Perverz pàr örömére lennék!
A március 15.-i hétvégén Székesfehérvárra megyek egy csoda szeánszra lenne kedved útitársnak szegődni-együtt szolgálni egy csodálatos Hölgyet?
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy párt 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Sziasztok! párt és hölgyet keresek ismerkedni. Siófok és környéke.
Sziasztok. Olyan nőt keresek akinek szophatnám a tejtől duzzadó melleit.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek mazó vagyok
Sziasztok! Kötözést,bilincset,mellbimbócsipeszt szorítóval, öklözést szerető Bp-i nő aki szereti van?

Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi tag aktív.
A hölgy pedig biszex .
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnál illetve megdugnál... (Átlagos vagy kisebb mérettel rendelkezz...) természetesen a későbbiekben a lányok is beszállnának.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a párod előttünk jól kinyalná az én páromat majd ha minden igaz akkor ugyan ez fordítva is..
Aztán ha ezek összejöttek a későbbieket már közösen találnánk ki..
Elsősorban csak is a leírtaknak megfelelően párokat keresnénk!
Köszönjük, hogy elolvastad..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi tag aktív.
A hölgy pedig biszex .
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnál illetve megdugnál... (Átlagos vagy kisebb mérettel rendelkezz...) természetesen a későbbiekben a lányok is beszállnának.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a párod előttünk jól kinyalná az én páromat majd ha minden igaz akkor ugyan ez fordítva is..
Aztán ha ezek összejöttek a későbbieket már közösen találnánk ki..
Elsősorban csak is a leírtaknak megfelelően párokat keresnénk!
Köszönjük, hogy elolvastad..
Sziasztok! Balaton déli parton keresek Domináns férfit-nőt...........
30 év alatti szubmisszív fiúkat keresek virtuális szolgálatra. skype: dominaeva27
Játékokra keresek kor alkat nem számít
Nőt párt ffit keresek sokféle játékra
Orvosos, pelusos szerepjátékokra keresek hölgy partnert 18-35 között. Helyem, eszközeim és gyakorlatom is van, amit képekkel tudok bizonyítani. Kamusok kíméljenek, valóban játszani szerető hölgy partnert keresek.
Dominàns hölgytagú párral ismerkednèk!
Játékokra keresek nőt párt ffit
Hölgyek kortól és kinézettöl függetlenül ha szeretnétek egy szex szolgát írjatok!
Pároknál is szívesen válalnám a szolga szerepet!
És Passzív bi férfiként aktív bi pasit (vagy pasikat) is szolgálnék !
Szeged és környéke !
Pároknál is szívesen válalnám a szolga szerepet!
És Passzív bi férfiként aktív bi pasit (vagy pasikat) is szolgálnék !
Szeged és környéke !
Szeretnék sokmindent kiprobállni gátlások nélkül, keressetek ,,,
Keszthely környéki domináns hölgyet,vagy párt keresnék.
Kiskunfélegyháza-Kecskemét vagy 50 km-es körzetében éló Úrnő, Pár ,Úr alázatos szolgája lennék
Játékokra keresek szolgat kinozhatot kikothetot alázatot kor alkat nem számít