Perverz pár örömére lennék!
Sziasztok! Szubmisszív csajt keresek Kecskeméten. (többi privát) Írj!
Sziasztok. Veszprém megyében, Sümegen lakom 23éves srác vagyok.
Kecskeméten domináns párt keresek
Sziasztok! Balaton déli part környékén szívesen szolgálnék,bárki írhat,én 54 éves 168/58 férfi.
Párokat kötöznék egymáshoz ilyen-olyan szexpózokban szép csomókkal. Igény esetén fotóznám is az "alkotást". Írjatok bátran !
Sziasztok. Veszprém megyében, Sümegen lakom 23éves srác vagyok.
Ha van jó ötleted írj privit ! Érdekel pár dolog.
Sziasztok.Gondolom Bdsm szexet szerető Bp-i nő még mindig nem nézi itt a beírást és keres ehhez férfi domináns nagy méretű 22-es potens partnert?

Jatekokra keresek part not ffit kor alkat nem szamit
Sziasztok. Veszprém megyében, Sümegen lakom 23éves passzív srác vagyok.
Sziasztok. Veszprém megyében, Sümegen lakom 23éves passzív srác vagyok.
Kecskeméti párt keresek
Alaznek kikotlek pisilnelek stb kor alkat nem szamitffit psrt not haziszolga is erdekel
Sziasztok alaznek kinoznek elfenekelnelep pisilnelek kikotnelek part not bi ffit homot noi fehernemus ffit is
Sziasztok. Tatán/környékén keresnék olyan Hölgyet,Párt,Urat aki bevezetne a BDSM világába
18/176/95 F

Sziasztok Bp.ten keresek fiút ,férfit aki kikötözne ,belém pisilne, öklözné a lukam, kikötözne, én meleg srác vagyok jól fistelhetö 40/165/63 ,passziv, minden jóba benne vagyok ,hely kell.
Uraim és Hölgyeim , ...Zalaegerszegen keresnék olyan partnert aki szeretne egy nagyon igényes házibarát ,...utazni is tudok
Nőt párt keresek ahol szeretik ha határozottan bánok velük
Domináns nőt keresek aki póràzt rakna ràm és mindenét jó alaposan nyalatná velem.Le-szàmba pisilne.