Tág köcsöglukam öklözhető. többesben, bb is baszható.
Herezacsim feltölthető.
Herezacsim feltölthető.

Szeretne a parom (pasi) kiprobalni a BDSM et de csak a finomabb reszet! Mi Biszex par vagyunk! Holgyeket, parokat , pasjkat jeresnenk aki (akik) ku elegitenek a parom ezt a vagyat!
Valaszok privatban!
Valaszok privatban!
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Szolgat keresek
Ezen a hetvegen egy ket hölgy kezelesbe vehetne a delalföldön egy 38.eves köcsögöt.
anyagi ok.
anyagi ok.
Jatekokra Keresek ffit not part szolgat Keresek jatszhanank kor alkat nem szamit
Szeretne a parom (pasi) kiprobalni a BDSM et de csak a finomabb reszet! Mi Biszex par vagyunk! Holgyeket, parokat , pasjkat jeresnenk aki (akik) ku elegitenek a parom ezt a vagyat!
Valaszok privatban!
Valaszok privatban!
Jatekokra keresek part not ffit szolgat is keresek
Amennyiben értelmesen fejeznéd ki magad, lehet, még valaki meg is értene.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 21. szombat 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 21. szombat 15:00

Törölt felhasználó (292936)

Szolgat keresek Akin at teszi amity mondok
Sub, vagy szubmisszív hölgyet keresek BDSM kapcsolathoz, olyat aki tudja hogy ez a gyönyörű, bensőséges kapcsolat bizalmon és kölcsönös tiszteleten alapszik és nem keveri össze a BDSM gyönyöreit a közönségességgel.
Hali! Debreceni bi srác keres főleg férfit, ill. nőt aki szivesen bevezetne egy kezdő szub srácot az s&m világ alapjaiba). Nem riadok vissza egyéb perverz, bizarr dolgoktól sem

Helló hölgyek
Jövő hét végére keresünk,többest kereső-kedvelő Hölgyeket,legénybúcsúra
Jövő hét végére keresünk,többest kereső-kedvelő Hölgyeket,legénybúcsúra

Szolgat keresek Akin at teszi amity mondok
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fiatal passzívként keresnék tőbbesre aktiv uni pasikat vagy párt!
Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, aki szereti a különlegesebb dolgokat, kicsit perverzebb az átlagnál és nyitott arra, hogy egy felcsatolható műpénisszel megdugjon egy férfit. Persze a rendes szex is izgat, de szeretem a pikánsabb dolgokat. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig senkivel, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak, már csak Te hiányzol! Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el. Párok! Ti is bátran írjatok! 38 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal. Budapest 100-120km-es körzetében utazom is az élményért.
Nagyon fiatal lányokat keresek Budapesten vagy környékén, akik elvesztenék a szüzességüket, vagy kipróbálnának valami újdonságot, legyen az bármi. Diszkréció, természetesen adott és elvárt. Írj bátran beszélgessünk, és ha megvan az összhang találkozzunk. Helyem természetesen van. További szép napot! és ne felejts el írni

Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
Nyíregyházán párokkal,társasággal találkoznék.Én kicsi,cuki,sub fiúka vagyok,elérhetőséget írjatok.

helló
Pesten keresek olyan Hölgyet-asszonyt aki kiszolgálna sexuálisan,mert 1 kicsit lerobbantam
helyem O.k természetesen
akár holnap-csüt is
Pesten keresek olyan Hölgyet-asszonyt aki kiszolgálna sexuálisan,mert 1 kicsit lerobbantam
helyem O.k természetesen

akár holnap-csüt is