kecskeméti párt keresek akik elfenekelnének megdugnának
Sziasztok!
Január 3.-án szerdán Budapesten leszek, meglátogatom a Hegedűs utcai szexmozit is.
Jó lenne, ha lehetne valakivel ott játszani
Ha ráérsz ezen a napon és eljönnél, dobj rám privátot.
Január 3.-án szerdán Budapesten leszek, meglátogatom a Hegedűs utcai szexmozit is.
Jó lenne, ha lehetne valakivel ott játszani

Ha ráérsz ezen a napon és eljönnél, dobj rám privátot.
Szeged és környékén ismerkednék hölgyel vagy pasival aki szereti a BDSM-t!
fiút-férfit aki szereti a nyelvét használni....Veszprém m .....
50 éves, fiatalos, jóképű, értelmiségi férfi face sitting céljából keres olyan domináns, nagy fenekű nőt, aki alatt élvezet a szenvedés és aki élvezi, ha ráülhet férfipartnere arcára...... Még jobb, ha természetesen, vagy akár extrémen szőrös...

Kecskeméti párt keresek
Holnap Mórahalom textil mentes övezet? társnőt, párt keresek
Írj , ha szeretsz szopni., Pápa .
Sziaszok. Fasz kötözésben-kinzásban jártas női partnert keresek. Polgár-Tiszavasvári-Tiszaújváros. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Sub,mazo,perverz,eszközöket kedvelő 50-es pasi, felajánlja egy napját,olyannak aki vendégül látna,reggeltől estig.(de lehet, akár ott alvós is)
Szia puszi én nagyon szeretem az ilyet
(Ez egy válasz Tomika66 üzenetére (2017. 12. 20. szerda 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 20. szerda 07:56

Sziasztok! Kedvelem a lábimádatot, láberotikát. Van itt olyan lány, nő, aki kedveli, ha ilyet csinálnak neki?
E mellett vonz még a lábhoz kapcsolódó ruhadarab (harisnya, zokni, cipő). Ha van itt csinos nő, aki megválna valamelyik ruhadarabjától, örömmel venném
E mellett vonz még a lábhoz kapcsolódó ruhadarab (harisnya, zokni, cipő). Ha van itt csinos nő, aki megválna valamelyik ruhadarabjától, örömmel venném

Sziasztok nem tudom ismerem annyira a bdsm-et de kipróbálnám egyszer
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy párt 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Aktív férfit keresek aki a számba pisilne....Ma ...Miskolcon hely kell
Mekkora humbuk itt minden!!!!
virtuális szolgálatra keresek szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Dominámat keresem!!!!
Vezess be a BDSM világába...

Vezess be a BDSM világába...
Lanyt, not keresek kinzasra, helyem van Budapesten.
Jelentkezz uzenetben.
Jelentkezz uzenetben.
Helló hölgyek(ribik)
MA este PEsten ,1 kis fenekelés-szopatásra
hely O.K
MA este PEsten ,1 kis fenekelés-szopatásra

hely O.K
Aktív szigorú urat keresek Zalában aki elég perverz is.