek.
Dominának lennék alárendeltje.
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Budapesten és környékén szolgálnék lányt pár vagy férfit.
Miskokci úr várja szolgáját szolgáit belvárosi lakasán.
Sziasztok
Olyan pasit keresünk,aki szemkötőben simogatná,nyalná páromat velem kettesben. Erre izgul fel.Majd dugás közben is nyalná,közben a párom szájjal kényeztetné.......majd mindketten a mellére élveznénk.
Olyan pasit keresünk,aki szemkötőben simogatná,nyalná páromat velem kettesben. Erre izgul fel.Majd dugás közben is nyalná,közben a párom szájjal kényeztetné.......majd mindketten a mellére élveznénk.