Kam sexre keresek sub pasikat (vagy aki ki akarja probalni milyen ha iranyitjak) ...
par extra amiket kerni szoktam
csalanos ami tel utan ujra aktualis
hugycsoves
analos
fitymas
gyertyas
deo spray
here kotozes
stb ...
par extra amiket kerni szoktam
csalanos ami tel utan ujra aktualis
hugycsoves
analos
fitymas
gyertyas
deo spray
here kotozes
stb ...
Jatekokra keresek szolgat kor alkat nem szamit
Hölgyek kortól és kinézettöl függetlenül ha szeretnétek egy szex szolgát írjatok!
Pároknál is szívesen válalnám a szolga szerepet!
És Uni bi férfiként bi pasit (vagy pasikat) is keresek !
Szeged és környéke !
Pároknál is szívesen válalnám a szolga szerepet!
És Uni bi férfiként bi pasit (vagy pasikat) is keresek !
Szeged és környéke !
hi all! perverz pasi párt és hölgyet keres ismerkedni.
Csinos fiatal budapesti part keresunk ma es holnapra sub ribancommal...
Gmail, hangouts elerhetoseget irjatok privat uzenetben.
Amennyiben nincs kep az oldalatokon termeszetesen indulora ezt tudjatok potolni...
Gmail, hangouts elerhetoseget irjatok privat uzenetben.
Amennyiben nincs kep az oldalatokon termeszetesen indulora ezt tudjatok potolni...

Sziasztok! Kedd délelőttre keresünk 1-2 nem kamus férfit, (ha bi és sub, az nem hátrány)
Előtte egy pofavizit nem árt.
Helyileg Miskolc
Előtte egy pofavizit nem árt.

Helyileg Miskolc
Perverz pár örömére lennék!
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Sziasztok! Kaposváron, Lellén keresek partnert. Majdnem mindenre vevő vagyok

Beöntés ,popsitágitás,G-pont, prosztata masszázs, és egyéb inyencségek. Ha érdekel ,irj
Sziasztok!
Keresek/keresünk egy biszexuális orientáltságú, sub beállítottságú kis Ribancot!
A ribanc a szó legszebb értelmében!
Aki érti, attól várunk PRIVÁT levelet... aki pedig sértőnek gondolja... nos, utóbbival biztosan nem egymást keressük!
Párokat is keresgélünk, amennyiben a pár hölgy tagja a fentiekben meghatározott beállítottságú!
Kellemes napszakot Mindenkinek!
Puszi:
A Feleség
Keresek/keresünk egy biszexuális orientáltságú, sub beállítottságú kis Ribancot!

Párokat is keresgélünk, amennyiben a pár hölgy tagja a fentiekben meghatározott beállítottságú!
Kellemes napszakot Mindenkinek!
Puszi:
A Feleség
Perverz pár örömére lennék!
Sziasztok! Szubmisszív csajt keresek Kecskeméten. (többi privát) Írj!
Sziasztok. Veszprém megyében, Sümegen lakom 23éves srác vagyok.
Kecskeméten domináns párt keresek
Sziasztok! Balaton déli part környékén szívesen szolgálnék,bárki írhat,én 54 éves 168/58 férfi.
Párokat kötöznék egymáshoz ilyen-olyan szexpózokban szép csomókkal. Igény esetén fotóznám is az "alkotást". Írjatok bátran !
Sziasztok. Veszprém megyében, Sümegen lakom 23éves srác vagyok.
Ha van jó ötleted írj privit ! Érdekel pár dolog.
Sziasztok.Gondolom Bdsm szexet szerető Bp-i nő még mindig nem nézi itt a beírást és keres ehhez férfi domináns nagy méretű 22-es potens partnert?