Csajt keresünk akit használnánk. Főleg puncinyalásra. Bátran lehet írni, kedves aranyos pár vagyunk akik személyesen ismerkednek nem pedig virtuálisan. Nem nagyon levelezgetnénk a minimálison túl, hanem TELEFONON rögtön a csajok egyeztetnek részleteket a személyes találkozás helyszínéről és időpontjáról.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy párt 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Szevasztok Lenti és környékén keresek szopatható dugható köcsögöt.Kötöznélek kínoználak stb.Szeress szenvedni női fehérneműt szeress viselni.
Szexhintás játékokra keresek hölgyet/párt a hétvégére

Holnap este 21 30 fele valaki Aktiv urat a hösök terèn leszopatna a parkban
domináns személyt keresek akit virtuálisan szolgálnék
Szopatok-nyalatom...........
Helló
VAlóban Használható Hölgyet-ASSzonyt-ribit keresek
Akkár MA ESte is
Hely O.k
VAlóban Használható Hölgyet-ASSzonyt-ribit keresek

Akkár MA ESte is

Sziasztok! Balaton déli part és környékén keresek domináns férfit ,nőt párt. 54 éves 167/55 férfi vagyok
virtuális szolgálatra keresek szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Győri vagy környéki BDSM alaklmi kapcsolatot keresek egészéjszakás találkozóhoz.Pár vagy bi férfi személyében,március hónapban.Időpontot privátban egyeztessük.
Perverz pàr örömére lennék!
A március 15.-i hétvégén Székesfehérvárra megyek egy csoda szeánszra lenne kedved útitársnak szegődni-együtt szolgálni egy csodálatos Hölgyet?
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy párt 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Sziasztok! párt és hölgyet keresek ismerkedni. Siófok és környéke.
Sziasztok. Olyan nőt keresek akinek szophatnám a tejtől duzzadó melleit.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek mazó vagyok
Sziasztok! Kötözést,bilincset,mellbimbócsipeszt szorítóval, öklözést szerető Bp-i nő aki szereti van?

Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi tag aktív.
A hölgy pedig biszex .
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnál illetve megdugnál... (Átlagos vagy kisebb mérettel rendelkezz...) természetesen a későbbiekben a lányok is beszállnának.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a párod előttünk jól kinyalná az én páromat majd ha minden igaz akkor ugyan ez fordítva is..
Aztán ha ezek összejöttek a későbbieket már közösen találnánk ki..
Elsősorban csak is a leírtaknak megfelelően párokat keresnénk!
Köszönjük, hogy elolvastad..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi tag aktív.
A hölgy pedig biszex .
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnál illetve megdugnál... (Átlagos vagy kisebb mérettel rendelkezz...) természetesen a későbbiekben a lányok is beszállnának.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a párod előttünk jól kinyalná az én páromat majd ha minden igaz akkor ugyan ez fordítva is..
Aztán ha ezek összejöttek a későbbieket már közösen találnánk ki..
Elsősorban csak is a leírtaknak megfelelően párokat keresnénk!
Köszönjük, hogy elolvastad..
Sziasztok! Balaton déli parton keresek Domináns férfit-nőt...........