Sziasztok! Balaton déli part,Somogy megyéből keresek valakit valakiket akik kedvükre használnának.Bevállalós sub vagyok 54 év 167/57
Hölgyet keresek aki jártas prosztatamasszázsban, vagy strapon szexben!
Sziasztok. Valakinek lenne kedve bevezetni Tatán egy fiatal srácot a BDSM rejtelmeibe ?

Szeretnèk kölcsönadva lenni!!!
Kiverhető a farkam.....
Kiverhető a farkam.....
Sziasztok!
Elkészült az új elektromos ÖSZTÖKÉM, lányt, párt keresek a teszteléséhez! Csak bevállalosak!!!
Elkészült az új elektromos ÖSZTÖKÉM, lányt, párt keresek a teszteléséhez! Csak bevállalosak!!!
Ozd 60 km-es korzetebe szolgat alazhatot keresek stb dolgokra kor slkat neme sem szamit
Sziasztok!
Olyan lányt keresek aki kényeztetett már srácot análisan, vagy legalább fantáziált erről, és szívesen kipróbálná. Hely nálam megoldható de szívesen utazom Budapesten belül. Írj bátran!
További szép napot! Srácok légyszi ne!
Olyan lányt keresek aki kényeztetett már srácot análisan, vagy legalább fantáziált erről, és szívesen kipróbálná. Hely nálam megoldható de szívesen utazom Budapesten belül. Írj bátran!
További szép napot! Srácok légyszi ne!
esetleg egy cd is szóbajöhet
sziasztok , olyan partnert partnereket keresek ahol házibarátként kiszolgálhatok , 18,5 mérettel
30 év alatti szubmisszív fiúkat keresek virtuális szolgálatra. skype: dominaeva27
Sziasztok! Balaton déli part és környékén keresek hölgyeket urakat akiket szívesen szolgálnék,Én 54 év 168/58 egyedül álló férfi vagyok.

Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
SUB Nőt keresek aki diszkréten lenne a partnerem! Sportos, ápolt, diszkrét baranyai pasi vagyok.
Szeresd a többest is, és ne lepődj meg ha bárhol, bármikor meg kell tenned amit mondok )
jelentkezni privát üzenetben lehet, Baranya, Somogy, Tolna, Zala megyékből főleg. alaindelon36 @ gmail.com
Szeresd a többest is, és ne lepődj meg ha bárhol, bármikor meg kell tenned amit mondok )
jelentkezni privát üzenetben lehet, Baranya, Somogy, Tolna, Zala megyékből főleg. alaindelon36 @ gmail.com
sziasztok! Balatonnál lakom, hölgyel vagy párral ismerkednék!
Kaposvár környékén keresek domináns hölgyet!
Jól használható 40es sportoló pasi párok hasznára lenne.
Vonzo popo!
(Ez egy válasz LizaEsAti üzenetére (2018. 06. 25. hétfő 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 25. hétfő 09:38

Budapesti, 40 alatti, jóképű, sportos férfiakat keresünk BDSM gangbang partira párosunk hölgytagja részére.
Fényképes jelentkezésket várunk a lizaesati@gmail.com címre.
Budapesti, 40 alatti, jóképű, sportos férfiakat keresünk BDSM gangbang partira párosunk hölgytagja részére.
Hali! Köcsög keresi használóját!
Öklözd szét a seggem, baszass másokkal.
Heréltess ki magadnak.
Öklözd szét a seggem, baszass másokkal.
Heréltess ki magadnak.