Sziasztok
Kezdő bi, duci férfi keresi szex partnerét! Szívesen kipróbálnám milyen szolgálni és megalázva lenni!
Csongrád megye ☺️
Kezdő bi, duci férfi keresi szex partnerét! Szívesen kipróbálnám milyen szolgálni és megalázva lenni!
Csongrád megye ☺️
Kecskeméten keresek domináns aktiv urat kinek szolgája lennék perverz dolgok is érdekelnek.Én 39 éves passzív mazo srác vagyok.
Szolga lányt keresünk!!!
Vasárnap 27.-én délután, este biszex párt, vagy uni hapsit keresek, hely van
részletek privátban

Irányítanak alaznek játszanék
A hálószobában szeretem, ha irányítanak, de ebben a témában még kezdő vagyok. Keresem azt a férfit, aki bevezetne ebbe a világba. A "tingli-tangli" szex nem elégíti ki a vágyaimat, és talán ez az, amit keresek...
Sziasztok!!
Kedden és szerdán helyel rendelkezem és fogadnék párt vagy hölgyet,akár egész éjszakára is, de ha úgy gondoljátok ésszerű távolságig én is meglátogathatlak..
Kedden és szerdán helyel rendelkezem és fogadnék párt vagy hölgyet,akár egész éjszakára is, de ha úgy gondoljátok ésszerű távolságig én is meglátogathatlak..

Miskolcon keresek domináns lányt vagy lányokat,akik kiéllnék vágyaikat egy 41 éves férfin.
Kecskeméti párt keresek aki elfenekelne
Párom(höly) kiprobalna a BDS et ! Ehez keresunk hölgyet párt vagy pasit (Bi feltétel) valaszok privatban
Üdv! Ebben a témában keresek domináns Hölgyet,aki komolyan gondolja,tudja is,miről szól ez a világ.Paramétereim az adatlapomon találhatóak,a többit nem itt...
Alázatos, szub nővel vagy párral ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából, hosszú távban gondolkodom (166/72/43). Kor nem számít, csak a szimpátia (fiatalabbakkal is szívesen ismerkedem). Budapesten van lakásom és fogadni is tudok.
Szevasztok keresem partnerem Zalában kötöznélek ,fenekelnélek,stb.tabumentes kapcsolatot keresek.Uni. aktív potens pasi vagyok.Srácokat ,pasikat keresek.helyem van.
Sziasztok. Ma délután valaki Tiszavasváriban? 37 éves perverz pasi vagyok. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Ballbustinghoz keresem hölgy partnerem. Akár úgy is, ha nem szeretnéd hogy lekerüljenek a ruhák, de akkor is ha komolyabb játékok is érdekelnek. Cserébe egyéb szolgálatot is elvállalok, ha van kérésed, kérdésed írj és megbeszéljük.
Alázz,Használj,Szopass,Kúrj szét....Akár többesben is!!!
Gecizz össze,Pofozz szét a kemény farkaddal,Tágítsd ki a szűk puncim az öklöddel vagy ha van hozzá valami jó eszközöd ,akkor azzal.
Párral is ismerkedné(n)k.
Perverzió előny!!!!
Szabadban vagy ha van helyed a környéken akkor Nálad.
Pasim csak nézi és/vagy fotót,videót készít.
Gecizz össze,Pofozz szét a kemény farkaddal,Tágítsd ki a szűk puncim az öklöddel vagy ha van hozzá valami jó eszközöd ,akkor azzal.
Párral is ismerkedné(n)k.
Perverzió előny!!!!
Szabadban vagy ha van helyed a környéken akkor Nálad.
Pasim csak nézi és/vagy fotót,videót készít.
Hello Hölgyek
Kimondottan Ma 22:40-től keresek focit kedvelő-utáló Nőt Pesten!
A meccs alatt szopatnálak
és még 1-2 finomság
Kimondottan Ma 22:40-től keresek focit kedvelő-utáló Nőt Pesten!
A meccs alatt szopatnálak

Sziasztok!
Fiatal (és nagyon jó arc ) srácként keresek olyan fiatal Hölgyeket akik próbálták/szeretnék kipróbálni az anális szexet valakivel, csak épp nehezen veszik rá magukat, vagy találnak rá megfelelő partnert. Ha magadra ismersz, küldj egy üzenetet, ismerkedjünk! Az még nem elkötelezettség. Ha nem találsz jófejnek nem írsz többet én pedig tudomásul veszem. E téren megfelelő odafigyelésre, gyengédségre számíthatsz részemről.
Írj bátran!
További szép napot!
Fiatal (és nagyon jó arc ) srácként keresek olyan fiatal Hölgyeket akik próbálták/szeretnék kipróbálni az anális szexet valakivel, csak épp nehezen veszik rá magukat, vagy találnak rá megfelelő partnert. Ha magadra ismersz, küldj egy üzenetet, ismerkedjünk! Az még nem elkötelezettség. Ha nem találsz jófejnek nem írsz többet én pedig tudomásul veszem. E téren megfelelő odafigyelésre, gyengédségre számíthatsz részemről.
Írj bátran!
További szép napot!
Több pasit keresek egyszerre akik akkor is tovább kurnák a szám és a fenekem ha a fájdalomtól sírva könyörgöm hogy hadjàk abba. Domina hölgyek is megkínozhatnának. Debrecen és környéke. 20as éveimben járó pasi vagyok, van egy kis pocakom.
Sziasztok! Olyan hölgyet, párt keresnék, akik megdugnák a seggem (még szűz). Pár esetében megtanítanának szopni. Köszi