Sub beállítottságú, diszkrét bi Hölgyet keresünk, akit szívesen látnánk vendégül alkalmanként, mindannyiunk örömére.

Not part ffit keresek jatekokra nem vagyok kezdo szolgat keresek alatok elfenekeles csunyabeszed stb kover ffi vagyok
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
Kissé sub hajlamú nő vagyok. Akard.
Izgalmas extrémet keresek
Sziasztok!
Ma este 10 után part fogadnánk egymás előtti huncutkodasra....
Ma este 10 után part fogadnánk egymás előtti huncutkodasra....
Sziasztok!
A cbt érdekel itt valakit?
A cbt érdekel itt valakit?
Sziasztok 4o es passziv,meleg srác vagyok Budapesten keresek fiut ,férfit aki heti renszerességel játszana velem,kikötözne,le pisilne,gecizne,uralkodna,dugna,szopatna,fistelne jó erösen ,bennem lenne akár könyökig,irj ha érdekellek ,hosszu távra krresek alkalmit,titokba,
Domináns pasi vagyok de abból a fajtából, akinél nem azt jelenti a dominancia hogy péppé ver egy nőt és azt hiszi ő most egy Dom.. ..Mert úgy gondolom, egy Férfi kezében(is) határtalan más lehetőség is van erre !! Inkább a NŐ gyönyörét és akaratát szem előtt tartva, annak határait ismerve, feszegetve próbálja kihozni a legtöbbet a lehetőségből..
Inkább a lelki, pszichológiai, szexuális része vonz és semmikép nem a cél nélküli, üres brutalitás vagy a nagyon durva fájdalomokozás ..
Hosszabb távon gondolkodom...és nem akárkit keresek, csak azt az egyet akivel meg van az a bizonyos rezgés, közös hang, elképzelés .
Fontos emellett az intelligencia (a szex nálam az agyban kezdődik) és a szexuális kultúra is... nem dugni akarok...a CSODÁT keresem, amit egymás fantáziájából meríthetünk és élhetünk meg, egymás akaratát tiszteletben tartva...Tehát, nem numera vadász vagyok, nem egy kóbor numerát keresek..
Hiszek a kommunikáció erejében!! Ha már levélben nem találjuk meg a hangot...és nem tudunk egymásra hangolódni...nem tudjuk megmozgatni egymás fantáziáját, személyesen sem lesz jobb...Kár erőltetni !
Ha érdekel akkor írj, ne engedjük el a lehetőséget ?!!
Inkább a lelki, pszichológiai, szexuális része vonz és semmikép nem a cél nélküli, üres brutalitás vagy a nagyon durva fájdalomokozás ..
Hosszabb távon gondolkodom...és nem akárkit keresek, csak azt az egyet akivel meg van az a bizonyos rezgés, közös hang, elképzelés .
Fontos emellett az intelligencia (a szex nálam az agyban kezdődik) és a szexuális kultúra is... nem dugni akarok...a CSODÁT keresem, amit egymás fantáziájából meríthetünk és élhetünk meg, egymás akaratát tiszteletben tartva...Tehát, nem numera vadász vagyok, nem egy kóbor numerát keresek..
Hiszek a kommunikáció erejében!! Ha már levélben nem találjuk meg a hangot...és nem tudunk egymásra hangolódni...nem tudjuk megmozgatni egymás fantáziáját, személyesen sem lesz jobb...Kár erőltetni !
Ha érdekel akkor írj, ne engedjük el a lehetőséget ?!!
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Csajt keresünk, aki alázatos, szófogadó és nagyon jól tud nyalni.
Jól hangzik remélem összejön! (Szintén passzívbi)
(Ez egy válasz passzivka01 üzenetére (2018. 06. 04. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 04. hétfő 18:15

Aktív pasit keresek ma aki sex mozi glory caffe vagy szaunába eljönne velem keresnenk egy szimpatikus 3. Aktiv szemelyt es 2 en megdugnátok
Hali,
olyan lányt vagy hölgyet keresek, aki szeret sportos szexi passzív bi fiúkat dugni (felcsatolhatóssal). Nem elvárás, hogy én dugjalak téged. Kissebb kezű lányok akár öklözhetnek is. (Bocsi azoktól, akiket ez zavar, de nincs meleg/bi BDSM fórum.
Szép napot mindenkinek!
Ui.: Infó képek a társkereső adatlapon! A videó és a többi elfogadás alatt.
olyan lányt vagy hölgyet keresek, aki szeret sportos szexi passzív bi fiúkat dugni (felcsatolhatóssal). Nem elvárás, hogy én dugjalak téged. Kissebb kezű lányok akár öklözhetnek is. (Bocsi azoktól, akiket ez zavar, de nincs meleg/bi BDSM fórum.
Szép napot mindenkinek!
Ui.: Infó képek a társkereső adatlapon! A videó és a többi elfogadás alatt.
Andràskereszt,kèz-fej-làb kalodàm,fenekelő zsàmoly van.Ha szeretnèk hasznàlni keressenek!Perverz pár hàzibaràtja lennék!
Szegeden és környékén smile
Hölgyek kortól és kinézettől függetlenül ha szeretnétek egy szex szolgát írjatok!
Pároknál is szívesen vállalnám a szolga szerepet!
Hölgyek kortól és kinézettől függetlenül ha szeretnétek egy szex szolgát írjatok!
Pároknál is szívesen vállalnám a szolga szerepet!
Pestre keresek meztelen takarításra IS Hölgyet-asszonyt.
holnap-vagy utána is jó.
holnap-vagy utána is jó.

Aktív pasit keresek ma aki sex mozi glory caffe vagy szaunába eljönne velem keresnenk egy szimpatikus 3. Aktiv szemelyt es 2 en megdugnátok
Part not ffit keresek aki azt tenne amit mondok
Sziasztok! Balaton déli part és környékén keresek hölgyeket urakat kiket szolgálnék,én 54 év 168/58 egyedül álló férfi.