alazatos szolgat keresek a hetenn delelotre kor alkan nem szamit kezdo is johet
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm! Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm! Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Sziasztok. Bdsm szexet szerető NŐT keresek aki ráérne ma 12-órától olyan pár órára! Szeresd hozzá a nagyobb méretet

Nyíregyházán párokat,többes lehetőséget keresek.Kicsi bevállalós sub fiúka vagyok.

Zalaegerszegen keresek méretes farkamnak partnert , priviben jelezd kérlek
Nyalószolga lennék,valamint pisis dolgokban is részt vennék!
Sziasztok! Holnap délelőttre keresünk az adatlapon lévő elvárásoknak megfelelő partnert/partnereket! Helyünk van!
Sziasztok. Szabolcsi bi pasi vagyok. Keresnék domináns pasit kinek a subja lehetek ki engedelmeségre nevel.
olyant keresek aki azt teszi amit mondok not part ffit kor alkat nem szamit ha noi ruciba csinalod imadom
Helló
Pesti hölgy aki Sperma kedvelő?
4-5 napnyi cuccot adnék neked
Akár MA este
Hely O.k
Belső üzin keres
Pesti hölgy aki Sperma kedvelő?

4-5 napnyi cuccot adnék neked

Hely O.k
Belső üzin keres

Szub lányt keresek, lehetőleg hosszú távra. De ma este ráérő lány is jelentkezhet

alazatos szolgat keresek
Ma bevállalok 50-50 kemény ütést egy telefonkábellel hátra és mellbimbókra. Esetleg egy cigarettás játékra. Kyra987@freemail.hu
alazhato elfenekeles kikotlek stb szolgat keresek
Szub szerep iránt érdeklődő pasiként keresek igényes párt, ahol legalább az egyik fél domináns. Különösen érdekel a kényszerített biszexualitás, de még nincs ilyen tapasztalatom, tehát a szám és a fenekem is szűz.
Ha lenne kedvetek "szűzteleníteni", írjatok és remélem összejön a dolog
Ha lenne kedvetek "szűzteleníteni", írjatok és remélem összejön a dolog

alazatos szolgat keresek a hetenn delelotre
Hali, fiatal csajszival vagy érett hölggyel szívesen ismerkednék

légy a subom hosszútára !
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Ma estére kerek partnert csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján 45 év felett!Priviben keress!