Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Csajt keresünk, aki alázatos, szófogadó és nagyon jól tud nyalni.
Jól hangzik remélem összejön! (Szintén passzívbi)
(Ez egy válasz passzivka01 üzenetére (2018. 06. 04. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 04. hétfő 18:15

Aktív pasit keresek ma aki sex mozi glory caffe vagy szaunába eljönne velem keresnenk egy szimpatikus 3. Aktiv szemelyt es 2 en megdugnátok
Hali,
olyan lányt vagy hölgyet keresek, aki szeret sportos szexi passzív bi fiúkat dugni (felcsatolhatóssal). Nem elvárás, hogy én dugjalak téged. Kissebb kezű lányok akár öklözhetnek is. (Bocsi azoktól, akiket ez zavar, de nincs meleg/bi BDSM fórum.
Szép napot mindenkinek!
Ui.: Infó képek a társkereső adatlapon! A videó és a többi elfogadás alatt.
olyan lányt vagy hölgyet keresek, aki szeret sportos szexi passzív bi fiúkat dugni (felcsatolhatóssal). Nem elvárás, hogy én dugjalak téged. Kissebb kezű lányok akár öklözhetnek is. (Bocsi azoktól, akiket ez zavar, de nincs meleg/bi BDSM fórum.
Szép napot mindenkinek!
Ui.: Infó képek a társkereső adatlapon! A videó és a többi elfogadás alatt.
Andràskereszt,kèz-fej-làb kalodàm,fenekelő zsàmoly van.Ha szeretnèk hasznàlni keressenek!Perverz pár hàzibaràtja lennék!
Szegeden és környékén smile
Hölgyek kortól és kinézettől függetlenül ha szeretnétek egy szex szolgát írjatok!
Pároknál is szívesen vállalnám a szolga szerepet!
Hölgyek kortól és kinézettől függetlenül ha szeretnétek egy szex szolgát írjatok!
Pároknál is szívesen vállalnám a szolga szerepet!
Pestre keresek meztelen takarításra IS Hölgyet-asszonyt.
holnap-vagy utána is jó.
holnap-vagy utána is jó.

Aktív pasit keresek ma aki sex mozi glory caffe vagy szaunába eljönne velem keresnenk egy szimpatikus 3. Aktiv szemelyt es 2 en megdugnátok
Part not ffit keresek aki azt tenne amit mondok
Sziasztok! Balaton déli part és környékén keresek hölgyeket urakat kiket szolgálnék,én 54 év 168/58 egyedül álló férfi.
Sziasztok. Veszprém megyében, Sümegen lakom 23éves srác vagyok.
Alaznek kinoznek kikotlek lepisillek csunya beszed not part ffit keresek kor alkat nem szamit
virtuális szolgálatra keresek szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Alaznek kinoznek stb
Sziasztok. Veszprém megyében, Sümegen lakom 23éves srác vagyok.
Szolgat keresek ill alaznek stb kor alkat nem szamit
Kedves fiúk!
NEM DOHÁNYZÓ, budapesti vagy környéki, azaz a lakóhelyünktől maximum 50 km távolságon belül, intelligens, jóképű, sportos, izmos ( 80-90 kg körül ) 28-40 éves, hetero, többes felállásban tapasztalt srácot keresünk kizárólag 05.30-a, szerda estére!
Enyhe BDSM belefér..
Privátban várjuk a kritériumoknak megfelelő fiúk e-mail címes érdeklődését!
ELSŐ KÖRBEN E-MAIL CÍMET VÁRUNK PRIVÁTBAN!
Köszönjük!
NEM DOHÁNYZÓ, budapesti vagy környéki, azaz a lakóhelyünktől maximum 50 km távolságon belül, intelligens, jóképű, sportos, izmos ( 80-90 kg körül ) 28-40 éves, hetero, többes felállásban tapasztalt srácot keresünk kizárólag 05.30-a, szerda estére!
Enyhe BDSM belefér..
Privátban várjuk a kritériumoknak megfelelő fiúk e-mail címes érdeklődését!
ELSŐ KÖRBEN E-MAIL CÍMET VÁRUNK PRIVÁTBAN!
Köszönjük!
Ffit not part keresek delelotre a hetenn alaznek szolgat keresek amit szeretnek kor alkat nem szamit
Szeged és környékén keresek partnert vagy partnereket LIGHT BDSM szexre

Jatekokra keresek a heten delelotre alazok szolgalot keresek