Miskolcon keresem engedelmes szolgáim
keresek egy dominánst aki egy engedelmes ribancot farag belőlem
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Sopronban ismerkednék párral
Sziasztok!
Lightos kötözős kényeztetéshez keresek alárendelésre vágyó hölgyet, ilyen hölgytagú párt.
Hátrakötött kéz, szembekötés, térdelés, ágyhoz kötözve puncikényeztetés, vibrátorozás.
Pároknál lehet, hogy a férfi csak nézi, vagy a férfi dominál, beköti párja szemét és én csak akkor jelenek meg mint egy látatlan idegen aki kezelésbe veszi a hölgyet.
Lightos kötözős kényeztetéshez keresek alárendelésre vágyó hölgyet, ilyen hölgytagú párt.
Hátrakötött kéz, szembekötés, térdelés, ágyhoz kötözve puncikényeztetés, vibrátorozás.
Pároknál lehet, hogy a férfi csak nézi, vagy a férfi dominál, beköti párja szemét és én csak akkor jelenek meg mint egy látatlan idegen aki kezelésbe veszi a hölgyet.
Sziasztok! Mivel a kis subom jól viselkedett ezért megjutalmaznám, azt kérte tőlem hogy had nyalhasson puncit is! Ehhez keresek neki egy lányt, aki szívesen csatlakozna hozzánk!
Szeretnek ismerkedni egy tapasztalt nővel szep nagy tátongó puncira vagyom imadom a hatalmas barlangot Zala megye
Sziasztok!
Sub hölggyel ismerkednék, akár hosszabb távra is...Párok, baráti csoportok levelét is várom, ahol a feleség, feleségek sub beállítottságúak...
Sub hölggyel ismerkednék, akár hosszabb távra is...Párok, baráti csoportok levelét is várom, ahol a feleség, feleségek sub beállítottságúak...
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok Medical sex , BDSM játékokra keresek Budapesten és közelébe domináns férfit , passziv alárendelt szerepet szeretem .Mivel nem vagyok független diszkréten heti egy néha két alkalommal használhatnál hosszú távon ha megtennéd írj bátran
van itt aki békés megyei és orvos vagy mentős?

Elektrostimulációval élvezett valaki? Érdekel a tapasztalat. 52 éves férfi vagyok.
Zalaegerszegen a héten látogatható partnerem keresem
az sem gond ha dominánsabb vagy és 40 feletti
az sem gond ha dominánsabb vagy és 40 feletti
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!! Igényes és normálisak legyetek!!!
SUB, szolgáni akaró, alárandelt csajszit keresek!
Face sittinget szerető, vagy kipróbálni vágyó fiatal lányt keresek, akinek aláfekhetnék és a számra ülve töltene huzamosabb időt, majd elélvezne. Részemről az sem gond, ha le sem vetkőzöm. Szerepjátékokra és extremitásokra is nyitott vagyok az egészség határain belül. Ötvenes, tapasztalt, nem független férfi vagyok. Budapest és az ország keleti része.
Feltölthetnél erről a mocskosul dagadó kemény faszról egy videót nekünk ide. Vagy nem mered?
(Ez egy válasz bigpassion üzenetére (2024. 06. 13. csütörtök 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 13. csütörtök 07:56

Keresem azt a fiatal lányt vagy érett Nőt(vagy ilyen tagú párt) aki imádja az átlagnál intenzívebb többlövetű mocskosul duzzadó kemény faszt mint egy érzéki telhetetlen kis ribanc miközben szexistennőként tisztelik és "szolgálják" a férfiak az orgazmusait, vágyait... Aki minél többet kap, annál lucskosabb a forró puncikája. Imádja a gecit és egy számára vonzó szép kemény fasz látványától is lucskos a puncikája. Inkább szereti érezni egész éjjel lüktető férfi erőt mint az 1-2 órás töcsköléseket.
Szexi rucik, szerepjáték, perverz fantáziadús szex, érzéki szeretkezések amik gátlástalan érzéki baszásokba fulladnak ki és kezdődik újra.
Egyedülálló vagyok tehát komoly kapcsolat is kialakulhat valakivel.
Helyem van de utazni is tudok, van autóm.
Írj ha hiányzik a remegésig tartó többlövetű lüktető csődör.Komolytalanok akik csak írogatnak, kíméljenek. Telefonon is merj beszélni találkozás előtt. Fontos a hang is.
Szexi rucik, szerepjáték, perverz fantáziadús szex, érzéki szeretkezések amik gátlástalan érzéki baszásokba fulladnak ki és kezdődik újra.
Egyedülálló vagyok tehát komoly kapcsolat is kialakulhat valakivel.
Helyem van de utazni is tudok, van autóm.
Írj ha hiányzik a remegésig tartó többlövetű lüktető csődör.Komolytalanok akik csak írogatnak, kíméljenek. Telefonon is merj beszélni találkozás előtt. Fontos a hang is.
Sziasztok! Találtatok magatoknak pasit? Engem is izgat ez a téma és szívesen kísérleteznék én is, ezen az úton nyitni és intelligensen játszani...
(Ez egy válasz ZsB00 üzenetére (2024. 06. 09. vasárnap 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 09. vasárnap 20:14

Sziasztok, domináns pasikkal ismerkednénk ilyesmire nyitó, kíváncsi párként, Gyms-Vas-Veszprém megyékből. Két apró elvárás a függetlenség és az intelligencia.
S/M partnerrel ismerkednék, alföldi régió előnyben.
Sziasztok!
Június 29. szombat estere keresnenk parkent harmadik tagot.
30 év alatt keresnenk, fontos az intelligencia és előny a nagy méret!
Privatban írj, ha van kedved eltolteni velunk nehany kellemes orat.
Június 29. szombat estere keresnenk parkent harmadik tagot.
30 év alatt keresnenk, fontos az intelligencia és előny a nagy méret!
Privatban írj, ha van kedved eltolteni velunk nehany kellemes orat.