Intelligens 40es sportoló pasi párok játékszere lenne szinte mindenre nyitottan!
Csodás napot!
Csodás napot!
Biszex párhoz csatlakoznék, 180/88/43borotvált 14/4-5 intimméretű bi férfi vagyok.
Mindenre nyitott vagyok párral.
Szeretkezésetek közben szívesen nyalnék, szopnék illetve a végén a gecis puncit és faszt tisztára nyalnám.
Privát leveleket várok!
Mindenre nyitott vagyok párral.
Szeretkezésetek közben szívesen nyalnék, szopnék illetve a végén a gecis puncit és faszt tisztára nyalnám.
Privát leveleket várok!
Kecskeméti párt keresek
Kaposvárra hetvegere keresek:
- 35-ig korig
- helyes arcú
- atlagos alkatu(lehetőleg pocak nélkül)
- tényleg találkozni akaró
Pasit aki megfelel az adatlapodon leirtanak...ergo nem kelljen neki mondani már higy ha kemenyen dug akkor fogjon már rá a nyakamra hanem tudja a dolgát!
- 35-ig korig
- helyes arcú
- atlagos alkatu(lehetőleg pocak nélkül)
- tényleg találkozni akaró
Pasit aki megfelel az adatlapodon leirtanak...ergo nem kelljen neki mondani már higy ha kemenyen dug akkor fogjon már rá a nyakamra hanem tudja a dolgát!

Sziasztok! Ma kora estére keresünk partnert/partnereket! Helyünk van!

Domináns pasi vagyok de abból a fajtából, akinél nem azt jelenti a dominancia hogy péppé ver egy nőt és azt hiszi ő most egy Dom.. ..Mert úgy gondolom, egy Férfi kezében(is) határtalan más lehetőség is van erre !! Inkább a NŐ gyönyörét és akaratát szem előtt tartva, annak határait ismerve, feszegetve próbálja kihozni a legtöbbet a lehetőségből..
Inkább a lelki, pszichológiai, szexuális része vonz és semmikép nem a cél nélküli, üres brutalitás vagy a nagyon durva fájdalomokozás ..
Hosszabb távon gondolkodom...és nem akárkit keresek, csak azt az egyet akivel meg van az a bizonyos rezgés, közös hang, elképzelés .
Fontos emellett az intelligencia (a szex nálam az agyban kezdődik) és a szexuális kultúra is... nem dugni akarok...a CSODÁT keresem, amit egymás fantáziájából meríthetünk és élhetünk meg, egymás akaratát tiszteletben tartva...Tehát, nem numera vadász vagyok, nem egy kóbor numerát keresek..
Hiszek a kommunikáció erejében!! Ha már levélben nem találjuk meg a hangot...és nem tudunk egymásra hangolódni...nem tudjuk megmozgatni egymás fantáziáját, személyesen sem lesz jobb...Kár erőltetni !
Ha érdekel akkor írj, ne engedjük el a lehetőséget ?!!
Inkább a lelki, pszichológiai, szexuális része vonz és semmikép nem a cél nélküli, üres brutalitás vagy a nagyon durva fájdalomokozás ..
Hosszabb távon gondolkodom...és nem akárkit keresek, csak azt az egyet akivel meg van az a bizonyos rezgés, közös hang, elképzelés .
Fontos emellett az intelligencia (a szex nálam az agyban kezdődik) és a szexuális kultúra is... nem dugni akarok...a CSODÁT keresem, amit egymás fantáziájából meríthetünk és élhetünk meg, egymás akaratát tiszteletben tartva...Tehát, nem numera vadász vagyok, nem egy kóbor numerát keresek..
Hiszek a kommunikáció erejében!! Ha már levélben nem találjuk meg a hangot...és nem tudunk egymásra hangolódni...nem tudjuk megmozgatni egymás fantáziáját, személyesen sem lesz jobb...Kár erőltetni !
Ha érdekel akkor írj, ne engedjük el a lehetőséget ?!!
Perverz pàrt keresünk!
Helyünk van!
perverzpar@citromail.hu
Helyünk van!
perverzpar@citromail.hu
Nyíregyházán többes lehetőséget keresek.Én kicsi,sub hajlamú fiúka vagyok,elérhetőséget írjatok.
Dominàns Nőt keresünk fèrfitagunk kölcsönadására.Párosunk Hölgytagja nézné!
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Ma este paroknak kukkolhatoak vagyunk.... Paroknak...... vigyor2
Hali! Debrecenben és környékén kersek domináns nőt, férfit, akár párt hosszabb távra, alárendelt szerepben szeretnék valaki játékszere, szolgája lenni. Főként az extrém dolgok vonzanak (cbt, durvább s&m játékok, stb), pár alkalommal volt lehetőségem átélni ezeket, de többre vágyok, ezért is keresek valaki olyat aki szintén ezeket kedveli mint domináns fél

jatekokra keresek part ffit not kor alkat nem szamit nem vagyok kezdo
Felvettelek és várlak
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 22. szerda 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 22. szerda 13:49
Törölt felhasználó (3899882)

30 év alatti szubmisszív fiúkat keresek virtuális szolgálatra. skype: dominaeva27
Szombat este a hölgytag örömére pasit keresünk.Kikötözés,szerepjáték amit kipróbálnánk.Olyat keresünk aki ebben a témában jártas,Eger-Miskolc-Debrecen környékén.
Alazatos Szolgat Keresek ffit not part
Szeged és környékén keresek partnert vagy partnereket LIGHT BDSM szexre smile
30 év alatti szubmisszív fiúkat keresek virtuális szolgálatra. skype: dominaeva27
Debrecen+100 km körzetében keresek bevállalós Bi párt
Mindent amit csak hármasban lehet
Mindent amit csak hármasban lehet
Jatekokra Keresek fit not part