Domináns ,irányítani szerető férfit keresek,férfi vagyok én is
Zalában S/M kedvelő pasit keresek szadó úr vagyok !
Szisztok! Mai napra keresnék pàrt vagy hölgyet mindenféle jora! Csak aki komolyan gondolja! Bp
Győr környékéről keresek nőt akit érdekelne extrém,perverz szex,csak komoly érdeklődést várok. subarut@gmail.hu
BDSM témába fotózható párt keresek a szexkalodámba! Akár most a hétvégére, de stikában ilyet szerető nőket sem zavarok haza.
Szolgalány szerepre keresek nőt!Akàr24/7re is!Lesz jutalom ès bünti is.Előtte részletes megbeszélés.
NO,
Pesten vaalaki? csajok (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 12. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 12. szerda 22:02
Pesten vaalaki? csajok (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 12. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (186355)

Hello
Pesten vagy környékén keresek VAlóban használható NŐT!
kamusok kocc!!

kamusok kocc!!

S/M játszáshoz partnert keresek pasi legyen,fenekelés stb,
BDSM területén jártas, vagy azt kipróbálni vágyó hölgyet, esetleg párt keresünk (pasit NEM).
Sziasztok. A jövő hét szerdán,júli 19. délelőtt Tiszavasváriban leszek. Lenne valakinek kedve talizni egy 37 éves,nem független perverz pasival? Sokmindenre nyitott vagyok. Szeretek irányítani,uralkodni. De attol sem zárkózom el,hogy valaki meggyötörje a farkamat. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Sziasztok!
Szivesen kipróbálnám az enyhe alárendelt szerepet!
Szivesen kipróbálnám az enyhe alárendelt szerepet!
Komáromi fürdőbe keresek aktuni Domina pasit.Aki szombat vasárnap. keményen meg dugna..40-50est.
Én 37 éves csupasz popsi,passzív annál kedvelő házas férfi vok. imádom kemény méretes vastag faxt magamban.
Vágyómra egyszer többen használjanak egyszerre vagy felváltva.utazni tudok hétköznap helyed legyen.
Én 37 éves csupasz popsi,passzív annál kedvelő házas férfi vok. imádom kemény méretes vastag faxt magamban.
Vágyómra egyszer többen használjanak egyszerre vagy felváltva.utazni tudok hétköznap helyed legyen.
Ki jönne el velem nyaralni? Augusztus 1-6 az időpont. Válasszunk útirányt közösen! 43 éves, domináns, határozott, budapesti Férfi vagyok. Saját autóval és lakással rendelkezem. Priviben várom a választ.
Sziasztok! Siófok és környékén pár vagy hölgy aki ismerkedne?
Sziasztok.Hölgyet keresek,aki szereti vagy kipróbálná a fistinget.
Szolgalányt keresek.
Kizárólagosan csajos kapcsolat
Kizárólagosan csajos kapcsolat
Ha szeretnèl szexuàlis segèdeszközökön élvezkedni keress!
Hello
kamusok kocc!!

kamusok kocc!!

Sziasztok. Tényleg nincs Tiszavasvári-Polgár közvetlen közelében egy perverz dolgokra nyitott nő? Esetleg pár? 37 éves perverz pasi vagyok. Írj a hanjob@freemail.hu címre
Középkorú domináns Férfi keres egy alázatos szolgalányt vagy párt. Budapesti lakással rendelkezek és hosszú távú kapcsolatra vágyom. Leveleket privátba kérem.