Sziasztok 23éves srác keres nőt férfit párt aki használná. Minden jobban benne vagyok
Sziasztok! Egy bi par keres hellyel es eszkozokkel rendelkezo bi holgyet, part, pasit ! Szeretnem a paromat (pasit)
Kalodaba zarni is ugy jol szet kuratni!
Kalodaba zarni is ugy jol szet kuratni!
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, aki szereti a különlegesebb dolgokat, kicsit perverzebb az átlagnál és nyitott arra, hogy egy felcsatolható műpénisszel megdugjon egy férfit. Persze a rendes szex is izgat, de szeretem a pikánsabb dolgokat. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig senkivel, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak, már csak Te hiányzol! Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el. Párok! Ti is bátran írjatok! 38 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal. Budapest 100-120km-es körzetében utazom is az élményért.
Ma este par 22 ora utan? Hely van a 13 keruletben, egymas elott pajzankodasra keresunk part...
Párként keresünk puncinyalásra szolgálólányt.
sub igényes házibarátként Uralkodom keresem, szabad vagyok , rendelkezz velem
Sziasztok! Jövő héten kedden 4.-én szállást keresek Budapesten párnál vagy hölgynél.
46 éves,sportos,sármos domináns úr subot keres
A BDSM-ben rengeteg tapasztalatom van
Eszközökkek,hellyel rendelkezem,utazni tudok
Tamás
A BDSM-ben rengeteg tapasztalatom van
Eszközökkek,hellyel rendelkezem,utazni tudok
Tamás
Intelligens 40es sportoló pasi párok játékszere lenne szinte mindenre nyitottan!
Csodás napot!
Csodás napot!
Biszex párhoz csatlakoznék, 180/88/43borotvált 14/4-5 intimméretű bi férfi vagyok.
Mindenre nyitott vagyok párral.
Szeretkezésetek közben szívesen nyalnék, szopnék illetve a végén a gecis puncit és faszt tisztára nyalnám.
Privát leveleket várok!
Mindenre nyitott vagyok párral.
Szeretkezésetek közben szívesen nyalnék, szopnék illetve a végén a gecis puncit és faszt tisztára nyalnám.
Privát leveleket várok!
Kecskeméti párt keresek
Kaposvárra hetvegere keresek:
- 35-ig korig
- helyes arcú
- atlagos alkatu(lehetőleg pocak nélkül)
- tényleg találkozni akaró
Pasit aki megfelel az adatlapodon leirtanak...ergo nem kelljen neki mondani már higy ha kemenyen dug akkor fogjon már rá a nyakamra hanem tudja a dolgát!
- 35-ig korig
- helyes arcú
- atlagos alkatu(lehetőleg pocak nélkül)
- tényleg találkozni akaró
Pasit aki megfelel az adatlapodon leirtanak...ergo nem kelljen neki mondani már higy ha kemenyen dug akkor fogjon már rá a nyakamra hanem tudja a dolgát!

Sziasztok! Ma kora estére keresünk partnert/partnereket! Helyünk van!

Domináns pasi vagyok de abból a fajtából, akinél nem azt jelenti a dominancia hogy péppé ver egy nőt és azt hiszi ő most egy Dom.. ..Mert úgy gondolom, egy Férfi kezében(is) határtalan más lehetőség is van erre !! Inkább a NŐ gyönyörét és akaratát szem előtt tartva, annak határait ismerve, feszegetve próbálja kihozni a legtöbbet a lehetőségből..
Inkább a lelki, pszichológiai, szexuális része vonz és semmikép nem a cél nélküli, üres brutalitás vagy a nagyon durva fájdalomokozás ..
Hosszabb távon gondolkodom...és nem akárkit keresek, csak azt az egyet akivel meg van az a bizonyos rezgés, közös hang, elképzelés .
Fontos emellett az intelligencia (a szex nálam az agyban kezdődik) és a szexuális kultúra is... nem dugni akarok...a CSODÁT keresem, amit egymás fantáziájából meríthetünk és élhetünk meg, egymás akaratát tiszteletben tartva...Tehát, nem numera vadász vagyok, nem egy kóbor numerát keresek..
Hiszek a kommunikáció erejében!! Ha már levélben nem találjuk meg a hangot...és nem tudunk egymásra hangolódni...nem tudjuk megmozgatni egymás fantáziáját, személyesen sem lesz jobb...Kár erőltetni !
Ha érdekel akkor írj, ne engedjük el a lehetőséget ?!!
Inkább a lelki, pszichológiai, szexuális része vonz és semmikép nem a cél nélküli, üres brutalitás vagy a nagyon durva fájdalomokozás ..
Hosszabb távon gondolkodom...és nem akárkit keresek, csak azt az egyet akivel meg van az a bizonyos rezgés, közös hang, elképzelés .
Fontos emellett az intelligencia (a szex nálam az agyban kezdődik) és a szexuális kultúra is... nem dugni akarok...a CSODÁT keresem, amit egymás fantáziájából meríthetünk és élhetünk meg, egymás akaratát tiszteletben tartva...Tehát, nem numera vadász vagyok, nem egy kóbor numerát keresek..
Hiszek a kommunikáció erejében!! Ha már levélben nem találjuk meg a hangot...és nem tudunk egymásra hangolódni...nem tudjuk megmozgatni egymás fantáziáját, személyesen sem lesz jobb...Kár erőltetni !
Ha érdekel akkor írj, ne engedjük el a lehetőséget ?!!
Perverz pàrt keresünk!
Helyünk van!
perverzpar@citromail.hu
Helyünk van!
perverzpar@citromail.hu
Nyíregyházán többes lehetőséget keresek.Én kicsi,sub hajlamú fiúka vagyok,elérhetőséget írjatok.
Dominàns Nőt keresünk fèrfitagunk kölcsönadására.Párosunk Hölgytagja nézné!
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Ma este paroknak kukkolhatoak vagyunk.... Paroknak...... vigyor2