Oklozest tagitast kedvelő novel ismerkednek imadom a hatalmas pinat
Hölgyet, párt szolgálnék pénteken és/vagy szombaton Fóton és környékén.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Mazo partnert fenekelnék.
Sziasztok párokat nőket keresek minden jóra 21F
Ma estére keresem szopatómat, aki keményen torkoztatna, torkon kúrna! Exhibicionista vagyok, bárhol meztelenkedek, akár nyilvános helyeken is, pl. gyógyfürdők zuhanyzóiban, szaunákban, szabadban, vízpartokon.
Szeretném ha csinálnál rólam fotót és videót a telefonommal.
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex, sportos, ápolt vagyok.
Budapest és környéke vagy Szépvölgyi út
Minden mocskos ötletet várok. ÍRJ!
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex, sportos, ápolt vagyok.
Budapest és környéke vagy Szépvölgyi út
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok ,használható köcsög szeretnék lenni
Keresem szopatómat, aki keményen torkoztatna, torkon kúrna! Exhibicionista vagyok, bárhol meztelenkedek, akár nyilvános helyeken is, pl. gyógyfürdők zuhanyzóiban, szaunákban, szabadban, vízpartokon.
Budapest és környéke.
Budapest és környéke.
Sub beállítottságú, vagy ilyen érdeklődésű LÁNY/NŐ partnerem keresem Luxuria Party és hasonló rendezvények (előtte Kink Paradise 03.09.) látogatásához! Extrém külső és megjelenés nem hátrány!
Az adatlapomon megadott paraméterek figyelembevételével keresek!

MAI NAPRA keresem szopatómat, aki keményen torkoztatna, torkon kúrna! Exhibicionista vagyok, bárhol meztelenkedek, akár nyilvános helyeken is, pl. gyógyfürdők zuhanyzóiban, szaunákban, szabadban, vízpartokon.
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex vagyok.
BORSOD, SZABOLCS, HAJDÚ, HEVES megyékbe tudok utazni
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex vagyok.
BORSOD, SZABOLCS, HAJDÚ, HEVES megyékbe tudok utazni
Nógrádban sub csajt nőt keresek!!!!!
HATVAN-BUDAPEST +50 km sugaró kör, keresek olyan párokat, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel.
Profi fotósként vallok glamour, akt , fél akt , takart akt fotózást ingyen!! Keressetek bizalommal! Portfolióm bővitésére Kellene cserébe pár darab takart kép. Helyileg Győr szombathely Kecskemét , Budapest, Tatabánya és környéke. De megbeszéllés alapján máshol is lehetséges. Privát üzenet után adok elérhetőséget. Referenciával rendelkező hivatásos fotós vagyok!!! Amennyiben szeretnél magadról profi képeket keress bizalommal!!
HATVAN-BUDAPEST +50 km sugaró kör, jövő hétre keresek olyan párokat, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel.
Hellyel esetleg eszközökkel rendelkező Budapesti, Pest Megyei Szado férfivel ismerkednék kórtól alkattól függetlenül aki tabuk nélkül használná a számat nyelvemet és közben nevelne pálcával !Pár vadonatúj eszközöm van ,bilincs, pálca, szemmaszk, póráz, análkampó, análplug , csipeszek, intim gyertya !Alázatos e téren kezdő barátságos férfi vagyok !
Hello
Leendő subomat keresem. De sub tagu pár is érdekelne, cuckold szintén.
Szép estét.
Leendő subomat keresem. De sub tagu pár is érdekelne, cuckold szintén.
Szép estét.
Irányítás mániás nőt keresek! Minden megoldás érdekel akar szex nélkül is. Takarítás, kocsi mosás stb.
HATVAN-BUDAPEST +50 km sugaró kör, jövő hétre keresek olyan párokat, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.