Sziasztok. 50 éves bi pasi vagyok főleg a passziv szerep izgat. Régi vágyan hogy talájak egy domináns pasit ki engedelmes sub köcsögjének nevelne.
Nyíregyházán párokat,társaságot keresek.Én kicsi sub fiúka vagyok,elérhetőséget írjatok.
Sziasztok ,Fistelö,Perverz fiut keresek Bp.hely kell
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Bi hajlamút keresek popsi tágitásra, beöntésre. Prosztata massz.is
Tág köcsöglukam öklözhető. többesben, bb is baszható.
Herezacsim feltölthető.
Herezacsim feltölthető.

Szeretne a parom (pasi) kiprobalni a BDSM et de csak a finomabb reszet! Mi Biszex par vagyunk! Holgyeket, parokat , pasjkat jeresnenk aki (akik) ku elegitenek a parom ezt a vagyat!
Valaszok privatban!
Valaszok privatban!
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Szolgat keresek
Ezen a hetvegen egy ket hölgy kezelesbe vehetne a delalföldön egy 38.eves köcsögöt.
anyagi ok.
anyagi ok.
Jatekokra Keresek ffit not part szolgat Keresek jatszhanank kor alkat nem szamit
Szeretne a parom (pasi) kiprobalni a BDSM et de csak a finomabb reszet! Mi Biszex par vagyunk! Holgyeket, parokat , pasjkat jeresnenk aki (akik) ku elegitenek a parom ezt a vagyat!
Valaszok privatban!
Valaszok privatban!
Jatekokra keresek part not ffit szolgat is keresek
Amennyiben értelmesen fejeznéd ki magad, lehet, még valaki meg is értene.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 21. szombat 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 21. szombat 15:00

Törölt felhasználó (292936)

Szolgat keresek Akin at teszi amity mondok
Sub, vagy szubmisszív hölgyet keresek BDSM kapcsolathoz, olyat aki tudja hogy ez a gyönyörű, bensőséges kapcsolat bizalmon és kölcsönös tiszteleten alapszik és nem keveri össze a BDSM gyönyöreit a közönségességgel.
Hali! Debreceni bi srác keres főleg férfit, ill. nőt aki szivesen bevezetne egy kezdő szub srácot az s&m világ alapjaiba). Nem riadok vissza egyéb perverz, bizarr dolgoktól sem

Helló hölgyek
Jövő hét végére keresünk,többest kereső-kedvelő Hölgyeket,legénybúcsúra
Jövő hét végére keresünk,többest kereső-kedvelő Hölgyeket,legénybúcsúra

Szolgat keresek Akin at teszi amity mondok
Fiatal passzívként keresnék tőbbesre aktiv uni pasikat vagy párt!